Májusi tapasztalataim a cuccal

A “Cucc” és én, májusban!

majus almafak

 

Továbbra is együttműködünk!

 

A májusi tapasztalataimról számolok be továbbra is ezen az új oldalon. Rendületlenül folytatom, mert a késztetés és a február 21. óta eltelt horrorisztikus, de mégis pozitív változásaim, erre sarkalnak.

Fogalmam sem volt akkor mibe vágok bele, de áldom az eszemet az akkori jó döntésem miatt!!! Most már elmondhatom, hogy azok akik olvasták a blogomat, és elkezdték használni a “cuccot”, ők is hálásak maguknak érte!

Nekem is jó érzés, mert nem firkáltam itt hiába a blogon!

Mi történt eddig?

 

2019.05.01.

Napok száma: 70, Ennyi ideje használom a pirulákat, és 63 napja nem szedek fájdalomcsillapítókat!

Május elsejére ébredtem, amiért hála az égieknek, mert megérhettem ezt is! Virágba borultak az almafák is, és jön a nyár.

Tavaly ilyenkor az sem érdekelt, milyen évszak van! Csak télen káromkodtam, amikor hó, vagy ónos eső esett, mert hogy megyek el boltba a gumitalpú mankómmal?

Már nem a remény, hanem az új céljaim éltetnek, ami tetszik… 🙂 


2019.05.02.

Napok száma: 71, Ennyi ideje használom a pirulákat, és 64 napja nem szedek fájdalomcsillapítókat!

Az irányjelzőmet jókor, jó időben tettem ki, amikor erre az útra tértem. Errefelé, minden olyan simábbnak tűnik. A befrissített navigációs kütyümbe úgy érzem, jó paramétereket adtam meg. Az LGT zenekar azt énekli: – Mert ilyen a boksz! Én pedig azt mondom: – Ilyen a “Cucc”!

2019.05.03.

Napok száma: 72, Ennyi ideje használom a pirulákat, és 65 napja nem szedek fájdalomcsillapítókat!

Azt kell mondjam, ezek a napok, új napok. Olyan új, és még most is hihetetlennek tűnő álomként hatnak. Pedig itt, és most mindez már igaz. Nehéz szavakba önteni.

 


2019.05.04.

Napok száma: 73, Ennyi ideje használom a pirulákat, és 66 napja nem szedek fájdalomcsillapítókat!

Tegnap egy masszázson voltam. Leírhatatlanul jól esett, bár nyögtem, káromkodtam, morogtam. Rájöttem, hogy mit jelent, ha az ember egy betonkapszulában vagy egy hibernációs kamrában tölt két évet. Az ember azt hiszi eleget mozog, de ha kimozgatják, az döbbenet. Végül is túléltem! 🙂 

 


2019.05.05.

Napok száma: 74, Ennyi ideje használom a pirulákat, és 67 napja nem szedek fájdalomcsillapítókat!

Ma nagyon korán kidobott az ágy. Utazás előtt, már nem nagyon tudok aludni nyugodtan. Éjjel felveszem megint a hétmérföldes csizmámat, és bele a közepébe. Ismeretlen, de mégis ismerős környezet vár rám.

Izgatott vagyok, mint Jancsi, amikor Juliska rábólintott a kérdésére. Esik az eső, ami nagyon hasznos, mert lemossa az autót, bár kenceficét nem visz fel rá.


2019.05.11.

Napok száma: 80, Ennyi ideje használom a pirulákat, és 73 napja nem szedek fájdalomcsillapítókat!

Kimaradt egy pár nap a naplózásból, mert elutaztam, és ahol megszálltam, az internet nagyon gyenge volt.

Elkezdtem dolgozni. Fizikai munkát végezni, hogy jobban megértsem és megtapasztaljam a dolgaimat és a testem állapotát.

Nem mindegy, hogy egy fotelből analizálsz, vagy pedig bedobod magad a mély vízbe! Ugrottam hát egy fejest, amiről nem tudtam milyen mély!

A zöld színnel kiemelt mondat nem teljesen igaz, mert hétfőtől szerdáig vettem be pár szem fájdalomcsillapítót is a “cucc” mellé. Örülhetek, hogy csak annyit kellett! 🙂

A mai napon kissé bágyadt vagyok. Tegnap délig meló, utána 550 km utazás és este még sokáig fent voltam. A héten három különböző helyen, más-más ágyakban aludtam.

Mindenesetre jól érzem magam, és egy kicsivel megint pozitívabb lett a jövőképem, a héten!


2019.05.15.

Napok száma: 84, Ennyi ideje használom a pirulákat. Nélkülük nem tartanék itt, erre már mérget is vehetek akár…

Mivel olyan nyughatatlan vagyok, bizonyítani akartam magamnak, hogy megy még az a szekér, amit hagytam berozsdásodni a balesetből kifolyólag. Igaz, néhány szem fájdalomcsillapítóba került a kezdeti, nagy lendület. Félbehagytam valamit azért, hogy érezhessem azt, olvasd tovább itt >>>


2019.05.31.

Napok száma: 99, Ennyi ideje használom a pirulákat.

Túl vagyok a megpróbáltatásokon és a harmadik hónapon is. Megpróbáltam valamit, de rájöttem, hogy mindenütt jó, de legjobb itthon. A Cucc nélkül nem bírtam volna, ez tény. Írtam egy blogot is, hogy itthon érezzem magam. Akit érdekel, olvassa el.


Innen folytatom…

 

érezd jól magad

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

 

Találatok: 28

Facebook hozzászólás