Az első hat hónap történései

Az idő szalad, de a szekér is halad!

Összefoglalás az első időszakból

 

Mivel már nem lehet egy kalap alá venni a készítmény különleges hatásait, így külön időszakokra bontom a javulásom történeteit, az első hat hónapot, mert könnyebb ezeket elolvasni, mint az egész blogot.

Azon kívül pedig pár hónap múlva 2020-at írunk és erősen valószínű, hogy nem hagyom abba Cucc fogyasztását. Egy olyan készítményét, ami az életemet mentette meg, és fordította a jó irányba!

Cserben hagytam a mankóm

Ott álltam a kilátástalanság tükrét bámulva, mankóval a kezemben, mint lábadozó medence és csípőlapáttörési sérülést szenvedett balesetes, 22 hónappal a baleset után. Ez az egész nem csak fizikailag hagyott bennem nyomot, hanem lelkileg is erősen megviselt. Olyan mélypontokat, hullámvölgyeket éltem meg, amikhez képest a Mariana-árok egy kutyakaparás.

2019. február elejét írtuk.

A rengeteg fájdalomcsillapító annyira letompított, hogy képtelen voltam normálisan gondolkodni. Persze azért rajta voltam, mert kérdéseket tettem fel. Így ér véget az életem, rokkantan? Mást a kedvenc tárgyával temetik el, engem a botommal fognak?

Vagy van valami megoldás, amiről még nem tudok csak sajnáltatni magam? Ha létezik valami jobb, a még hátralévő csípőprotézis műtétemen kívül, akkor azt tudni kívánom. MOST! Szóval így teltek a napjaim, a kérdéseimmel foglalkoztam és kerestem a válaszokat.

Kipróbáltam mindenféle “csodaszereket” aranyáron. Kútba dobott pénz volt, mert a fájdalomcsillapítókat is meg kellett vennem. Akkoriban még jobban futotta, amíg volt megtakarításom, mivel külhonban dolgoztam ahol ért a baleset.

Kerestem, kerestem de nem találtam, amikor csak az egyik nap, szembejött velem egy videó a Facebookon. Dacára a sok kipróbált cuccnak, megnéztem a videót, mert olyan ember készítette akiben megbíztam akkor.

Azonnal kapcsolatba léptem vele és mondtam neki, hogy azonnal kell nekem abból a cuccból. Hol tudok regisztrálni vagy rendelni? Megoldottuk és én pedig vártam a futárt, aki hamar meghozta.

Azonnal bevettem egy kapszulát, azután a többit, ahogy terveztem és “átjött, valahonnan”. Napi 3×1 volt a kezdet. Azelőtt is ki tudtam már menni a konyhába vagy WC-re mankó nélkül, de akkorra bennem volt 6-8 nagyon erős fájdalomcsillapító. Olyan erős cuccot írt fel a doki, hogy még a keze is remegett közben. Hozzá képest az Algopyrin, mint egy szem Tic-Tac.

A napi 3×1 PD-vel kiszenvedtem az első napokat, amikor is összebarátkoztunk. Tudtam, hogy idő kell neki, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen gyors a Cucc! Akit érdekelnek a részletek, megírtam a blogomon, amit azóta vezetek mióta szedem a készítményt. www.erezd-jol-magad.com

Szóval, egy hét után cserben hagytam a mankómat. Állva hagytam egy ideig a szobában. Eltűnt a 22 hónapja fennálló fájdalom bennem! Kezdett kitisztulni a szervezetem a felhalmozott méreganyagtól és a fejem is.

Minta áthajóztam volna egy másik lakható szigetre, ahol azok a dolgok nincsenek, vagy hiánycikkek, mint a régin. Persze, hogy nem hiányoznak azóta sem!

A mankómat bevittem és kineveztem 5 másodperces segítőnek, amíg kilépek a zuhanykabinból.

Ahogy tisztult a fejem, rájöttem és a szponzorom is felhívta a figyelmemet, hogy ez nem csak egy egyszerű készítmény, hanem sokkal többet is tud, mint ami rá van írva. Megkaphatom a cuccot, akár ingyen is ha egy kicsit lobogtatom a zászlót.

Felvázolta az üzleti oldalát is, amire azt mondtam, ahhoz nem értek és egyébként is elég sok rossz véleményt olvastam a hálózatépítésről. Mivel azonban másik szigetre kerültem, ahol nem találkoztam olyan negatív hírekkel, rábólintottam.

Megbánást azóta sem tanúsítottam, mert azóta huszonvalahány doboznyit felfaltam, és az első pár doboznyi óta nem igazán fizetek érte.

Olyan őrült marketingterve van a Cuccnak, hogy ugyan olyan őrülten lehet vele frankó jövedelmet teremteni!

Szóval a kérdéseimre, pont időben, és a lehető legjobb választ kaptam. Akkor még nem tudtam azt, amit most már nagyjából érzékelek. Egy szép kis csapat épül alattam, amiről álmodni sem mertem volna még februárban!

Tanulok napról-napra, mert megéri, másképpen nem csinálnám. Itt még nincs vége a beszámolómnak, mert azóta eltel 6 hónap és rengeteg dolog történt.

Ennyit a mankómról. …folyt. köv.


Legyen örömteli napod!

 

 

 

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 51

Facebook hozzászólás