Saját tapasztalatok, március

Saját tapasztalatok, március címmel új hónap, új weboldal, újabb eredmények.

 

Én nagyon nagy hálát érzek, amiért rátaláltam erre a módszerre, mert bár, még csupán kilencedik napja szedem, kézzelfogható változásaim vannak.

Ha sokat ülök, már nem dagad a bokám és a lábszáram. A közérzetem kitűnő. Energikusabb vagyok.

Három napja vettem fájdalom csillapító tablettákat, amiből csak egy szem hiányzik!!!

Azelőtt,  a termék szedése előtt, három nap alatt minimum 6-8 szemre volt szükségem. Sokkal jobban alszom. Írom tovább a napi jelentésemet.

2019.03.01.

Kilencedik nap: Ma reggel 7-ig aludtam. Kipihenten ébredtem, fájdalom nélkül a csípőmben. Érzem, de nem fáj! A mankóm itt van a szobában, de ujjlenyomatot két napja nem hagytam rajta.

Tegnap kihagytam, hogy a pisi délután habzott, ami azt jelenti, hogy a testem PH értéke javul. Nem tudom, a patikában lehet e lakmusz papírt kapni, de leellenőrzöm.

Most fél kilenc múlt, és ma is vízhajtás van, mert eddig kijött 2420 ml. Persze ittam kávét és vizet is. Aztán az egész napom kifejezetten jó volt.

A folyadékvesztés 4470 ml. Estére, az állam alatt beduzzadt egy nyirokcsomó, ami némi fájdalommal járt.

Szerintem a kapszula dolgozik és folyamatosan deríti fel az olyan “dolgokat” a testemben, amelyek árthatnak nekem.

A csípőm teljesen rendben van. Nem fájt egész nap, És ez jó!

2019.03.02.

Tizedik nap. Ma reggel egészen 9 óráig aludtam. Frissen, fájdalom mentesen ébredtem. A nyirokcsomó duzzanat még meg van, de most nem fáj.

A csípőm egyáltalán nem fáj, és a járásom is majdnem tökéletes. Igaz, az elmúlt közel két év bicegős közlekedésem, nyomot hagyott bennem, és azért óvatos vagyok.

Amikor a harmincadik napot elérem a kapszula fogyasztásában, elmegyek és csináltatok egy csípő röntgent. Okkal nem fáj, és kíváncsi vagyok mi az?

4 napja nem vettem be fájdalomcsillapítót!

Egyébként a mai napom is nagyon jól telt. Semmilyen fájdalmat nem éreztem. Fitt vagyok, még most este 10-kor is!

A mai folyadékveszteségem átlagosnak mondható 3170 ml volt, ami nem savas jelleget mutatott!

 

 

2019.03.03.

Tizenegyedik nap: Ma szintén 9 óráig aludtam reggel. Fitten, üdén és változatlanul fájdalommentesen keltem ki az ágyból! Lehetetlen leírni, amit érzek.

A nyirokcsomó duzzanatom csökkent és már nem érzékeny. Mondhatom nyugodtan, hogy az alvásom sokat javult. Ekkorákat régen nem aludtam.

vibracios-trenerMa elkezdtem a harmadik 15 db-os levél fogyasztását. Mínusz 3650 ml. Fitt voltam egész nap. Még este mentem egy “kört”  vibrációs tréneremmel! Sokat jelen az a 10 perces “rázás”, és jól esik, mivel, még hosszabb sétákat nem vállalok. Egy blogbejegyzésben leírom miért.

 

2019.03.04.

Tizenkettedik nap: Kezdem megszokni, hogy fájdalom nélkül ébredek. Az egész napom kitűnően telt. Fájdalomcsillapító nem kellett.

Néhány éve beütöttem a jobb vállamat munka közben. Rövid időn belül elmúlt a fájdalom és a kékülés is. Este észrevettem, hogy egy kicsit fáj, pont ott.

Talán a “cucc” talált valamit, amit ki akar ott még javítani, de ez csak tipp. A folyadékvesztésem, 3950 ml volt, de annyi vizet meg is ittam kb.

2019.03.05.

Tizenharmadik nap: Nagyon jól aludtam és fájdalommentesen ébredtem reggel 6 után. A vállfájdalmam nem érzem.

Ma egy olyan dolgot vállaltam, amit már lassan 2 éve nem. Csak a balesetem előtti időkben. Elmentem mankó nélkül sétálni!!!

Korábban, amikor a Postára vagy attól távolabbi helyekre kellett mennem, azt autóval tettem. Nincs messze a Posta, csak pár száz méter, de bevállaltam.

