Júliusi tapasztalataim a cuccal

Júliusi tapasztalataim

Mi történik ebben a hónapban?

 

Tavaly, pont ilyenkor egy orvoscsapat dolgozott rajtam, hogy életben maradjak. Most pedig én meg a Cucc csináljuk ketten.

Az orvosokkal is működött, és úgy tűnik a cuccal is működik úgy, hogy nem kellett ezer km-t mennem miatta. A jelenlegit megelőző kritikus napokat itt naplóztam, ha valakit érdekel: Katt ide >>>

Szóval, ezért nem elsejével kezdem ezt a hónapot itt naplózni. Az induló, még ödémás súlyom 120 kiló volt, még 2019.06.21.-én. Sok XL-es póló, elasztikus nadrág… Elegem volt belőle!

Nézz meg ott a képen piros pólóban, mint egy lufi, de azért elmentem oda. A többiektől bocs, hogy megvágtam a képet de nincs másik.

Mostanában belegondoltam, rengetegszer, hogy amikor újra 85 kiló lesz a súlyom, mennyivel kevesebb energiájába kerül a szervezetemnek, csak az önfenntartás.

Nem beszélve a túlsúly okozta kellemetlen dolgokat, mind egészségügyi, mind mentális szinten. Eddig tartott, mire rájöttem erre, és most örülök, hogy végre értelmezem is.

Ami csak úgy “jön”, azt nem tudod értékelni úgy, mint azt, amiért keményen megdolgoztál.

2019.07.07.

136 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

A mai napom eléggé furcsán telt. Aludtam délelőtt is, délután is, de estére annyira ki voltam pihenve, hogy nem tudtam elaludni. Legfeljebb nyugtatóval.

Azt viszont nem nagyon szeretem, mert másnap alig bírom kinyitni a szemem. Mintha leragasztották volna. Na, meg ki tudja mi van benne?

A depis időszakomban jó volt mert elmujított, de annak a korszaknak már vége.

Ma reggel nagy meglepi volt, mert a pár napja 109 kilón stagnáló súlyom, egy kilóval kevesebb lett. Megvárom a reggelt, és ha marad ott, akkor kezdem az újabb 10 kiló leadása programot.

Folyadékbevitel: 3000  ml 
Folyadékkiadás: 3720  ml
Testsúly: 108 Kg
Cucc PD: 4 szem
Cucc BD: 2 szem

Vízhajtó: 1 +1/2 szem


2019.07.08.

137 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! Azóta, készítményeket.

Mivel semmit nem aludtam, leültem és csinálom a dolgomat. A súlyom az maradt, de nem hiteles, mert azután mértem, amikor megittam egy csomó vizet. Ha tudtam volna aludni akkor 107 lenne, tudom, de nem vagyok elégedetlen.

Úgyhogy, belevágok a programomba. Július 15-re a mérlegem 99 kilót mutat. Ha csúszik 1-2 napot, legyen. A kutyát nem érdekli! Ez a terv. Bebizonyítom, hogy egészségesre fogyom magam, mindenféle aranyáron kapható cucc nélkül!

Megemelem a vízadagot is, mert tegnap a sok alvás miatt keveset ittam. Ez is nagy kihívás, vízhajtás még több vízzel!

18.30 perc: Ma délután elkezdett fájni minden porcikám. Olyan ízületinek tűnik de még a csontom is fájt. Elmentem hát a patikába vettem fájdalomcsillapítót.

Mivel elkezdtem szedni a BD-t is, ami a Cucc “B” verziója és az őssejtek aktivátora, szerintem ott van a kutya elásva.

Átéltem már ilyet a cuccal, amikor elkezdtem szedni, ezért nem pánikolok. Akkoriban olyan 36 órás fájdalom gyötört, ami hirtelen elmúlt. Most is kibírom valahogy.

 

Folyadékbevitel: 3900  ml 
Folyadékkiadás: 1920  ml
Testsúly: 108 Kg
Cucc PD: 4 szem
Cucc BD: 2 szem

Vízhajtó: 1 szem

Fájdalomcsillapító. 2 szem, Altató: 1 1/2 szem


2019.07.09.

138 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

A tegnapi “mindenbajomvan” nap  és egy 8 és fél órás alvás után, ma újjászületve, fájdalommentesen, fitten ébredtem. Mint akit kicseréltek! Sehol feszültség, sehol nyomás, sehol ízületi vagy csont fájás.

Nincs boka és lábdagadásnak, még csak nyoma sem. Úgy érzem megtalálta a helyét a BD is. Sokan, akik már együtt alkalmazzák a két cuccot tudják. Mára én is megtudtam.

Tudom, hogy minden igaz, amiket a klubban mondanak és tapasztalnak, de hozzám még most ért el a tapasztalás.

Volt egy folyadék visszatartásom, de arra szüksége lehetett a szervezetemnek. Újfent boldog és elégedett vagyok. Most is valami jót és újat tapasztaltam a Cuccal.

Változatlanul csak ajánlani tudom mindenkinek! Ez egy ajándék az emberiségnek.

Csak emeld fel a ványadt segged a telefingott foteledből, ahonnan már eleget okoskodtál, “fotel-forradalmárkodtál”,  az élet azon túl kezdődik, ahol nyílnak ezek a virágok neked is.

Csak le kell hajolnod érte. Hagy ott a dohos barlangod és gyere ki a fényre! Itt frissítheted a fejedben lévő elavult szoftvert, végre! A Mario-nál már vannak jobb játékok, ha te is akarod, gyere és meglátod!


