Novemberi tapasztalatok

Eljött a november

 

 

A Hála hónapja

 

A hálát sokkal jobb úgy kimondani, ha azt érzi is az ember. Én érzem akkor is, amikor írok. Szóval, hálás vagyok, hogy változatlanul, pozitív dolgokról írhatok itt a blogon! Zömmel, ami jó. A november, az egy különleges hónap amúgy is nekem.


2019.11.04.

255 napja, hogy elkezdtem szedni A készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Képzeld el…ma voltam az orvosnál. Annyian voltak, mint egy Bajnokok Ligája döntő meccsen, Madridban. Csoda, hogy nem volt ott a rendőrség! Talán, mert van ez a Gyülekezési jog, vagy mi a fene.

Asszem a Jehovák mondják, de nem biztos, valahogy így: “Hulljanak el ezrek a jobbodon, és tízezrek a balodon, te akkor is sértetlen maradsz! Bocsánatot kérek ha nem jól tudom!

Valahogy így vagyok ezzel én is, mióta szedem a “Cuccot”, csak átvitt értelemben. Lett egy olyan védőpajzsom, mint a fantasztikus filmekben szoktunk látni, és lepattannak rólam a vírusok, mint a fal labdák. Akkor cseppen meg az orrom, amikor a saját magam mixelt “Erős Pista” kerül az ételembe!

Véleményem szerint, felelőtlenség egy szülőnek a gyerekét mérgekkel etetni, ha van jobb megoldás is rá, “járványok” idején (is). Főleg, ha már hallott vagy olvasott valahol erről a kapszuláról, amiről itt fecsegek már jó ideje.

Bementem az orvosomhoz, aki hellyel kínált és megkérdezte: – Hogy van Attila? – Köszönöm, egyre jobban! Rám nézett.  – Miért jött? – Elfogyott a vízhajtóm, feleltem. Ennyi volt.

Felírt annyit, hogy két patikában tudtam csak kiváltani! Még jó, hogy délelőtt voltam, mert így is rendelni kellet, ami délutánra jött meg, úgyhogy a napi sétám is letudtam.

Az én aranyos doktornőm, nem akar engem egy darabig látni. Még ilyet! Ma ez volt a negyedik jó hírem, amit kaptam!

A balesetem előtt sem voltam az a beteges fajta, de akkoriban más, természetes védőpajzsot használtam, alkalomadtán. Ilyen napom van ma!


2019.11.13.

264 napja, hogy elkezdtem szedni A készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Képzeld el, a mai napom egy emlékezetes jubileumi nap! Emlékszem rá, ekkor voltam utoljára megfázva. Annak ellenére, hogy napi 8-10 szem tablettát szedtem ( fájdalomcsillapítókat ). Ezek olyan erősek voltak, hogy ha feloldom őket vízben kicsit, jobban tisztították volna a WC-t, minta hipó vagy a domestos!

Próbálj csak mankóval a kezedben hapcizni. Még el is eshetsz, ha illedelmesen odakapsz a szád elé. Azóta ( február végétől ) eldobtam a mankókat, és hapcizhatnék úri módon, illedelmesen, de nem kell. Mivel én olyan tesztelős fajta vagyok, és olyanról beszélek csak, amit már megtapasztaltam, legyen az jó vagy rossz, most is csak ezt mondom.

November közepe van, de még nem fűtök! A konvektorok csak őrlángon mennek és a szobák hőmérséklete 14 fok körül van. A konyhában 12. Persze nem egy pólóban vagyok, de annyira fel sem öltöztem. Még mindig tesztelem a “Cuccot”! Tarts nyugodtan gyagyásnak, de a teszt, az teszt. Ilyen vagyok.

Annyit azért elárulok, hogy ilyenkor a hőleadásom is nagyobb. Nem unatkozik a szervezetem úgy, mintha 25 fokra állítanám a hőmérsékletet. Az alvás is sokkal jobb. Ma is 8-ig aludtam, és velem van az “ERŐ”!


2019.11.18.

269 napja, hogy elkezdtem szedni A készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Nem tudom pontosan mióta, de nem használom a mankómat jó ideje, a zuhanykabin kilépéshez sem! Erre ma jöttem rá! Nincs is a fürdőben. Elkallódott. ( Amúgy persze tudom hol van mindkettő, utánanéztem )

Aztán, még továbbra is keresem azokat a “sorstársaimat”, aki hasonló balesetet szenvedtek. Miért? Mert segíthetünk egymásnak, egy beszélgetésben például. Mindketten átéltünk valami hasonlót, és azon a szinten azonnal kialakul egy dialógus.