Találkoztam emberekkel, akik megjegyezték, hogy nem hiányzik valami a kezedből? Megnyugtattam őket, hogy nem.

Szóval, nagy nap volt a mai, a 13. A számmisztika szerint is az én számom a 13-as. Összeadva az 4. Tehát, a 4, 13, 22, 31, az mind az én számom szerintük.

Ha összeadom a születési évszámom, a hónapot, a napot, akkor is 4-re jön ki. Ez már nem véletlen. A kapszula sem véletlen, hogy rátaláltam.

A mai fél órás séta jót tett. Holnap folytatom és talán, messzebb merészkedem.

2019.03.06.

Tizennegyedik nap: Ma két hete, hogy az első kapszula lecsúszott a torkomon.

Az eltelt időszak alatt, hatalmas fizikai és mentális változások mentek végbe a testemben, és a lelkemben is.

Kimondhatom bátran, hamar hozzászoktam ahhoz, hogy miután felkelek, nem a mankó és a fájdalomcsillapító az első amihez hozzányúlok.

Számomra ez, nagyon sokat jelent. Ilyen ütős cuccal, még nem találkoztam. Igaz előtte nem is volt rá szükségem (vagy még is?). 

Ha akkor, a balesetem előtt tudtam volna azt, amit most, simán megrendeltem volna, hogy napi egy szem ilyen pirulával, jobbá tegyem a testi és lelki szintemet.

Mert mi van annál jobb, mint amikor minden tekintetben jobban érzed magad. Ma elmegyek egy órás sétára, bot nélkül.

Ez sokkal jobb érzés, mint amikor kiszállhattam a kerekes székből, és átálltam a mankózásra. Akkor még kettővel mentem.

A rehabilitáción, az étterembe, huncutságból azért a kerekes székkel mentem, mert akkor nem kellett sorba állnom és így kiszolgáltak. 🙂

2019.03.07.

Tizenötödik nap: Ma fog elfogyni a harmadik levél kapszula. Nagyon jól érzem magam. Frissen és fitten dobott ki az ágy reggel 7-kor.

Azt vettem észre, hogy ma egy kicsit meglódult a vízhajtás. Eddig egy kávét és 1100 ml vizet ittam. A kiadás pedig, most fél 11-kor már 2700 ml. Semmi fájdalom! A folyadék bevitel volt 3300 ml, a kiadás pedig 4870 ml.

2019.03.08.

Tizenhatodik nap: Ahogy egyre jobban vagyok, többet is virgonckodom. Ma elmentem egy étterembe ebédelni. Megjutalmaztam magam vele.

Így nem kellett főznöm, mosogatnom stb. A folyadékokkal ma teljesen rendben voltam. Olyan jó kedvem volt, hogy Nőnap alkalmából kreáltam egy verset is.

Talán 3-4 helyen osztottam meg, erre sok száz pozitív visszajelzést kaptam cserébe. Amikor jól érzed magad, a napod is jól indul és az is marad.

A kapszula nélkül, nem tartanék itt, az tuti! Minden nap hálás vagyok, hogy nem mentem el szkeptikusan mellette.

Sok-sok ilyen-olyan cuccot kipróbáltam, borsos árakon, de legtöbbször semmi hatást nem éreztem. Ez viszont odacsap!

Felelőtlenség nem élni vele, ha már adott. Szenzációs a hatása.

2019.03.09.

Tizenhetedik nap: Tegnap délben elfelejtettem bevenni a pirulát, és este bevettem kettőt.

Felelőtlenség volt, mert olyan energiát adott, hogy hajnali 4-ig nem tudtam aludni. Elfoglaltam magam. Még egy vers is előbújt belőlem.

Szóval naponta, újabb és újabb csodálatos érzéseket tapasztalok. Fájdalmaim nincsenek.

Ezt pedig minden nap leírom: Felelőtlenség nem élni vele, ha már adott. Szenzációs a hatása!

2019.03.10.

Tizennyolcadik nap: A mai napom is jól kezdődött. Aludtam fél 10-ig, mit egy gyerek. Fájdalommentes vagyok. 

Ma kaptam egy infót, hogy a pirulát még el is lehet szopogatni, mint egy cukorkát, így a nyálkahártyán szívódik fel, és még jobb a hatása.

Na, majd megírom a tapasztalatomat, mert hajt a kíváncsiság. A holnapi beszámolómban vagy később inkább írom, hogy mit érzek majd.

Az egész napom jól telt. Energikus vagyok, most este fél 9-kor is. 18 nappal korábban, nem így volt.

