Saját tapasztalatok 2019

reiki gyogyito ko

Ez itt, egy Reiki gyógyító kő. Persze nem a kő gyógyít!

Saját tapasztalataimat osztom meg itt ezen az oldalon, napról napra.

2019.02.21.

Ma megkaptam a terméket. 3db bevéve.

2019.02.22.

3db ma is. Közölnivalóm nincs.

2019.02.23.

3db ma is. Könnyűnek érzem magam. Felszabadultabb vagyok.

2019.02.24.

Eddig 2db. Délelőtt minden oké volt. Szárnyaltam. Ma délután, felerősödtek az eddig sunnyogó, lapuló fájdalmaim. Majdnem visítottam, mit a kismalac, akit karikáznak! Ez valószínűleg azt jelenti, hogy elkezdett a cucc “dolgozni”.

Ezt azért gondolom így, mert amikor magamat, vagy másokat pl. Reikivel, Prana-val vagy hasonlókkal kezelek, akkor is jellemző a fájdalom felerősödése. Utána elmúlik.

Fájdalomcsillapítót nem veszek be, inkább alávetem most magam egy önkezelésnek. Azután beveszem a 3. szemet.

2019.02.25.

Ma reggel fél hétkor keltem ( előtte hajnali 3-kor mínusz 1 l ) jó hangulatban, és minimális fájdalommal. Azért fáj kicsit, hogy tudjam hol szokott. Mankó nélkül vittem ki a kukát. Az első pirula meg volt.

10 óra 30 perc. Ma eddig 3,5 l folyadéktól szabadultam meg. A bevitel 1,2 l. Ez a pirula tényleg intelligens! “Rájött”, hogy mi volt a bajom tavaly, és elkezdte hajtani ki belőlem a vizet!

Most 20.20 óra van és eddig ma 6,5 l jött ki vizelet formájában! Azért tudom ilyen pontosan, mert van egy mérőkancsóm a WC-ben.

Olyan érdekes, zöldes színe volt a távozott folyadéknak. Szerintem savas állagú volt, nem olyan habos, mint amikor megiszol 3 sört és habos, mert lúgos.

Amennyiben ez éjfélig még módosul, kijavítom reggel. Fájdalomcsillapítót ma nem vettem be!

2019.02.26.

A mai napom kifejezetten jó volt. Egyben voltam majdnem minden tekintetben, kivéve a felerősödött fájdalmamat a csípőmben. Valamilyen folyamatot elindított a termék.

Ezt úgy érzem, azért indult be valami, mert hiába vettem be 3x fájdalomcsillapítót, alig alig csökkent a fájdalmam.

A termék szedése előtt, simán elmúltak a fájdalmaim órákra, ha bevettem a fájdalomcsillapítót. Ez szerintem hamarosan ki fog derülni, hogy mi változik.

A tegnapi 6,5 l folyadék vesztéshez képest, ma eddig 20.00 óra van, csak 3,3 l távozott. Szeretem a kora délutáni 1-2 órás szundit, de 6 napja, amióta szedem, kimarad.

2019.02.27.

04.00 Kidobott az ágy. Fájdalom 0. Vitalitás, mint a kávédaráló. Erős pozitív hozzáállás. Jól érzem magam, minden tekintetben. 1 L érdekes színű folyadék távozott. Elnéztem az időt, a 4 órát 5-nek láttam, így megittam az első kávémat. Megyek a vibrációs tréneremre. Kell a mozgás. Még az aprót is kirázza a zsebemből. 🙂

Összességében, jó napom volt végig. Az energiaszintem is átlag felett tartotta magát. Fájdalmat éreztem ugyan, de egyetlen csillapító elég volt. Ha nem lenne ez a medencetöréses megoldanivalóm, akkor konditerembe járnék. Így azonban marad a vibrációs trénerem és a házimunka, sport gyanánt.

2019.02.28.

Ma reggel hétig úgy aludtam, mint a ledőlt Lenin szobor. Fájdalom mentes vagyok. Kimondottan jól érzem magam. Ez a nyolcadik napom, amióta a termék fogyasztója lettem.  Egész nap nem éreztem fájdalmat. Most így estefelé kezdem érezni, de nem vészes, mert mindjárt lekezelem magam és nem kell tabletta. A napot 4770 ml folyadék vesztéssel zárom este 10-kor.

Holnaptól új hónap kezdődik. Új oldalt is kezdek írni, amit majd a saját tapasztalatok lenyíló menüjébe teszem. A címe: Saját tapasztalatok, március. Onnan folytatom.

 

érezd jól magadÜdv,

Nagy Attila

Amennyiben mást is érdekel az egészsége megtartása vagy javítása, van rá lehetőség, hogy velem párhuzamosan tegye!

Kapcsolat >>>

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

 

Találatok: 47

Facebook hozzászólás