Szeptemberi tapasztalatok a Cuccal

Eljött a szeptember

Már megint egy újabb oldal!

 

Eljött az én időm! Valahogy az ősz a kedvenc évszakom, amit nem tudok megmagyarázni, csak így van. Ahogy eddig, ebben a hónapban is beszámolok az egészség-javító programomról.

Ha segíthetek vele valakinek, akkor van értelme. A visszajelzések megerősítik ezt.

Már hetedik hónapja nyomom, az azóta már programmá vált készítményt. Büszke vagyok az elért eredményeimre. Azon is rajta vagyok nehogy a fejembe szálljon a dicsőség, mint a szilvórium, mert anélkül is lehet büszke az ember.

Ez az egész, kitartás nélkül nem megy és bizony akadnak kemény időszakok, de az eredmény mindennél többet ér. A hozzávezető út is örömteli, mert naponta tapasztalom a változást. Azelőtt nem voltam kitartásból jeles.

Ha kaptam volna egy rossz hármast, már örültem volna neki. Azóta változtak a dolgok, ahogy én is, ezért megosztom. Hallottál már olyant, hogy csúcstechnika? Vagy olyat, hogy kereskedelmi forgalomban nem kapható? Ilyen a Cucc!

Te ajánlanál egy olyan motoros fűkaszát, amivel 3x levágtad a füvet és meghalt? Azért mert az volt ráírva, made in china? Vagy inkább egy olyat, amit már 10 éve használsz és semmi baja nincs?

Az egyiknek a neve: Fos, a másiké pedig Bosch. Olvasd vissza a blogomat az elején. Nem ajánlanék semmi olyat 7 hónapon keresztül, ami gagyi. 


2019.09.01.

192 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t. A “Cuccot”.

Visszaadtam a Teremtőnek eddig 27 kilót, amit próbaképpen kaptam, de már nincs rá szükségem. Még 13 kilót leadok és elértem a célom.

Akkor egy új programot kezdek, ami a súlymegtartásról szól majd. A terv még nincs kész, ahogy egy kőműves sincs, amíg le nem simította a betont, de egyre gyakrabban mozgatja a fantáziámat.

Volt egy pár napom amíg elidőztem a 95 kilónál. Valószínű a testemnek és a “vezérlőegységnek” is át kellett állni a következő nekifutásnak.

Ezen a pár napon a csípőm is fájt egy kicsit és az is lehet, azon munkálkodott a Cucc. Ma már nem fáj. Tegnap 94, ma 93-at mutatott a mérleg, ezért mondhatom, hogy beindult újra.


2019.09.03.

194 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t. A “Cuccot”.

Az egészség-javító programom továbbra is működik. Ma 92 kilót mutatott a mérleg. Közben, megint nem tudom mi történik, mert harmadik napja, 1x 1 nap rám tör a hapci! Olyan 60-70 után áll meg. Ez kb. 6-7 papírzsepibe kerül.

Életem során soha nem voltam semmire allergiás. Ha befeküdtem a parlagfűbe, még aludni is tudtam. Nem igazán voltam megfázva sem felnőtt koromban. Nem tudom mit talált most a Cucc, de dolgozik rajta, mert ilyenkor felerősödnek a tünetek.

A leadott 28 kiló is sokat jelent, mert annyival könnyebb dolga van, ahogy a szervezetemnek is. Nem beszélve a sérült csípőm terheléséről is. Kíváncsi vagyok, hogyan alakulnak a dolgok.


2019.09.06.

197 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t. A “Cuccot”.

A fogyi programom rugalmasan működik. Volt egy pár nap, amikor beállt 92 kilón a mérleg, de az csak azért lehetett, mert rosszalkodtam egy kicsit.

Viszont nincs az az agyonmisztifikált JOJÓ effektus! Engem elkerül. Ma reggel 91 kilót mutatott a mérleg, ami bizony -29 kilót jelent. Egy kilóra vagyok a negyedik Steptől. Hármat eddig sikeresen teljesítettem!

A hapci elmúlt, de van egy újabb megoldani való, mert a lapockám belső, felső felén érzek egy ponton kis fájdalmat. Emlékszem is rá, amikor a rehabon voltam németben, az egyik masszőr, könyökkel “beletaposott” a lapocka csontomba. Mondtam neki, hogy csontot nem nyomunk kollegina! Erre ő: – az izom, csak be van állva.

Akkoriban, még kerekesszékkel nyomultam, és meg voltam vállasodva. Lehet igaza volt, lehet nem, de akkor marhára fájt pár napig. Nem is mentem hozzá többé.