2019.03.11.

Tizenkilencedik nap: A mai napom is jól indult, ahogy azt már megszoktam.

7 órakor dobott ki az ágy, és nem a mankóért nyúltam, hanem a vizes palackot fogtam és ittam egy jót.

Most egy kicsit későn írom ezt a bejegyzést, mert a kapszula után érdeklődőkre fókuszáltam. Volt, aki személyesen felkeresett, és az időbe telt.

Ő hamarabb elfáradt, mint én, de előnyben voltam, mert bennem volt már kapszula. Benne pedig, majd csak lesz, miután belépett a klubba.

Szóval a 19. napom is teljesen rendben van, minden tekintetben. Nálam ettől senki nem örül jobban! 🙂

2019.03.12.

Huszadik nap: Ma hajnali 3-kor feküdtem le, de fitten ébredtem 8-kor. Úgy érzem mindenem rendben van. A kedélyállapotom is folyamatosan javul, mivel jobban és jobban vagyok!

Lassan mást nem nagyon tudok mit írni, mert a napjaim jó hangulatban és fájdalomtól mentesen telnek. Csak ajánlani tudom!

2019.03.13.

Huszonegyedik nap: Ma is aludtam nyugiban 7-ig. Igaz tegnap éjjel nem tudtam elaludni. Lehet a “B” verziós pirula élénkít annyira.

Ma megfordítom a sorrendet. Inkább délben veszem be.  Ahogy jobban érzem magam, ez kihat a mentális állapotomra is. A rezgésszintem is jobb és pozitívabban állok a dolgokhoz.

Te aki olvasod, de úgy érzed nincs szükséged “MÉG” ilyesmire, kérlek legalább oszd meg másokkal, hogy megismerjék a lehetőséget.

Nem vagyok Teréz anya, de mint érintett, szeretnék segíteni másoknak akik szintén igénylik esetleg. Jobb megelőzni a tüzet, mint kapkodni amikor már ég a ház! Köszönöm ha megosztod!

 

2019.03.14.

Huszonkettedik nap: Ma reggel némi fejfájással ébredtem, de nem tartott sokáig. Valószínű a tegnap esti káposztás tészta a bűnös.

Na meg én is, mert este 9-kor faltam be. Egyébként, minden rendben van velem.

A kedélyállapotom nagyon jó, fájdalmam nincs. Mindezt a kapszula javára írhatom, mert azóta vagyok jobban, mióta szedem.

Most, hogy már hetek óta nem használok mankót, a csípőmet normálisan terhelem, és nem bicegve járok, ami nagyon felemelő érzés.

2018.03.15.

Huszonharmadik nap: Ma egy kicsit tovább aludtam, egészen fél 11-ig. Bizonyos okok miatt tovább voltam ébren az elmúlt éjjel.

Ahogy változik a rezgésszintem, és jobban érzem magam, újabb és újabb ötleteim, terveim vannak a jövőmre nézve.

Amikor még abban a sötét gubóban voltam, tele félelemmel, negatív jövőképpel, elkerültek az ilyen gondolatok.

Változatlanul kezelem magam a Reikivel + a pirulák, ami = Kiemelkedően jól érzem magam!

Mint a süllyedő Titanic egyik utasa, akinek sikerült helyet kapnia egy mentőcsónakban, és megmenekült.

Akik nem hitték el, hogy a hajó el tud süllyedni és kivártak, azokat megették a halak. Örülök, hogy nem tétováztam!

2019.03.16.

Huszonnegyedik nap: Ma telefoncsörgésre ébredtem, ami rosszul esett, mivel hajnali 3-ig ébren voltam. A telefon pedig reggel 9 előtt csörgött. 

Amúgy gyorsan visszatértem ebbe a dimenzióba, mivel külhonból hívtak és a kapszuláról érdeklődtek.

Ilyenkor mindig örülök, hogy segíthetek valakinek aki kéri. Megint bővülni fog a klubunk.

Egyébként minden rendben van velem. Jól és kiegyensúlyozottnak érzem magam.

Tetszik, hogy már nem bicegek, és az önbizalmam is folyamatosan erősödik a rezgésszintemmel együtt.

2019.03.17.

Huszonötödik nap: Most ezt a bejegyzést múlt időben írom, mert ezen a napon nem volt időm ezzel foglalkozni.

Egyébként, minden rendben volt, már jobban ficánkolok, és az elmaradt teendőimet akarom felzárkóztatni.

2019.03.18.

Huszonhatodik nap: Ma valós időben írok már. Három napon keresztül folyamatosan hajnali 3 óráig ébren voltam, mert sok tennivalóm volt.

