Augusztusi tapasztalatok a “Cuccal”

Augusztusi tapasztalataim

A “Cucc” és én augusztusban

 

Eltelt egy újabb hónap és immár mától augusztusnak hívják, ezt a következő 31 napot. Kíváncsian várom a történéseket, mert azok vannak mindig. Mikor hogy. Jók, rosszak, jobbak és még jobbak.

Rózsaszín felhőt nem tartok, ebben a hónapban is leírom a tapasztalataimat, ahogy az történik velem.  Már kinőttem abból a korszakomból, hogy eltitkoljak dolgokat, sőt, inkább megosztok mindent, mert azzal talán segíthetek másoknak is.

A másik pedig az, hogy a megosztásom megnyugtatja a lelkemet is, mert olyan infók birtokában vagyok, amelyeket meg kell osztanom, így nyugodtan alszom.

Az, hogy ezekre ki hogy reagál, az már nem az én dolgom. Bujkálhat bárki a saját baja elől ahogy én is tettem mindaddig, amíg ki nem mutatta a foga fehérjét és le nem ütött a lábamról, mint anno a Lenin szobrot a felháborodottak.

Osztom, hogy tudd, van megoldás, megelőzési lehetőség. Ott tartom a képen a kezemben. Van vagy 3-4 bontatlan a “toronyban”, a többit már megettem és sokkal nagyobb értéket adott, mint amennyibe került, pedig nem “ócó, kici, fosz”.

Bárki hozzájuthat, aki akarja. Van mindenkinek egy háza, a teste, amit születésekor kap. Abban fogunk lakni. A nagy többségünk először lelakja, azután próbálja tatarozni.

Lehet lószarral is kijavítani a vakolatot, lehet mérgekkel, kemikáliákkal, de lehet másképpen is, természetes hozzávalókkal, amit a természet azért hozott létre, hogy használjuk.

A fejünk is arra lett kitalálva, de mi leginkább a rombolásra, az öngyilkos üzemmódban használjuk mindaddig, amíg be nem üt a krach.

Azután azért verjük a fejünket a falba, mert megvettük azt a “szok, kici, ócó, foszt” ami semmirevalók voltak, de összeadva sok pénzbe kerültek.

Azóta is azokat a dolgokat veszed észre, amik le vannak értékelve, olcsók, minőségileg minősíthetetlenek, és azoktól várod a csodát.

Ha lenne egy 50 milliós értékű autód, mivel szállíttatnád el? Egy rozzant IFA-val, vagy egy zárt Mercedes kamionnal?

A tested sokkal többet ér a pénznél. Nem lehet értékben kifejezni, ahogy az egészséget sem. Erre kivétel nélkül mindenki rájön, előbb vagy utóbb. Nincs kivételezett.

Te, hogyan érzed magad? Megy még a szekér? Boldogan és örömtelien ébredsz minden reggel? Úgy is fekszel le?

Hát én nem úgy voltam, de oda tartok és mutatom neked is ott a kezemben a képen. 

 

2019.08.01.

161 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! A “Cuccot”. Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Ma délután rájöttem, hogy mekkora mázlista vagyok, háziorvos tekintetében! Meghallgat, hallgat is rám, vitatkozni és alkudozni is lehet vele! Ez már valami! Volt egy tervem három napja. Működik, és ráadásul orvosi támogatással! Hamarosan megírom a történetet.

Ezt a rövid hozzászólást Emil Coué mondókájával zárom: – Minden nap és mindenhogyan, egyre jobban és jobban vagyok! Használd te is, mert működik! A Cuccal együtt pedig, csúcs!


2019.08.05.

165 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! A “Cuccot”. Azóta, készítményeket. PD és a BD-t.

Csíráztattál már babot? Egy-egy külön kis tányérkába beleteszel 2-2 szem babot nedves vattába. Nevezd el őket, pl. “A” bab, “B” babpár. Válaszd ki valamelyik tányért, amelyiket kedvelni fogod jobban mint a másikat sokkal. Szeresd, mint a gyerekedet.

A másikat hagyd, hogy szeresse a természet. Nézz rájuk minden nap, add meg nekik egyformán ami kell. Napfény, víz. Pár nap múlva meg fogsz lepődni. Pár hét múlva, nem fogsz hinni a szemednek!