Most nem az van, hogy nem hiszek másnak, de ha a hapci történet, egy sunnyogó allergia hajlam volt nálam, akkor annak annyi. Az ilyeneknek találkozni a cuccal, a végüket jelenti. Kihúzva a listáról.


2019.09.10.

201 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t. A “Cuccot”.

Elmondom most mi történik az emberrel, aki ödémás, vagy túlsúlyos és hirtelen lead 30 kilót. Persze úgy, hogy szedi a Cuccot is, ahogy én is, és még elmegy orvoshoz is, hogy megbizonyosodjon a dolgok állásáról. Ma kaptam egy levelet a klinikáról a legutóbbi ambuláns lapommal.

Minden leletem negatív! A doki azóta azon töri a fejét, vajon mi okozta az ödémámat? Azt nem tudja, hogy szedem a Cuccot…

Így jártam a kitartásommal és a gyagyás agyrémeimmel, és nem hallgattam senkire. Lefotózhatnám és beilleszthetném ide a leleteim eredményét, de akik eddig sem hittek, azok ezután sem hisznek nekem.

Amúgy pedig, csak magamnak szándékozom megfelelni. Talán érdekli valakit, talán nem. Nekem nem kell a cucc, mert van. Akinek még nincs, az vagy lép, vagy lapoz egyet!


2019.09.14.

205 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Már nem nevezem többé cuccnak ezt a készítményt, mert sokszor megvádolnak, hogy valami drog és istenigazából, nekem sem nagyon tetszett. Egyre több sportoló is használja, ahol ugye van dopping meg drogteszt és semmi baj nincs.

Mi is lenne? Nekem az elmúlt hetekben, hónapokban, bebizonyosodott, hogy egy nem mindennapi kiegészítőt szedek. Kiegészíti a hiányosságaimat. A hatásával megelőzi a bajt.

Hányan meghalnak egy szaros influenzában? Ha szednének napi egy szem kapszulát, el sem kapnák, mert az immunrendszerük megálljt parancsolna.

Te örülsz, amikor beteg a gyereked, amikor csüng a madzag az orrából, hordod az orvoshoz, és szabadságot kell kivenned miatta? Közben te is elkapod és mehetsz a levesbe.

Mindez megelőzhető napi egy szem PD-vel. Ha megbetegszel, meg kell figyelni a gondolataidat. Mire gondolsz a legtöbbet, mit hallasz a legtöbbet, mi érint meg? Ki az aki, vagy ami befolyásol? Mert, vagy te vagy a saját főnököd, vagy más?

Téged megérint amikor pollenriadóról beszélnek? Amikor valamilyen járvány “közeleg” és felfújják? Azért, hogy félj mert a félelemmel gyengíted az immunrendszered.

Így irányíthatnak mások, akik tudják mit csinálnak, elhiheted. Hallgatsz rádiót, nézel TV-t? Tagja vagy valamilyen szektának, tömörülésnek? Észre sem veszed, de vesztésre állsz!

Elmennél egy olyan helyre, ahol több tíz vagy száz ember meditál együtt? Beülnél közéjük és meditálnál? Ott nem mondja meg senki neked az okosat, csak együtt meditálnak, mert úgy sokkal hatékonyabb. Azután hazamennek.

Képes vagy tíz percet magadra szánni, és belemenni valamibe, amit talán nem ismersz, amit még soha nem tapasztaltál? Itt egy Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=-byjrq-I0Go

Tegyük fel, él egy család egy faluban. Szép házuk van, rendezett az udvar és a kert is. Két szülő és két gyerek lakik ott. Soha nem betegek, soha hangoskodást vagy kiabálást sem hallani.

Mindenkinek köszönnek illedelmesen, és a lehető legjobb viszonyt tartják fent a környékbeliekkel. De a legtöbben mégsem kedvelik őket! Miért? Mert különcök? Kilógnak a “sorból”? Talán irigyek rájuk? Igen! Ez így van. Mert más hullámhosszon rezegnek.

El fog jönni az az idő tényleg, amikor szégyen lesz betegnek lenni, mert mindenki tudni fogja, hogy gondolkodásmódod, életviteled, hozzáállásod egy nagy nulla. Vagyis az alatti.

Légy akárhol is most, akármekkora pácban, lehetőséged van rá, hogy változtass. Olvastam és hallottam erről jómagam is, de sokszor elengedtem a fülem mellet. Kaptam is rendesen, hogy felébredjek végre.