Tegnap este viszont lefeküdtem időben, hogy a bioritmusom ne boruljon fel. Erős késztetést érzek, hogy kilépjek az elmúlt két év alatt kialakult negatív komfortzónámból.

A jelenlegi állapotom ezt érzéseim szerint már lehetővé teszi. Másra nem tudom fogni, csakis a kapszula jótékony hatására.

Még nem 100%-os a járásom, de terhelhetőbb vagyok, és ez folyamatosan javul.

2019.03.19.

Huszonhetedik nap: A mai napom különlegesen indult. Nagyon korán kidobott az ágy. Erős tettvágyat éreztem, így pótoltam a lemaradásomból valamit.

Jól érzem magam minden tekintetben.  A klubcsapatunkban, naponta kapunk újabb és újabb infókat, hihetetlennek tűnő javulásokról.

Nekem már nem tűnik annak, mivel tapasztalhatom magamon. Kívülállóknak persze még hihetetlen. Pedig így van, nagyon is működik a “cucc”, és ez nekem jó!

Hálás vagyok, amiért ez és így történik velem most!

2019.03.20.

Huszonnyolcadik nap: Kifejezetten jól aludtam. 7 óra volt amikor kidobott az ágy. Most érzek némi fájdalmat a csípőm tájékán, viszont reggel óta itt ülök a gép előtt.

Biztos elültem magam. Elmegyek sétálok egyet, az majd helyrehoz. Egyébként minden rendben van velem, úgy érzem.

2019.03.21

Huszonkilencedik nap: Ezt az írást megint múlt időben írom, mivel tegnap sok tennivalóm akadt.

Ahogy érzem a folyamatos jobbulást, észreveszek olyan dolgokat, amikre eddig fittyet hánytam.

Szóval, akad tennivalóm gazdagon, aminek örülök, mert egyre lelkesebb vagyok, és ez jó érzés!

2019.03.22

Harmincadik nap: Ma reggel nagyon korán kidobott az ágy. Dübörög bennem a tettvágy. Fájdalom nuku.

Egyetlen dolgot tudok most erősen hangsúlyozottan “mondani”: Felelőtlenséget követ el az, aki nem adja meg a testének azt, ami annak jár a megfelelő működéshez.

Ezek közül az egyik a módszer, amit mi alkalmazunk, akik használjuk a kapszulát!

2019.03.23.

Harmincegyedik nap: Hajnali ötig aludtam és kipihenten, motiváltan ébredtem. A metódus változatlanul kitűnően működik.

Már kicsit unalmas, hogy azt irkálom, hogy egyre jobban vagyok, de mit mondhatnék mást, ha ez így van?

Továbbra is azt javaslom, teszteld le magadon, ne nekem higgy! Én őszintén leírom minden nap.

Azt kezdesz vele amit akarsz.

2019.03.24.

Harminckettedik nap: 5 órakor keltem ma. Jól érzem magam és a jövőmre való tekintettel, olyan dolgok járnak a fejemben, amitől mindenki hülyének nézne.

A gondolatok DOLGOK. Ezt tudja mindenki, aki tudja. Azt is tudja mindenki, aki tudja, hogy “azzá válsz, amire a legtöbbet gondolsz”!

Még nem árulom el, mi az amire gondolok, de megteszem akkor, amikor eljön az ideje.

Ahogy eddig is, itt osztom meg veled, veletek, önnel, magával, kinek hogy. Ez a “cucc” ilyesmire sarkall, azáltal, hogy jobban vagyok!

Ehhez azonban én is kellek, a gondolataim, amik ugye dolgok!

 

Ez a videó megmondja mi zajlik bennem most kb.

A módszerünk a “cuccal” ugyan ezt teszi!

2019.03.25.

Harmincharmadik nap: Még ebben a hónapban betűkkel írom a napok számát, azután számokkal. 

Elkezdődött egy új életforma kialakulni bennem. Egyenlőre fejben igazgatom a dolgokat, mert terveim vannak.

Amikor elkezdem megvalósítani őket, nem biztos, hogy minden nap fogok tudni bejegyzéseket írni. Lenaplóztam több, mint egy hónapot.

Az első pár napot kivéve, csakis pozitív beszámolóim vannak. Ugyanazt leírni minden nap pedig unalmas, nekem is és mindenkinek aki olvassa.

De semmi gond, mert jönnek majd beszámolók azoktól, akik már elkezdték alkalmazni, ahogy én is, és nem marad szem szárazon.

Közel 20 hónapig fájdalomcsillapítón éltem. 32 napja már mellőzöm.

