Az egészség progamom, február 2020

Februári tapasztalataim

 

egeszseg

 

Egy egészség program, az egy folyamat

 

egészsegAz egészség program, az nálam azt jelenti, hogy benne vagyok egy folyamatban. 2019 februárjában vettem rá magam, hogy belevágjak az ismeretlenbe, csak úgy vakon.

A medence és csípőlapát törés, az egy jó indok volt, hogy ez az egészség nevű dolog, igaz legyen. Szinte mindent, ami publikus leírtam erre a blogra. Szűk 3 hét és jubilálok. Az itt fáj, ott fáj, amott fáj, az előtte is megvolt.

Amikor hirtelen felegyenesedtem a hajlásból, mindig volt egy olyan érzésem, hogy ez lumbágó. A balesetem után, hozományként, kaptam egy ödémát is, hogy észben tudjam tartani a történetem.

Rájöttem!

Ennek az egészség programnak, 4 fő összetevője van! Az egyik, én magam. A második a kitartás. A harmadik a vízivás. A negyedikről, még most sem tudom igazán mi az, de mivel működik, nem is érdekel.

Amikor megkérdezik miből van, mennyibe kerül, hol lehet kapni, milyen színű, milyen szagú, mire számíthatok? Az már nekem egy kicsit sok. Hát honnan tudjam én egy ismeretlen emberről, hogy mire számíthat? Ha ezt tudnám, akkor jósdám lenne.

Csak annyit tudok mondani, hogy aki elkezdte és csinálja, úgy ahogy én, azok csakis pozitív tapasztalatokról számolnak be, ahogy én is. Egyszerűen azért, mert csinálják, alkalmazzák, napi szinten. Holott, különbözőek vagyunk, különböző agyrémekkel.

Olyanok is vannak akik nem csinálják rendesen, pedig adott minden hozzá. Ők vagy nem akarják úgy mint azok akik akarják, vagy még a gondolkodásuk mindig olyan statikus. Ezt csak ők tudják.

Viszont közülük sem panaszkodik senki, mert tudják, hogy mit tud ez a program. Onnantól kezdve, ők döntik el. Vagy csinálom, vagy nem. Én az elsőt pipáltam ki. Erősen valószínű, hogy azért működik, mert benne vagyok ebben a folyamatban, folyamatosan, mert azért folyamat.

Ha veszek egy pár cipőt, és hordom is, csak akkor tudom meg, hogy jól választottam. Vagy nem. Egy hónap, három hónap, egy év után fogom szeretni vagy utálni. Az már tapasztalat.

Akinek 365 pár cipője van, és naponta válogatja, annak 365 évig kell élnie, hogy mindegyikről tudjon egy évnyi tapasztalatot szerezni. Melyik a gyorsabb? Elkezdeni most, vagy nem? Mind a kettőtől, csak egy döntés választ el. Egyenlőre van mire koncentrálnom.


2020.02.03. Ma 346 napja, hogy elkezdtem “Az” egészségprogramot!

 

Mára, már tényleg egy egészségprogram lett az egészből. Azért beszélek ilyen fennkölten a dologról, mert így van. Rájöttem, hogy kombinálható az egész. Ha megvan a négy alapelem, akkor ahhoz bármit is adok, működik. Az elmúlt egy év nekem a visszacsatolás.

Ha még mindig olyan statikusan gondolkodnék, mint 30 évvel ezelőtt, akkor ugyan oda lyukadnék ki, mint 3 éve. Azt pedig már átéltem, csak azért pedig, minek visszatekerni a számlálóját?

Több, mint két és fél éve húzódik a csípőműtétem úgy, hogy romlás helyett, javulok. Az itt fáj, ott fáj is megszűnt. Milyen ízületi fájdalmak? Az ödémám olyan lett, mint egy kiskutya. Tanítható.

Az első ödémámkor, kaptam 5 értágítót a szívem környékére. Azok a Stentek vagy mik. A koszorúerekbe vagy hova. Az azokra kapott pirulákat rég elhagytam. Honnan tudja egy “élethosszig muszáj szedni” tabletta, hogy meddig élek? Csak rosszul voltam tőlük.

Elkerülnek a járványok, láz, torokfájás, vírus, és más marhaságok. Egy év alatt, azért ezek nem rossz eredmények egy rokkantnyugdíjastól. Mást mondanék, ha nem így lenne.

Ha te úgy érzed, hogy ez talán neked is jó lenne, és segíthetne, és úgy gondolod én vagyok az, aki talán segíthetne, akkor nyomj egy entert. Onnantól a segítség feléd, fordul. Ha ezt másképpen gondolod, tiszteletben tartom.

Akkor még nincs dolgunk egymással. Nézz vissza egy év múlva! 


Innen folytatom…

 

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Hiszem amit hiszek, tudom amit tudok, és a működő dolgokon,

csak akkor változtatok, ha jönnek jobb változatok.

Mert azért, nyitott vagyok!

 

Az antiszkeptikus blogomat is elkezdtem >>> 

Találatok: 43

Facebook hozzászólás