Mert: – Az általad választott és a szereteteddel átitatott babpárod, sokszorosan gyorsabban fog szárba szökni! Meg is mérheted magad, hányszorosan nagyobb a kiválasztott!

Én ezt megcsináltam, nem is egyszer. 5 perc alatt kész ill. 2 naponta 1 perc ráfordított figyelem. Miért írtam ezt le? Mert mindennek kell időt adni, a gyógyulásnak, a növekedésnek, a gazdagodásnak, stb., de nem mindegy mennyit!

Nem mindegy mennyire vagy ott fejben. Nehéz volt napközben néha rágondolni a paszulyra? Ugyan ilyen könnyű rágondolni arra, amit a leginkább akarsz. Nem megerőltető.

Hogy mi mennyi időbe kerül azt nem tudhatod és ne is foglalkozz vele. Arra gondolj, hogy már megvan. Csíráztass babot! Az emlékeztetni fog, hogy veled van az erő.  Használd hát!


2019.08.12.

172 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t. A “Cuccot”.

Mostanában naponta eljárok itthonról és kevés időm marad a blogra, de meg vagyok, nem vesztem el. Ma olyan meleg volt ( van ), hogy nem is tudom hogyan bírtam ki a napon. A buszozást választottam inkább, és nem bántam meg.

Pótoltam a D vitamint, gyalogoltam jó sokat, beszélgettem emberekkel. Szóval, minden másképpen történt, mintha kocsival mentem volna. A buszon ment a klíma, nem volt zsúfolt, a buszvezető idegeskedett helyettem, az úton haladó traktorok miatt.

Lehet ezt fogom választani legközelebb is, ráadásul olcsóbb is, mintha kocsikáznék.  A leadott kilókat nem szedtem vissza. Nyugimódra kapcsoltam ebben az ügyben is. Szóval, minden oké!


2019.08.15.

175 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t. A “Cuccot”.

Egy roma család megrendeli a “Cuccot” és elkezdik fogyasztani. Eltelik pár hét és a szomszédnak feltűnik milyen nagy csend van odaát mostanában. Gondolja átmegy és megtudja mi történt.

Benyit a kapun és látja, hogy a szomszédja könyvet olvas egy hintaszékben, a gyerekek pedig homokvárat építenek az udvaron.

– Szevasz Gazsi! Hát veled meg mi történt? Még soha nem láttalak olvasni! – Gyere ülj le Árpi. – Azé’ van ilyen nagy csend nálatok, mert egész nap olvasol? Vagy beteg vagy?

– Nem Árpi, vettem a családnak egy csodapirulát amit én is szedek. Azóta van ilyen nyugi, meg a helyzet is jobb lett. – Oszt mire jó az a pirula?

– Felpörget, most kapáltam be a kertet, jobban érzem magam. Meg itt van ez a könyv, amit olvasok. Tudod Árpi, ha ez a Hitler is szedte volna ezt a cuccot, mi most nem beszélgetnénk itt.

Mindenki szőke és kék szemű lenne…


2019.08.18.

178 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t. A “Cuccot”.

Nem dicsekvésképpen, hanem csak úgy leírom, mert van egy blogom, hogy az új egészségprogramom jobban működik, mit az előző! Rájöttem pár dologra és közben beugrott néhány közmondás is, amelyek segítettek megreformálni az addigi hiteimet.

Pl. – Kapkodásnak, nyögés a vége! Gyors eredményeket akartam, de nem sikerültek. Elővettem aztán egy-két régi, de mindig működő technikát és azokat beépítve a programba, elkezdett működni.

Eddig, szenvedés nélkül leadtam 18 kilót! Már kezdek magam előtt hitelesebb lenni. Még van hátra 17 kiló mínusz, amit megoldok 2-3 pihenővel.

A pihenő azért kell, hogy megszokjam magam, ahogy a testem is és így nincs Jojo. Szóval, ez már valami!


2019.08.20.

180 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t. A “Cuccot”.

Holnap lesz a naptár szerint 6 hónapja, hogy kézbe foghattam egy olyan készítményt, amiről akkor fogalmam sem volt mire képes. Az azóta eltelt idő, és a rendszeres napi használat bebizonyította, hogy nem mindennapi cucc.