A mankóimon a gumitappancsokat nem sikerül elkoptatni, pedig még nemrég azon járt az eszem, hol szerezhetek utánpótlást.

Azóta más gondolatok foglalkoztatnak.

2019.03.26.

Harmincnegyedik nap: A mai napon is, hálás vagyok, hogy fájdalom mentesen pattantam ki az ágyamból. Jó érzéssel tölt el, naponta ezt újra és újra átélni. 

Ma már jobban meg tudom érteni azokat az embereket, akiknek hosszú évekig fennálló krónikus fájdalmaik voltam, ami ezzel a metódussal, elmúlt.

“Nemrég, még én is lógattam az orrom, előre meredve,
hogy már, nem teljesen vagyok való erre az életre.
De az égiek, látván ezt a silány, rossz állapotot,
Elém tették a módszert, ami mindent megváltoztatott.

A 180 fokos fordulat, minden tekintetben jót tett,
fizikálisan, mentálisan, és lélekben is megerősített.
Hálás vagyok érte, a napoknak, minden egyes szakában,
talán még éjjel is, mikor alszom, másik dimenziókban.”

 

2019.03.27.

Harmincötödik nap: Ma éjjel kissé nyugtalanul aludtam. Lehet azért, mert bekapcsoltam a TV-t.

Egyébként frissen ébredtem, persze azonnal nem voltam képben. Nem vagyok Atom Anti, de azért kezdem ismét “normálisnak” érezni a közérzetem.

Tegnap is bővült a klubunk, így bővülni fog a tapasztalások száma. Sikerült megint segíteni valakinek, amiért hálás vagyok!

Jó tudni, hogy nem potyára koptatom itt a billentyűzetet napról-napra. Tehát ma is, minden rendben van!

Ebben a videóban élőben mondom el a nagyját. Ma készült:

 

 

2019.03.28.

Harminchatodik nap: Ma reggel nem ébredtem fel, mivel el sem aludtam, bár vízszintben voltam. Kikapcsoltam magam.

Megnéztem egy videósorozatot. Az elsőtől az utolsó részig. Amikor videózom, akkor így szoktam: – darálva!

Ennek ellenére nem voltam fáradt. Délután, azért volt egy kis szundi, mert akkor kezdett követelőzni a szervezetem.

Volt megint egy jó nagy vízhajtás ( vízhajtó nélkül ), amit most nem mértem, de az ébrenlétem végett óránként mentem.

Olyan 7,5 – 8 liter biztos kijött az eddigi tapasztalataim által besaccolt mennyiség.

Most így kellet lennie, ez vált a hasznomra. Jól érzem magam, ahogy már eddig megszoktam!

2019.03.29.

Harminchetedik nap: Pont 9 óráig sikerült ma aludnom. Rengeteg kérdés merült fel bennem, amiről írok is egy bejegyzést, kérdésekkel.

Mivel az oldal interaktív, és ha be vagy lépve a facebookra, akkor lehetőséged van válaszolni rá.

Lehet jó ötlet, lehet nem jó, de ti, akik rendszeresen olvassátok a blogomat, annak valami oka van.

Remélem nem olyan eget verő a kérésem és megköszönöm ha lesz válasz.

2019:03.30.

Harmincnyolcadik nap: Korán keltem ma, mert a terveim nem hagytak békén.

Rálépni az útra, bele az ismeretlenbe a kihívásokba, energiát ad amit le kell vezetni úgy, hogy csinálod.

Menetelsz, mint katonák az alakuló téren. A fizikai javulásom serkenti a rezgésszintemet is, úgyhogy nincs megállás.

Úgy döntöttem, ma is egy jó napom lesz, minden tekintetben, mert jól érzem magam és ez nem lehet másképp.

2019.03.31.

Harminckilencedik nap: Ma sikerült fél 11-ig aludnom + az az egy óra, az időszámítás marhaság miatt.

Nekem azóta nem jön be, amióta bevezették. Az is csak egy gondolat volt először és világméreteket öltött.

Hála az égieknek, jól vagyok. Tegnap kicsit csavarogtam, emberekkel beszélgettem. Jó volt kikecmeregni a barlangomból.

Többen meglepődtek, megdicsértek, hogy mankó nélkül járkálok. Piaci nap volt, ezért sok ember volt az utcán.

Jó érzés volt, a felszabadultság érzése, drogként hatott rám!

Innen folytatom.

 

érezd jól magad

 

Üdv Mindenkinek a nagyvilágban!

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

 

Találatok: 49

Facebook hozzászólás