A panaszkodás szokott lenni az első, de túléltem eddig mindet. Mindig mindenre van megoldás, mert az Univerzum nem ad olyan “feladatot” amit nem tudunk megoldani. Csak azt hisszük, hogy megoldhatatlan.

Itt vagyok pl, én. Ebben a videózásban, még nagyon amatőr szinten vagyok, mert folyamatosan ökölben van a talpam. Ha nem gyakorlom sűrűbben, még a végén olyan leszek, mint egy csimpánz. Négykezű.

Annyi előnye lenne, hogy nem kellene lehajolnom olyan mélyre amikor leejtek valamit. Amikor másokkal beszélgetek, a belső kamerámon őket látom, és nem magamat. Akkor semmi gond.

Az Érezd jól magad, Facebook csoportomban, elindítottam egy olyan sorozatot, ahol megmutatom az embereknek, hogyan is működik az öngyógyítás. Hogyan indul be, benned is automatikusan a folyamat, könnyedén és egyszerűen.

Oda várok minden olyan embert, akik szeretnék ezt megtapasztalni. Teljesen mindegy, hogy szedi e valaki azokat a kapszulákat amit én, és a többiek, vagy nem. Egyszerűbb, mint hinnéd!

Ezért álltam fel a tolószékből, majd dobtam el a mankót is,  sokkal hamarabb, mint mások. A kapszula óriási segítsége pedig mindezt felturbózta. Egyszerűbben ezt nem tudom leírni, mert érezni kell.

Aki azt hiszi, hogy ez kamu, csak nyugodtan jelentkezzen, és meg fogja tapasztalni. Ha még képes vagy játszani a gondolataiddal, akkor menni fog.

Ebben a játékban az a jó, hogy rájössz, te vagy a gyógyító és az alany is. A kapu nyitva áll. De aki erre nem kíváncsi, az ne keressen. Na jól elkalandoztam. Ennyi volt mára. Sziasztok!


2019.11.19.

270 napja, hogy elkezdtem szedni A készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Tegnap este, már 8 körül, olyan mély álomba szenderültem, hogy képtelen voltam abbahagyni, ma hajnali 3-ig. Csak arra az álmomra, vagyis inkább az belső ébresztőm, vizuális effektjeivel tarkított filmre emlékszem, ami arra sarkallt, hogy használjam a wc-t.

Túl vastag ahhoz a matracom, hogy szárítgassam. Az egyik kispárnám rossz helyen volt, most érzem még egy kicsit a nyomását. Amúgy minden ok.

Biztosan ismertek olyan embereket, akik mindig mérgesek. Állandóan jár a szájuk, és a saját véleményüket kiabálják szét. A legtöbbször olyan dolgokról, amikről semmit, vagy nagyon keveset tudnak. Olyanok, mint a vészmadár.

Az igazi vészmadár, az sokkal okosabb, mint az ember. Megérzi a vihart és figyelmeztet, és nem ok nélkül.

Amikor én a cuccról beszélek, akkor nem vészmadárt játszom. Lehet már benne vagy a viharba. és az onnan való lehetséges kimenekülésedre hívom fel a figyelmedet. Azért, mert nem figyeltél a jelekre, nem hallottad meg a vészmadarat.

Olyan vagy, mint az a pap, abban a cunamiban, aki minden segítséget elutasított, hajót helikoptert, mert majd Isten megsegíti. Amikor pedig a mennyország kapujában találkozott a fogadó fénylénnyel, elkezdett panaszkodni, hogy miért halt meg? A fénylény pedig, na oké legyen Szent Péter, elmondta neki, hogy küldtem neked hajót, helikoptert, de te elutasítottad a korcs hited miatt. Hát így jártál.

Hasonlítsuk a kapszulát egy helikopterhez. Szólok neked, hogy ott repül, hozzád is repülhet. Erre te fogod a puskádat és lelövöd, mert neked elveid vannak. Majd amikor Szent Péterrel egyeztettek, biztos nem fogja kihagyni a cuccot, mint megoldást, amit küldött neked, mert ha ezt most hallod, vagy olvasod, akkor tudsz róla!