2019.07.10.

139 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

A tegnapi napom olyan jól sikerült, olyan jól éreztem magam, hogy Eltakarítottam az udvarról a dzsungelt. A nagyját kapával, a többit géppel.

Ma szintén jól érzem magam minden tekintetben. 9 óráig aludtam. Sokkal jobb az erőnlétem is. A súlyleadásom az stagnál, de most arra gondolok, hogy a tegnapi fizikai munka lehet az oka, mert izomra is gyúrtam azért.

A kapálás is elősegíti azt, nem csak a kondigépek. Na meg tologattam-húzogattam a fűnyírót is óvatosan! Szóval, minden ok! Olvastad a tegnapi bejegyzésemet? Kattints ide >>> ha érdekel.


2019.07.11.

140 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Ma 140 napja! Elkezdtem itt járatni az agyam, hogy ha ezt, csak napi 4-el szorzom be, az már önmagában is egy jó nagy számot ad ki.

De ameddig ilyen csodálatos dolgokat, változásokat képes a testemmel művelni, akkor engedem, hogy tegye.

Ott, ahol már kezdtem kopaszodni, hajam nőtt újra, ott ahol fájt, nem fáj, mankó nélkül tudok menni, sokkal jobb a közérzetem, idejét sem tudom mikor voltam megfázva, múlik az ödémám és már nem dagadnak a bokáim.

Nem szedek “gyógyszereket”. Megnövekedett a kitartásom, mentálisan megerősödtem és még megannyi “apróság”, ami nekem sokat jelent.

Örülök, neki, hogy belevágtam, és soha nem adtam fel! Megérte és megéri továbbra is, mert ez a cucc ilyen. 


2019.07.15.

144 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Észrevettem, hogy az utóbbi időben, mióta elkezdtem szedni a BD-t, sokkal kevesebbet dohányzom! Még sokszor a kávé után sem gyújtok rá azonnal, hanem csak később.

Ezt aztán tényleg nem gondoltam volna! Mondjuk soha nem voltam láncdohányos vagy ilyesmi. Napi 20 szál körül szívtam el. Mostanában, ez lement 10 alá.

Van amikor órákig nem gyújtok rá úgy, hogy persze ébren vagyok és teszek-veszek. Erre ma jöttem rá, úgy igazán. Nem győzök csodálkozni. Ez van. Ilyen a “Cucc”!


2019.07.19.

148 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Tegnap délutánra elfogyott a BD-m, az utolsó szem abból a szériából. Az volt az 1.0 verzió. A gyártó sem tétlenkedik, mert időközben kihozta a 2.0 verziót. Gondolom hosszú kísérletek sorozata előzte meg a megjelenést.

Az új “Cucc” 3x olyan hatékony, mint az első. Mellékhatásként gyorsabban hat és kevesebb kell belőle úgy, hogy az ára nem változott. Csak dobálom itt a hátasokat, és hálás vagyok, hogy egy ilyen közösség tagja lehetek.

Tegnap estig nem bontottam ki a csomagot, amit a futár hozott. Izgultam kicsit, de nem bírtam tovább és kibontva megnyugodva láttam, hogy a 2.0 BD van benne. Azért egy fájdalomcsillapítónál sem mindegy, hogy 15 mg vagy 50 mg cuccot tartalmaz.

Ma reggel már éreztem is a csontjaimban, hogy munkálkodik rendesen.  Mindig van nálunk valami új a nap alatt.


2019.07.22.

151 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! A “Cuccot”. Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Sokszor már nem is tudom mit írjak róla, mert annyira megszoktam a jó kedélyállapotot a fájdalommentességet és még sorolhatnám, de mindig akadnak nálam jobb megfigyelők, akik vagy most kezdték el alkalmazni, vagy 1-2 hónapja.Vagy régebben.

Mindenkire másképpen hat, ez kiderült. A sportolónak több erőt ad, az átlagnak több energiát, a betegek pedig gyors javulásról számolnak be, ahogy én is már 151 napja. Továbbra is csak javasolni tudom mindenkinek.


2019.07.26.

155 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! A “Cuccot”. Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Különös dolgok történnek azért velem. A múltkor előjött az ödémám, majd kezdett visszahúzódni. Most megint felerősödött, ahogy elkezdtem szedni a BD-t. A Csípőm az rendben van, az volt a cuccnak az első dolga. Most jött volna el az ideje, hogy a nyirokrendszerem is elővegye? Ha így van, akkor nagyon elővette!


2019.07.28.

157 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! A “Cuccot”. Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Mindig van új a nap alatt, ahogy ma is. Pár napja kaptam egy tanácsot az ödémám kezelésére. Már tegnap jobban éreztem magam és ez ma is folytatódik.

A jótanács az volt, hogy felejtsem most el a vízivást és csak csalánteát igyak. Működik! Azóta könnyebb. Érdemes hallgatni a tapasztaltabbra, észre venni az újat és kipróbálni.

Ha anno 5 hónapja nem kezdem el szedni a cuccot, mert ellenállok neki, mert okostojás vagyok, azóta nem tudom hol lennék, ha lennék. Valamilyen hajléktalanszállón.

A rokkantnyugdíjat, azt nem lehet beosztani, legfeljebb valahol Afrikában, vagy Bangladesben, faluhelyen.

Jobb időben nyitottnak lenni és lépni, mint egy helyben totyogni ahogy a szaró galamb.


 

Innen folytatom…

 

 

 

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

 

Találatok: 27

Facebook hozzászólás