Októberi tapasztalataim

Eljött az Október

Itt van az ősz, itt van újra…

 

Október havába léptünk, ami egy újabb hónap, újabb lehetőségekkel. A jelszó most is: érezd jól magad! Februárban még nem tudtam, hogy lesz még október is ezen a blogon. Elértem a kritikus tárhely limitet és költözködni kell innen. Az megint egy újabb kihívás lesz hamarosan. 


2019.10.02.

222 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Nagy örömmel tölt el, hogy egy nagyon jó hírrel kezdjem ezt a hónapot. Ma voltam szakorvosi kontrollon, és Minden a legnagyobb rendben találtatott.

A Doki meg volt lepődve, és így mondta: – Nem gondoltam volna és nem hittem volna, hogy egy ember ekkora javulást produkál!!! Augusztus végén találkoztunk először, ami még nem olyan régen volt, de ilyen ütemű “gyógyulással” még nem találkoztam!

Azt nem mondtam ugyan neki, hogy milyen külső segítségeket vettem még igénybe, de ami a lényeg, több, mint elégedett volt. Velem együtt, mert azért jó a háznál egy orvos.

Főleg aki megerősíti mindazt, amit én érzek és tapasztalok, és ő is a saját szemével látja. Nem képen a neten, hanem a valóságban. Szóval jó volt ez a mai napom, és boldog vagyok, hogy már itt tartok a kapszulák segítségével.

Mert azok nélkül sehol sem lennék, az biztos. Már három olyan komoly nehézségen segítettek át, amiken túl vagyok, hogy az akár egyenként is egy csoda. Ezt azért még én sem gondoltam volna februárban!

Eldobtam a mankóm, abbahagytam a fájdalomcsillapítókat, abbahagytam az összes szívgyógyszert, kigyógyultam az ödémámból, leadtam 35 kilót. Tartom a súlyom hetek óta!

Minden nap ellenőrzöm a súlyom, a vérnyomásom, az Urin-t. A laborjelentésemben nincs egyetlen csillaggal jelölt sem. Mindez 7 hónap alatt!

Hozzáteszem, nem minden a kapszulák érdeme, mert kellettem hozzá én is keményen, és kellek még továbbra is! Nem tudni még milyen dolgok vagy betegségek lappanganak bennem, amiket megteremtettem a testemben az elmúlt évtizedekben, de kiderül.

Lusta, hitetlen embereknek, a kapszulákat nem ajánlom többé. Az elmúlt 7 hónapban rájöttem arra, hogy a cuccot, kipróbálás helyett, alkalmazni kell.

Pontosan olyan, mint amikor alkalmaznak egy jól bevált módszert, és az működik. Viszont csak akkor működik ha kitartóan alkalmazzák.

Tegyük fel ásni akarsz egy kutat a kertedben, de nem hívsz el egy radiesztétát, pálcás embert, aki megtalálja hol a víz. Vakon elkezded ásni, víz nincs, nem találsz, akkor abból locsolni sem fogsz, mert megunod és félbehagyod.

Ne kezdj bele olyan dologba, amit nem csinálsz végig. Menet közben lehet csiszolgatni, módosítgatni a célt, de félbeszakítani egy jól haladó folyamatot nagy fokú felelőtlenség.

Régebben és nem voltam különb, de két éve kaptam egy akkora pofont az élettől, hogy most már jobban figyelek. Sőt, még ez a jobban figyelés sem megy egy-két nap alatt.

Kitartás kell hozzá, mert ha nincs akkor nagyon savanyú tud lenni a szőlő.

Senki ne forduljon hozzám, senki ne érdeklődjön soha többé, akiből hiányzik a kitartás és az izzó parázs, hogy javítson az életén. Mindenki a saját sorsának a kovácsa.

A kapszula egy óriási segítség, hatványozódva hat, ha ott van az ember is. Ha hiedelmek, félelmek és más emberek hatása alatt éled az életed, addig nem vagy jó döntéshozó.

