Minden fejben dől el

Tisztulás másképpen is

Depi helyett, új kilátások

 

Amikor a mankót a fürdőben hagytam, napi 5 másodperces használatra, közben más folyamatok is zajlottak bennem. Eleinte, még zavart éreztem az “Erő-ben”, de apránként kezdett alábbhagyni.

Ahogy tisztult a testem, úgy tisztult a fejem is. Kezdtek érdekelni a dolgok. Ez teljesen szokatlan volt a Zombi életmód után, hirtelen.

Nagyon sáros volt a csizmám attól a helytől, ahonnan kezdtem kimászni. Az én hiányosságokkal rendelkező, írói vénám alkalmatlan arra, hogy megfogalmazzam a “helyet”, ahol jártam mentálisan.

 

A hiány állapotában, csak hiányt és egyéb marhaságokat lehet teremteni, nem pedig Jól-létet. Amikor fáj, akkor azt ordibálod, nem akarom, hogy fájjon. Mit érsz el vele? Fáj továbbra is, mert erősíted és valójában azt mondod, akarom, hogy fájjon.

Ha kimész az utcára valami ellen tüntetni, akik ellen tüntetsz csak mosolyogva mondják, majd hazamennek ha megunják. Mert ők tudják azt, amit te nem!

Jót, ami neked is kedvere való, csakis jó érzésekkel teli tudsz teremteni. A kapszula, pedig fokozatosan kezdte emelni e rezgésszintemet egy olyan hullámhosszra, ahol kezdtem magam egyre jobban érezni.

Na nem egyik napról a másikra ment. A fokozatosság elve nem csak elv, hanem gyakorlat is. Egy párszor végigvágott az ostorával, a hátamon a múlt!

Amíg mankóztam sokan leírtak, elkerültek. Fájt egy ideig, de aztán nem érdekelt. Nem másnak kell megfelelnem már, ahogy korábban, mint rabszolgaként tettem nagyon sokszor.

Önző módon elkezdtem magammal foglalkozni. Amikor rájöttem, hogy a kapszula, nem egy átlagos étrend kiegészítő, hanem annál sokkal több, sőt, le sem tudom írni mennyivel, gondoltam megosztom másokkal is.

Magammal és a kapszula üzleti oldalával fogok foglalkozni párhuzamosan. Így is lett, és már szép eredményeim is vannak. Amikor megkérdezik, milyen kapszula?

Egyszerűen nem tudok annyi infót adni, ami elég lenne arra, hogy meggyőzzön valakit. Én pedig senkit nem akarok meggyőzni.

A kapszula hatását érezni kell! Erről milyen infót adjak? Ez olyan, mintha egy virág illatáról beszélnénk. Az illatot is lehet érezni, de elmondani valakinek 200 km-el arrébb úgy, hogy el is higgye…

Regisztrálj be! Rendeld meg! Szedjed és érezd a hatást! Ez a három rövid mondat, amit tenni kell az elején. Utána már lehet beszélgetni róla.

Rájöttem az elmúlt 6 hónap során, hogy az a két ember nem tudja igazán megérteni egymást, aki még nem szedi, és az aki már szedi.

Az első a legtöbb esetben simán hülyének nézi a másikat, vagy ha tanultabb egy kicsit, akkor olyan “érdekesnek” tartja. Mert elméje nem ehhez szokott hozzá, és nem tudja elhinni azt, amit a másik a hatásáról mesél.

Képtelen felfogni, hogy a másik csupán segítő szándékkal mondja azt, amit mond. A kis Lucifer ott sugdos a fülébe ( elme ), hogy ez egy átverés.

Van egy klubtársam, aki belépett hozzánk és megbeszéltük, hogy másnap eljön hozzám és segítek neki a rendelésben, hogy megismerje. Még este rám csörgött, és mondta, hogy meggondolta magát, mert nem csomagot vesz, hanem csak egy dobozzal.

Ahogy akarod, mondtam, de mivel régen ismerjük egymást, beszólhatok? Most ki az, akire hallgatsz? A válladon álló kis Luciferre, vagy rám, akit mankó nélkül láttál? Akkor igazat adott és úgy csinálta, ahogy mondtam neki.

Azóta is szedi, van közös témánk ( azelőtt is volt ), de most másképp, és azokkal akik szedik, akik valamilyen formában, cukorbetegségben, vagy ízületi problémákkal küszködtek és segített nekik a kapszula, velük is rögtön tudok témát, összhangot találni.

Nem olyan bonyolult ez, mint leírtam. Inkább kurva egyszerű. Csak lépésről-lépésre kell haladni. Hiába mondom el valakinek, milyen íze van a fagyinak, amit eszem. Ameddig meg nem kóstolja, addig nem tudja meg.

 

A következő beszámolóm nagyon furcsa lesz, mert engem is nagyon meglepett ami történt májusban és júniusban. De a készítmény az ilyen, mindig meglep valamivel. Nem mindig jó hirtelen meglepődni, de utólag könnyű okosnak lenni, és jó is ( néha ).

…folyt. köv.

Legyen örömteli napod!

 

 

 

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 39

Facebook hozzászólás