A Cucc és én Júniusban

Júniusi tapasztalatok

Az élet nem áll meg, június lett!

A múlt hónapban munkát vállaltam. Elcsavarogtam külföldre, hogy kipróbáljam magam megy-e még a szekér. Megy, de az már nem az én világom. A jobb lábam egy centivel rövidebb, és eléggé fárasztó volt a dolog.

A “Cucc” nélkül nem bírtam volna. Köszönettel tartozom a barátomnak, aki segített mindebben! Ahogy már megszoktam, folytatom a naplózásomat.


2019.06.01.

Ma jubileumi nap van! 100 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

A külföldi tartózkodásom alatt, kénytelen voltam fájdalomcsillapítóhoz fordulni, hogy bírjam a gyűrődést, ezért azóta nem számolom azok napjait.

Találkoztam emberekkel, akikre 70-80%-ban ráférne használni a cuccot. De én senkit rá nem beszéltem semmire, ahogy szoktam.

Egy kis kollektíva vett körül, akik nem tudták mi is a bajom csak látták, kicsit bicegek. Közülük is volt aki bicegett, csak még nem vett róla tudomást. Ilyenek vagyunk!?

Én továbbra is ajánlom mindenkinek, mert csak ha magamat nézem, hatalmas probléma megoldásában segített a Cucc.


2019.06.02.

101 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! Egyáltalán nem hobbiból.

Itthon már azért egészen más a helyzet, bár még bennem van egyfajta fáradság. Majd elmúlik.


2019.06.03.

102 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! Egyáltalán nem hobbiból.

Ma éjjel nem tudtam aludni. Bekapcsoltam a Tv-t, kerestem egy videót, majd még egyet, majd még egyet stb. Hajnali fél 5-ig így elvoltam.

Még mindig tartana az akklimatizálódásom? Hányingerem volt, de nem jött semmi. Ittam egy pohár vizet. Jobb lett.

Később frissítette magát, előjött. Következett a szódabóna, ami nem segített. Mivel éjjel volt a Cuccot sem vettem be, főleg hányingerrel.

Valahogy elaludtam, de 7 előtt már kidobott az ágy. Nem vagyok valami fitt…


2019.06.09.

108 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt! Egyáltalán nem hobbiból.

Hát tényleg nem hobbiból. Az idő visszaigazolta mindezt. Az égiek megadták nekem ezt a lehetőséget, ezt a készítményt és én képes voltam figyelmen kívül hagyni az állapotomat, és a marha agyamra hallgatni. Egy hónapot sikerült elveszíteni az életemből, ami már kezdett egyre jobbra fordulni. Mára jobban vagyok.


2019.06.12.

111 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Az ödémám még nincs legyőzve, de megállni látszik. Most ittam meg egy liter vízhajtó teát és bevettem egyet a cuccból. Még egy fél litert elkészítettem. Utána remélem beindulnak a dolgok. Nem bánom ha egész éjjel ki kell járnom, csak már tartsak ott. Azután minden jobb lesz. Ne lenne ilyen marha meleg.


2019.06.13.

112 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Félelmetes energiaáramlást érzek a testemben. Úgy érzem rendeződnek a dolgok. Dolgozik a cucc. Nem túl gyakran érzek ilyesmit, de most nagyon. Kiment a nyomás a hasamból, és ez jó. Azt jelenti, hogy az ödémám levágott egy hátraarcot. Tegnap még szorgoskodott, de mára erősen csökkent az esélye. Szóval, a mai hálám erről szól: – Hálás vagyok ennek a készítménynek, mivel minden esetben számíthatok rá, mert segít!


2019.06.15.

114 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Ma lenyomtam közel 400km-t oda-vissza. A köztes időben sokat tapsoltam és tátottam a számat, mint gyerekek a vízi cirkuszban. Találkoztam olyan emberekkel személyesen, akikkel eddig csak az online világban, ebben a különleges virtuális világban ismertük meg, és tartottuk meg egymást egymásnak. Szóval, valódiak vagyunk! 🙂 


2019.06.16.

115 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Ha egy gombócevő versenyen odatolnának eléd 115 gombócot, hidd el, megbánnád, hogy nem késted le inkább a versenyt.

Nekem az életemben, gyökeres változásokat hozott ez az elmúlt 115 nap. Túl azon, hogy sokkal jobban érzem magam, és egészségesebb vagyok, még mentálisan is megerősödtem.

Még akkor is ha beleveszem, a májusban elkövetett nagy marhaságomat, a külföldi munkavállalással kapcsolatban. Azelőtt sem volt probléma elvonulnom és meditálni egyet, ha akarta a testem és az elmém.

DE, mióta szedem a cuccot, egy felemelkedettebb rezgésszinten vagyok. Csak úgy, gyárilag. Na, ezt nem lehet elmagyarázni. Csak azok tudják, akik szedik.