Ha elköltözöl a Marsra, akkor is viszed magaddal a berögzült önkorlátozó hiteidet. Ott is mindent úgy fogsz csinálni, mint itt.Most.

Addig amíg nem szabadulsz meg ezektől, ne várd a Jóllétet, legfeljebb jobb létre szenderülhetsz, ha mázlid van, és ha a kaszás is, a rajtad való szórakozás helyett, inkább végzi a dolgát!

Ha hiszel nekem úgy is jó, ha nem hiszel, az a te bajod. Engem nem izgat már. Leírom, vagy elmondom továbbra is, hogy létezik egy megoldás a bajokra, amit már jómagam is alkalmazok, a többi nem az én dolgom. Ha kéred, segítek örömmel.


2019.10.03.

223 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Tartom a súlyom változatlanul plusz-mínusz 1-3 kg. Nálam ez a napi ingadozás. Ma azonban beújítottam valamit, mivel az étvágyam változatlanul jó. ( most nagyon finoman fogalmaztam )

Így kihasználtam, amíg az eső vett egy nagy levegőt, és átmentem a gyógynövény boltba, ahol vettem úti magfű héjat. Mától elkezdem alkalmazni, és hamar kiderül igaz-e amit írnak róla. Kíváncsian várom az eredményt, mint akkoriban, amikor rágerjedtem a kapszulákra.

Akit érdekel, az olvashat róla többet itt: www.erezd-jol-magad. com vagy Ide kattintva >>> a blogomon.


2019.10.07.

227 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Ma kaptam meg az okt. 1.-i laboreredményeket az ambuláns lapon. Minden ok. Az orvos , már nem tudja miért járok oda, de én igen. A megerősítések miatt. Ezek engem erősítenek és igazolnak, hogy amit csinálok az jó úton halad.


2019.10.08.

228 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Ma 3 db fájdalomcsillapítót kellett bevennem. Ilyen napom volt, és nem múlik a fájdalom. Ez olyankor szokott előfordulni, amikor a “cucc” talál magának egy újabb feladatot. A csípőmmel is így volt februárban. A nyáron is az ödémámmal, hogy csak a nagyokat említsem.

A bokám körül van némi kékes visszeres elszíneződés, ami a műtétem után jelent meg. Na ott, a bokacsontom felett fáj most rendesen. Eddig nem igazán fájt, de az idő ( is ) majd megoldja. Megmérem van-e valami vízér, valami friss hajtás az ágyam körül.


2019.10.09.

229 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Ma is fáj még a bokám érzem, de nem vettem be fájdalomcsillapítót. Átrendeztem, áthelyeztem az ágyamat és nagyon jól aludtam. A pálcámmal belőttem úgy az ágyamat, hogy nincs Hartmann zónában és vízérben sem. Legalább is úgy érzem.

Sokat játszottam és ellenőriztem, de ki fog derülni hamarosan. Gyakorolni kell ezt is, ha már megadatott ez a fajta érzékelőképességem. A sok leadott kiló végett, virgoncabb is lettem és pozitívabb. És, ez jó érzés.


2019.10.18.

238 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Az előző tapasztalati bejegyzésem óta eltelt időben sok minden történt. Amikor ilyen sok hapcival ébredek, mint ma reggel akkor az valami pozitív változás előjele. Erre rájöttem az utóbbi időben.

Hideg sincs, megfázva sem vagyok, de még is telefújtam vagy 12 zsepit. A “Cuccra” eddig sem tudok rosszat mondani, pedig megfogadtam még az elején, amikor elkezdtem ezt a blogot, hogy mindent leírok, legyen az fekete vagy fehér. Bővebben >>>


 

Innen folytatom…

Legyen örömteli napod!

 

 

 

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

 

 

 

Találatok: 25

Facebook hozzászólás