2020 március

Márciusi tapasztalataim

 

márciusi tapasztalatok

Március. Kezdődik a tavasz!

 

2020.03.12 – 2 óra 24 perc

Március. Ma 384 napja találkoztam valamivel, aminek a segítségével, úgy érzem, egyre jobban vagyok. Ez vonatkozik a fizikai és a mentális, állapotomra is. Azóta naplózom a történéseimet, ahogy most márciusban is.

Fél kettőkor kidobott az ágy, és azóta, elkerül az álom. Azt álmodtam ugyanis, hogy valahol a világban elpusztult 400 ezer ember, és nem természetes halállal.

Nem félelemből nem tudtam visszaaludni, hanem úgy fájt a fejem, mintha egy szumó világbajnok ült volna rá. Tegnap este korán lefeküdtem, és semmi bajom nem volt. Lehet, elnyomott valamelyik kispárnám?

Már egyáltalán nem feltűnő, hogy 384 vagy inkább 768, vagy több ideje, még megfázva sem voltam. Szóval úgy érzem, hogy az álmom szoros összefüggésben van, ezzel a koronavírusos akármivel. Remélem nem valami jósálom.

Egyik jó barátom, rám írt tegnap este, de én akkor már aludtam. Most olvasom, hogy ő meg arra „jutott”, hogy idézem:

„Koronacsakra, ami mozdítva van a vírussal? Ezért hívják így? Ezt még nem tudni, de az biztos, hogy változást hoz a világban…” Ő írta, nem én. Ő pedig egy pár Schengeni határral odébb van. Ott is be vannak sózva az emberek? 

Bennem valahogy nincs félelem ezzel a vírussal kapcsolatosan, ahogy más marhaságokkal szemben sem, de mégis csak érintett vagyok! Most huszadikára kaptam időpontot Németországba, kivizsgálásra.

Már írtam is egy emailt az illetékeseknek, hogy elinduljak-e, vagy sem? A francnak hiányzik, hogy valahol karanténba zárjanak, a lelkes utazgatásom közben.

Ez most nem negatív hozzáállás vagy ilyesmi, csak nekem, eléggé logikusnak tűnik. Igaz, ők állják az útiköltséget, meg én rajta vagyok, de minek keressem a bajt?

Lehet összeszedem az összes orvosi papíromat, és leadom a MÉH-be, és lezártnak tekintem az ügyet. Ők akarnak már három éve megoperálni, nem én.

Ha nem tudnék menni, ha mankóznék, akkor talán belemennék, de inkább nem, mert 384 napja érzem és tudom, hogy van valami, ami azt súgja, felejtsem el ezt az egész marhaságot!

Mindig is voltak, lesznek olyanok, akik nem maguknak hanem másoknak hisznek, legyen az bármi. Hogy ez rendben van-e vagy nem, nem érdekel. Vakon azért senki marhaságát nem tudnám követni, akár a halálba is.

Hogy jelent-e valamit ez az álom, meg az a 400 ezer halott, nem tudom. De leírtam, mert le szoktam.


Innen folytatom…

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 40

Facebook hozzászólás