Nekem ez volt a megoldás a csípőtöréses problémámra, a magas vérnyomásomra, az ödémámra, az ebből fakadó túlsúlyomra. Ott ahol már nem volt hajam, kinőtt és még ki tudja mennyi, apróságnak tűnő feladatot elvégzett a szervezetemben.

Időbe telt, de kifejlesztettem egy fogyási módszert is. Eddig 21 kilót adtam le. Megjegyzem, tegnap körömpörköltet ettem, mert azt kívánta a szervezetem.

Már megfordult a fejemben, hogy amikor elérem a célként kitűzött testsúlyomat, csinálok egy “Fogyi-klubbot” olyanoknak, akik úgy érzik jobb lenne megszabadulniuk 20-30 kilótól.

Biztos vannak ilyenek, mert ha kimegyek az utcára, akadnak bőven. Kíváncsi vagyok hányan mernek majd jelentkezni?

Szóval, 180 eseménydús napon vagyok túl, de még nincs vége!


2019.08.22.

182 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t. A “Cuccot”.

Vannak dolgok, amelyekbe nincs beleszólásom, pedig az én testem, az én lelkem az én életemről szólnak. Része vagyok egy nagyobb valaminek, aki jobban tudja minek mikor jött el az ideje. Nekem annyi a dolgom, hogy érzékeljem és csináljam a saját érdekemben. Választhatok mást is, de azt már próbáltam.

Szóval, csinálom az egészségjavító programomat tovább. A múlthéten elkezdtem a lényeget naplózni is. Majd jövő kedden viszem a dokinak is megmutatni, hogy lássa mire haladtam. A mérlege úgy is megmutatja.

Sajnos nincs más képem arról, amikor még 120 kiló voltam nemrég. Most annyi vagyok, mint barátom, aki mellettem áll. Nem tudom tetszik e valakinek ez a statisztika? Persze személyre szabva.

 

 

 

Itt pedig a jelenlegi valóság, napról-napra.


2019.08.26.

186 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t. A “Cuccot”.

A hétvégére elutaztam kicsit kikapcsolódni. Jó volt és meg is lett a “hatása”. Most ezt a súlyom szempontjából mondom, mert magyaros ételeket ettem megcifrázva némi műanyaggal.

Mivel nem az evéssel akartam eltölteni az időt, így mindig gyorsan és sokat. Szóval, 2 kilót sikerült visszaszednem, de már ma érzem lemegy. Majd holnap reggel állok a mérlegre, hogy éjjel tudjak rendesen aludni.

Addig is folytatom a már jól bevált módszert. Még meg kell tanulnom a rosszalkodást is, mert lehet akár fél adagot is rendelni bárhol. Most így jártam, de valaki már visszajelzett, aki csatlakozott, hogy nála is működik a dolog! Ez nagyon jó hír.


2019.08.27.

187 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!  Azóta, készítményeket. PD és a BD-t. A “Cuccot”.

A mai napom, az különleges és örömteli. Ma volt találkozóm a szakorvosommal, aki nagyon elégedett volt az eredményeimmel. A gyorsan leadott tíz kilóra, a laboreredményeimre, a vizsgálat eredményére. Semmi bajom nincs.

Szóval, minden a lehető legjobban alakul. Aggódtak páran a gyorsan, összesen leadott 25 kiló miatt, még a háziorvosom is, pedig mondtam neki, ahogy mennek le a kilók, és annál energikusabb vagyok és egyre jobban érzem magam.

Engem nem érdekel ki mit tanult, de ha dogmatikus hozzáállással találkozom, akkor arra csak azt tudom mondani, hogy mi lenne ha… másképpen közelítenénk meg a dolgokat?

A dokinak tetszett, hogy naplózom ( szokás szerint ) a dolgokat, és láthatta a statisztikámat és, hogy rajta vagyok az ügyön. Ezért is működik ilyen jól, mert rajta tartom a szemem. Minden nap!

Azt pedig nem győzöm kiemelni, hogy a “Cucc” nélkül, nem értem volna el ilyen gyorsan, ilyen jó eredményeket.

Várhatnám minden hónapban a rokkantnyugdíjamat, amiből nem futná a Cuccra, mert nem csak egészségügyileg segít, hanem anyagilag is. De ezt csak az olyan “gyagyások” tudják felfogni, akik használjuk is a helyzet adta lehetőségeket…


Innen folytatom…

 

 

 

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 32

Facebook hozzászólás