Saját tapasztalatból 2020

Tapasztalataim a kapszuláimmal 2020

 

sajat tapasztalatbol

 

Saját tapasztalatból januárban

 

A saját tapasztalataim tovább nőnek, ahogy eddig is. Új év, új tervek de ami nekem az egyik legfontosabb, azt belefoglaltam az idei terveim közé is. Ha elvonási tüneteim lennének, akkor azok, még tavalyiak.

Tavaly ilyenkor is akkor voltak, amikor nem vettem be a fájdalomcsillapítóimat. Pedig ritkán fordult elő.

Szóval, szedem a cuccot továbbra is, mivel a változást amit hozott, az folyamatos és nekem minden tekintetben jó, ahogy másoknak is, akik használják rendesen.

Ráadásul emelkedő tendenciát mutat más, de szintén saját tapasztalásaim között, is!


2020.01.02. Ma 314 napja, hogy elkezdtem szedni A” készítményt!

Az már eddig is meglepett, hogy ennyire megerősödött a kitartásom valamiben. De most, hogy naptárat váltottam döbbentem rá, igazán.

Na, de jól is van ez így, mert a hitetlen falusiból, egy már kitartóbb falusinak mondhatom magam. A kettő közötti különbséget én érzem.

Ezt pedig, saját tapasztalatból tudom. Ha valami működik, akkor nem dobjuk ki! Lesz majd ide videó is, de azt inkább ne nézd majd meg!

Pozitív egészségügyi, és más, meglepetésekkel tarkított, tapasztalatok tarkítsák ezt az évedet!


2020.01.10. Ma 322 napja, hogy elkezdtem szedni “A” készítményt!

Ma rájöttem, hogy minden elutasítás, megerősít!

Megerősít abban, hogy ahová jutottam (tolószékbe), akkoriban én is elutasítottam sok olyan dolgot, amik kiverték a szemem, de nem vettem őket észre. Mert nem volt időm magamra. Mindig csak másra. Mindig csak másokat szolgáltam, azzal, amit én tudtam.

Pénzt fizettek érte, és azt hittem ez így van jól. Mindenki más azt csinálta, hát én is. Nehogy már kilógjak a sorból. Pedig kilógtam. Úgy nőttek fel a gyerekeim, hogy alig vettem észre, és már nagyok is voltak, mert nem voltam otthon. Úgy szalad az idő, szoktuk mondani.

Most meg én vagyok a hibás, mert „akkor” nem voltam otthon. Magamra maradtam, és kaptam hozzá két mankót. Igazit. Meg egy csomó időt, hogy át tudjam gondolni az életem.

Ha nem vettem volna észre, amikor már minden mindegy volt, ezeket a kapszulákat, most nem irkálnék itt. Gazos lenne a sírom is. De mázlim volt. Pedig, Szent Péterrel már forródrótos kapcsolatban voltunk.

„Még mielőtt leteszed a kagylót, itt ez a szalmaszál” – mondta. Hát legyen. Nem sokkal azelőtt halt meg, az egyik haverom. Neki nem volt szalmaszál. Nekem megadatott, és csoda történt. Az én csodám.

Soha nem gondoltam volna, hogy lehet másképp is, pedig éreztem. Kifogásaim azok voltak vastagon. A Biblia hozzá képest, egy füzetecske.

Mindenkinek meg van írva a sorsa, egy könyvben. Én láttam az enyémet, abban a nagy könyvtárban. Kinyitottam, és a végén volt egy csomó üres lap. Azóta rájöttem, hogy azok, a szabad akarat fejezeteinek vannak kihagyva.

Amikor megkeresnek a kapszulákkal kapcsolatban, és elmondom, amit kell, a legtöbben elutasítják. Nekik is megvannak a kifogásaik. Megerősítenek engem abban, hogy igazam volt. Sajnálom őket, ahogy magamat is sajnáltam.

Miért kell tűzoltókat hívni, amikor lángokban áll a házad? Hagyd porig égni, és kész. A tűz fészkét sokkal könnyebb eloltani, mint terjedni hagyni. Akkor már nézegetheted.

De meg is lehet előzni a tüzet. Erre való egy ilyen egészségprogram. A tapasztalás, az nagy úr. Vagy megtapasztalod te is, vagy majd a pap elmondja helyetted. Az meg azt mond, amit akar.

Nem vészmadár vagyok, se megmondó ember, de nekem ne panaszkodj azért, hogy utána meg elutasítsd magadtól a szalmaszálat…

 


2020.01.21. Ma 333 napja, hogy elkezdtem szedni “A” készítményt!

Pont 11 hónapja van annak, hogy belevágtam az ismeretlenbe. Semmit nem tudtam róla. Még is, úgy éreztem, az kell nekem. Sehol nem olvashattam róla annyit, amennyit itt, ezen a blogon én, ez idő alatt leírtam, az én nézőpontomból. Lehet, jobban is jártam, mert a sok infó is káros, ahogy a kevés nem.

Azóta rájöttem, hogy amikor keveset beszélek róla, az a baj, ha sokat, akkor pedig az. Nem mindenki az a fajta bevállalós, mint én, de azért akadnak. Nekik nem kell magyarázkodnom annyit. Kell és kész.

Próbálj meg egy orvost megkérdezni, hogy amit felír pirulát, az miből áll! Milyen hatóanyagokból, és mellékhatásokról. Idegállapotba kerülne! Ha nem szedném 11 hónapja ezt, talán én is. Működik nálam is, és másoknál is, akiket azóta megismertem. 11 hónapja írom ezt a blogot, és tudom, hogy jó páran olvassák azóta is, de kivárnak.

Ameddig TI vártok, én egyre jobban vagyok. Egy hónap múlva lesz egy éve. Az én jubileumom. Mindenkinek pereg a belső naptára. Nekem fontos az enyémre figyelni. Szép szám: 333


Innen folytatom…

Hiszem amit hiszek, tudom amit tudok, és a működő dolgokon,

csak akkor változtatok, ha jönnek jobb változatok.

Mert azért, nyitott vagyok!

 

Az antiszkeptikus blogomat is elkezdtem >>>

Találatok: 42

Facebook hozzászólás