Minden nap megerősítik, hogy olyan dolgok történnek velük spontán, hogy csak néznek. És ezek jó dolgok. Felelőtlenség nem használni! …és ez így van.

Te, aki már használod, cáfold vagy erősítsd ezt meg! Ne légy szégyenlős, mert inkább büszke lehetsz, mit fordítva! Köszönöm!


2019.06.18.

117 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Azóta annyi minden történt, hogy regény írhatnék róla. Hiába a májusi kerülőút, csak kicsit érintett meg, de megérintett. Akkor a birka elképzelésem miatt, újra pár napig fájdalomcsillapítót szedtem, de fordítottam a kantáron, és a lovamat visszakapattam a helyes ösvényre.

Azóta megint nem szedek fájdalomcsillapítót, és nem kell sorban állnom a patikában. Gyorsan “visszahangoltam” a gyagyás agyamat, és arra gondolok legtöbbet, amit akarok.

Ez azonnal megmutatkozott az üzleti oldalon is úgy, hogy csak kapkodom a fejem. Mert már tudom, hogy akinek ajánlom az jól jár vele, tehát jót teszek másokkal. Jobban érzik magukat, energikusabbak stb.

Amit adsz, azt kapod vissza és lehet egy kicsit többet is.


2019.06.19.

118 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Ez a kis kép itt lent 1988-ban készült. Még nem voltam 30. Azon a tájon akkoriban, nyáridőben, a hőmérséklet +, -, 45 fok körül mozgott. Úgy lebarnultam, hogy csak a talpam és a tenyerem világított. Még a következő év márciusában is barna voltam.

Egyáltalán nem szenvedtem D-vitamin hiányban. Na, azóta nem bírom a meleget. Mostanában azt vettem észre, hogy jobban tűröm. Nem tudom. Lehet a “Cucc” miatt, lehet nem. Persze a zuhanyzások, ventilátorok, ajtó becsuk, azok vannak.

De tavaly nyáron még nem volt cucc, és én átváltoztam Zombivá. Nem is tudom hogy bírtam ki. Mindenesetre, most könnyebb. Sokkal. Az energiaszintem is zöldben van, és ez jó!


2019.06.20.

119 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Ma éjjel arra ébredtem, hogy fáj a jobb lábszáram. Fájt is rendesen. Lehet a tegnapi masszázs szabadított fel valamit. Masszázs meg a Cucc együtt kitalálhattak valamit. De azért, simán visszaaludtam. Értek már meglepetések bőven amióta szedem.

Például, most lehetne idegeskedni valóm, mert ok is van rá, de mégis nyugodt vagyok és képes arra, hogy kiegyensúlyozottan keressem a megoldást, kapkodás nélkül. A Cucc nélkül, most nyüszítenék, mint nyúl a hurokban. De nekem mégis, ez egy szép nap. 🙂


2019.06.21.

120 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Ma pont 4 hónapja, hogy a kezembe került a Cucc. Szóval, ez nem egy kúra vagy ilyesmi. Inkább valami olyasmihez hasonlítanám, mit pl. valami kedvenc kaja, amit bármikor, a nap bármelyik szakában szívesen betolok az arcba. Mint egy süti.

Az életem részévé vált. A másik része a dolognak, hogy már nem igazán kell érte fizetnem sem, mert az üzleti oldala ezt lehetővé teszi minden klubtagnak. Sokan osztanak-szoroznak és elfutnak félelmükben, pedig semmi okuk nincs rá. Csak figyelni és tanulni kell.

Ha éjjel mész az erdőben és megreccsen egy ág, félelmedben, 30 másodperc alatt olyan történetet vagy képes kreálni, hogy előtted tutira egy T-Rex áll. Pedig senki és semmi nincs ott veled az erdőben, vagy csak volt egy mókus pl.

Mától ellátok minden blogbejegyzést egy kapcsolati űrlappal, mert több különböző helyen szoktak keresni, és nem mindegyiket tudom azonnal megnézni, ellentétben a levelezővel. Ezért kérek mindenkit, használja az űrlapot akit érdekel a Cucc!


2019.06.23.

122 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Most olyan változások mennek végbe bennem, hogy azokat még nem osztom meg, csak jegyzetelek. Persze megosztom pár nap múlva.


2019.06.26.

125 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Még nem mondhatom el, hogy vége van, az elkövetett hibám heveny utóhatásának, de nagy erőkkel dolgozom rajta, hogy múlt időben foglaljon helyet, és átmenjen történelembe. Írás helyett most egy videókészítést vállaltam. Nézd meg ha érdekel.

 


2019.06.28.

127 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

A kimaradt napokról írtam egy blogbejegyzést. Kattints ide és odaugrasz.


Innen folytatom…

 

tengiz 1988

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

 

Találatok: 39

Facebook hozzászólás