Decemberi tapasztalatok

Decemberi tapasztalataim

 

 

Mi történik decemberben?

 

December havába léptünk, és úgy is kezdte, ahogy szokta, bár régebben másképp volt, most meg úgy van, ahogy. Minden úgy van jól, ahogy, persze csak akkor, ha azt te is hagyod! Én szeretem a változást, a változatosságot, elegem van az unott, megszokott dolgokból.

Azok csak oda vezetnek vissza, ahonnan elindultam. Oda meg mi a francnak menjek vissza, ahol már jártam. Ezek alól vannak kivételek, az otthon, stb. De azon is lehet változtatni, ahogy a gondolatainkon. Elég, ha csak egyszerűen, olyanokra gondolok többet, amit akarok.


2019.12.08.

289 napja, hogy elkezdtem szedni A készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Tegnap elcsavarogtam egy kicsit…

Részt vettem egy szemináriumon. Egy jó nagy szemináriumon, ahol megint sok jót tapasztaltam, mert a tapasztalás, az nagyúr! Kötelezettségek nélkül jöttek mások is oda. Nem muszájból, önszántukból. Voltak sokan, akiket ünnepeltek és elismeréseket kaptak, és voltak gazdagon, akik gratuláltak és ünnepelték őket.

Képzeld el, még a „vezérkarral” is találkoztam, csak úgy véletlenül. Rögtön rájöttem, hogy pont olyan emberek, mint én, és csak ha lefényképeznek bennünket, akkor lehet különbségeket látni. Mivel mindenki egyedi.

Úgy éreztem, amikor szóba álltak velem, hogy velük, nem fordult át az a hinta, amelyik, bizony sokakkal átfordul, bizonyos esetekben. Megnyugodtam, mert nem földönkívüliek, nem is azok a félős, testőrökkel őrzött fajta emberek. Szóval, olyanok, mint én, vagy te. Emberek!

Találkozhattam sok új és nem annyira új ismerőssel, akikkel ez a közös dolog hozott össze, az utóbbi időben. Vannak olyanok, akik azt hiszik, amit hisznek, és vannak olyanok is, akik tudják, mi az, amiben hisznek. Ezért vagyunk egyediek.

Összességében, tehát hasznos élményekkel gazdagodtam. Nem éreztem magam tölteléknek, sem száműzöttnek, lenézettnek, kitüntetettnek, vagy alacsonyabbnak, vagy magasabbnak. És, ez így van jól.

A saját tapasztalat, az saját érzésekből épül fel. Mondhat bárki, bármit! És, ez megint csak, így van jól, mert nincs és nem lehet másképp. Csak ha másképp gondolnám.


2019.12.28.

309 napja, hogy elkezdtem szedni A készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Ahhoz, hogy tudd tisztelni az éltető napsugarakat, meg kell tapasztalnod a sötét, nyirkos helyeket. Zorán is erről énekel. Hogy egy pohár víz, mennyit ér, ahhoz sivatag kell.

Vagy Máté Péter a “Most élsz” című dalában mondja: – Most élsz, most vigyázz, hogy jól csináld, mert a legapróbb hibád, megbosszulja önmagát. Érdemes odafigyelni ezekre a tanításokra.

Rengeteg hibát elkövettem ebben az évben, de sokkal kevesebbet, mint tavaly, vagy azelőtt, vagy azelőtt. Tudatosabbá váltam, mint azelőtt. Lehet, hogy 80 éves koromra járom ki azt az óvodát, ahová most beiratkoztam, de az is lehet, nem.

Majd utólag sokkal okosabb leszek, mint most. Egy dologban biztos vagyok! Ezek a kapszulák segítettek abban, hogy tudatosabbá váljak, és abból az állapotból, az öngyógyulási folyamatok beinduljanak bennem.

Nem véletlenül koptatom a tintát, már több, mint 300 napja. Ha nem úgy lenne ahogy van, akkor a blogomon azt olvasnád, hogy ez a cucc, egy fos. Semmire sem való, és a saját érdekedben, kerüld el.

Akkor nem 10 ezer oldalmegnyitás lenne a blogon, hanem egymillió, mert a negatív hírekre vannak a legtöbben, rákapcsolódva. Akinek félnivalója van az igazságtól, az fél, vagy elbújik. Amúgy meg fájni is szokott.

Az igazat nem nagyon hiszed el, a kamura pedig ráveted magad, mint kapus a labdára és szorongatod. Készítettem egy összefoglaló videót az idei évemről, a saját tapasztalataimmal.

Nem titkolok el semmit, mert rózsaszín köd, mint olyan, nincs benne. Feliratoztam utólag, a tegnapi álláspontom szerint. Hogy az, most jó-e, kiderül jövőre. Belinkeltem ide.

 

 


2019.12.30.

311 napja, hogy elkezdtem szedni A készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Hirtelen, nem is tudom mit írhatnék így az év végén. Szerintem leírtam mindent, kivéve a holnapi napot, amiről fogalmam sincs megérem vagy nem. Szerintem igen, mert a tavaly ilyen kori állapotomhoz képest, nagyságrendekkel jobban érzem magam. Kívül is és belül is! Kívánok mindenkinek, pozitív eredményekben, és egészségileg is sokkal jobb új évet!


Innen folytatom…jövőre

Legyen örömteli napod, ma is!

 

 

Üdv, minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 26

Facebook hozzászólás