Baleset, ödéma, mélypont. Aztán a sarkamra álltam. Az eddig leadott 30 kilóm, nem csak a fizikai testemet könnyítette meg a tehertől, hanem mentálisan is meg vagyok könnyebbülve.

Ahogy hagytak el a kilók, úgy tisztult a gyagyás agyam is. Óriási segítséget adott és ad, ebben a PD is. De én is kellettem hozzá erősen. Soha azelőtt nem voltam ilyen kitartó.

Ez a blogom megvan kb. egy éve, de azóta írom rendszeresen amióta észrevettem a PD hatását és eldobtam a mankóm. 205 napig folyamatosan még nemigen csináltam semmit. Vagy meguntam és félbehagytam, vagy nem volt elég kitartásom. Volt sok sikerem, de volt sok bukta is.

Most tartok ahol tartok, de haladok.


2019.09.20.

211 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Amikor elalszunk, a testünk marad az ágyban, vagy éppen ott, ahol hagytuk elaludni és dimenziót váltunk. Ilyenkor látogatást teszünk más-más valóságokba is, ahol szintén mi vagyunk, csak eltérő beosztásban.

Néha stresszes, néha szép, olykor horror, de mindig mutat valamit, amire talán ebben a valóságomban is hasznomra van, vagy nem. Vannak olyan álom-emlékeim, amikre a mai napig is emlékszem tisztán, pedig azóta sokan megszülettek és elmúltak már 30.

Normál körülmények között, amikor nem pofázik bele az ébresztő, vagy a telefon, vagy valaki, akkor kipihenten ébredünk. Energikusak vagyunk, még ha csak 4-5 órát is sikerült aludni. Ha megzavarnak és felébresztenek, akkor idő kell mire rendezed a soraidat, ahogy én is tegnap.

Képzeld el, ledőltem egy kicsit délután, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy legyen egy szundi. A szemeim takarékon voltak, és már olyan “lassan” néztem mint Garfield, a lusta macska. Már “odaát” voltam pár perce, amikor csörgött az a kurva telefon.

Feladatot kaptam, de azt sem tudtam hol vagyok, és volt kb. este 11 óra, mire észhez tértem! Voltam én is rabszolga vagy 36 évig, és tudom milyen az amikor este beestem az ágyba, és már csörgött is hajnalban az óra.

Az álom-emlék nélküli alvás hosszútávon, káros ahogy a nem alvás is. Ha pár napig egy percet sem alszol, meghalsz. Nincs a világon olyan szer, ami pótolná az alvást. Legalább is én, még nem hallottam róla.

Egyszer régebben, nagyon beütöttem a vállam, azt hittem eltört, de csak erősen zúzódott. Kb. 4 napig nem aludtam. Nagy fájdalmaim voltak, feküdtem az ágyban, alvás nulla. Külföldön voltam. A negyedik napon lementem az autómhoz, és beültem, hogy meg tudom-e fogni a kormányt a sérült bal kezemmel. Sikerült.

Összepakoltam a cuccom és elindultam haza, olyan 1300 km-re itthonról. Az indulás után 2-300 km-el, már hallucináltam. Szólt a rádió, de én “fogtam” egy másik adót is. Nagyon zavart a dolog, kikapcsoltam az autórádiót.

A fejemben az adás nem szűnt meg, mert csak még egy plusz adót fogtam. Éreztem, ha megállok nem tudok szundítani, így mentem tovább amíg bírta a benzin. Megtankolt helyettem a kutas, mert látta, bajban vagyok.

Egyszer csak, hazaértem. Alig bírtam bejönni a házba, és a cuccomat bent hagytam a kocsiban. Gyorsan megittam vagy 5 pohár Vodkát+egy sört és lefeküdtem. 17 órát aludtam, szünetmentesen.

Álmodtam sokszor, de nem emlékszem vissza miket, de olyan voltam, mint egy újszülött. A vállam alig fájt, a fejem kitisztult és elmúltak a hallucinálós tünetek. Ha még egy napot várok a hazaúttal, lehet meg is halok akkor.

A vezetésben elfáradtam, a vodka rásegített és aludhattam a saját ágyamban. Ez már jó pár éve volt. Akkor még nem ismertem a kapszulát. Akkor még nem jött el az ideje, hogy megismerjem, mert nem is kerestem.

Megvártam a mentőt, ami be is vitt, és ott voltam 4 hónapig. Ezután már kerestem a megoldásokat. A sok-sok próba után, megjött a futár. Hát ennyit az alvás fontosságáról.


 

 

Innen folytatom…

Legyen örömteli napod!

 

 

 

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 47

Facebook hozzászólás