Képzeld el, tegnap újra összejöttünk az Interment, hullámhosszán az egyik kedves barátommal. Ez volt a második alkalom. Mindketten ledöbbentünk az eredményen! Ha érdekel, megnézheted a róla készült videórészletet, az Érezd jól magad Facebook csoportomban.

Azért videó részlet, azért lett zárt a csoport, mert nem közügy. Ezek privát és nem vicces videók, és távol tartja a változtatásra még nem igazán felkészülteket. Holnap bezárom a csoportot, és aki nem jelezte a maradási szándékát, törlöm a tagságát.

Csináltam egy szavazást. Érthető amúgy miért nem szavaztak olyan sokan eddig. Aki benne van 193 csoportban, az egyben sincs. Az olyanra nem igazán lehet számítani.

Ébreszd fel magadban te is a gyógyító erőt, ha akarod, és nem vagy Helikoptergyilkos! 


2019.11.21.

272 napja, hogy elkezdtem szedni A készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

A mai nap jubileum. Éppen 9 hónapja alkalmazom, az életemet megváltoztató programot. Ennyi idő alatt, már egy csomó gyerek is világra jött, ahogy én is újjá születtem közben, és kezdek tanulni járni. Leírtam már sok mindent a blogon, ezért nem ismétlem magam.

Van aki ezt vesz észre, van aki azt. Nem vagyunk egyformák, de arra mérget merek inni, hogy ez a cucc, mindenkinek használ, aki használja. A leeresztett gumijaimat sikerült újra, felfújtatnom a programmal, és azóta folyamatosan haladok. Üzemképes a járgányom.

Képzeld el, észrevettem, hogy az utóbbi időben kevesebb húst kívánok. Én, egy vidéki parasztgyerek, kolbász, pörkölt meg füstölt csülök nélkül. Ez teljesen hihetetlen, pedig így van. Mondjuk a vegás életmód, még távolinak tűnik, de Indiában is kibírtam 4-5 hétig.

Hogy milyen érzés fájdalom nélkül? Az leírhatatlan. A február 21.-ét megelőző 22 hónap alatt, 22 hónapig éreztem fájdalmat, fájdalomcsillapítók szedése mellett. Az utóbbi 9 hónapban, max 3 hétig úgy, hogy csak akkor vettem be fájdalomcsillapítókat, amikor már nagyon fájt, de akkor is csak potyára. Okkal fájt. Aki átélte az tudja.

Kimásztam a mocsárból, csináltam pár fekvőtámaszt, amit nem kellett volna, mert korai volt. Elég lett volna csak egy zuhany, de túléltem mert nem szakítottam félbe egy napra sem a programom.

Kitartóbb, és sokkal türelmesebb vagyok. Azóta kimásztak a fejemből azok az önkorlátozó félelmek jó része, amik gúzsba kötve tartottak. A fizikai formámban ez úgy mutatkozott meg, hogy lement rólam több, mint 30 kiló. Nincs már rajtam, mint egy burok, ami megakadályozta, hogy befogadjam a jobb dolgokat.

Újra elkezdtem csinálni azt, amit szeretek, de hozzáigazítva a jelenlegi helyzetemhez. Erről többet, és bővebben,  az Érezd jól magad Facebook csoportban lehet megtudni. Örömmel segíthetek másoknak, mert a dolgok nem mindig olyanok, mint aminek látszanak.

Ha más-más nézőpontokból vizsgálunk meg valamit, és az eredmény hasonló vagy ugyan az, akkor rá lehet fogni, működik. Ahogy a kapszulák tesztelésével is történik. Ahány ember, annyi féle, de ha ugyan azt alkalmazzák, és az eredményeiket úgy hívják: MEGOLDÁS a problémára, akkor nincs miről beszélni.

Én nagyon hálás vagyok azért, amikor februárban megnyílt az a haszontalan védőburok rajtam, és beengedte az infót, hogy létezik ez a cucc. Nem érdekelt mi a neve, mi van benne, mennyibe kerül. Úgy voltam, mint a mesében. Egy életem, egy halálom, megveszem és kipróbálom. Azóta pedig alkalmazom. Nap, mint nap! Ez a 272.

Köszönöm, hogy elolvastad!


Innen folytatom…

Legyen örömteli napod!

 

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 21

Facebook hozzászólás