Fogyás

Fogyás stresszmentesen

 

 

A saját módszerem

 

Üdvözöllek! Ez itt a teljes videó:

 

 

Fogyás az én módszeremmel című tervem, a harmadik szakaszába érkezett. Az első kettőben sikeres vizsgát tettem. Egy jó hónapja tartom a súlyom. Rápihentem, de most eljött az idő a folytatáshoz. Hogy mi lesz a vége, még nem tudom, de rajta vagyok minden nap, hogy megvalósuljon.

2019.10.23.

Sziasztok! Különlegesen jó napot mindenkinek! Nagy Attila vagyok..

Nagy nap ez a mai, mert elkezdődött és tart,

és hálás vagyok amiért élvezhetem!

 

Tegnap este nem állítottam le az ébresztést a telefonon, ezért bosszúból, felébresztett korán! Pont ez, a 6 órai ébresztő van úgy beállítva, hogy 10 percig nyomja. Olyan hülye hangja van, hogy ha egy csirkekeltetőbe betenném, egy csomó koraszülött csirke jönne a világra. Ez nem vicc!

De maradok a lényegnél, ahogy tudok. Így jártam.

Ma kezdődött a forradalmi tervem első napja. Ezt a ciklust, olyan 14 és 21 naposra terveztem. Nem sietek, mert adok időt annak a 6-7 kilónak, hogy eltűnjön, végleg. Ma reggel 92 kilót mutatott a mérleg.

Szóval, ezt az ideális testtömeg indexet, biztos okos emberek találták ki, de valamit elfelejtettek szerintem. Vegyük alapul a hupikék törpöket. Szerintem Okoskának és Törp-erősnek, nem lehet azonos a testtömeg indexük, még ha egy idősek akkor sem. Erről ennyit.

A mai feladatomat részben elvégeztem. Bevettem a vitaminjaim reggeli adagját, meditáltam, írtam-olvastam de a többi még hátra van. Ezt azért osztom meg, mert vannak akik már alkalmazzák a technikámat, és nekik szeretnék elsősorban segíteni, nem pedig itt páváskodni.

Amúgy sem szeretek videózni, de most vásároltam egy olyan videó készítő programot, ami majd ezt a “mellégondolkodási” hiedelmemet felülírja!. Írni azért jobban szeretek..

Felteszem majd a blogomra az saját receptemet, ami nem titok, de figyelmeztetek mindenkit! Nálam ez működött és működik. De, csak elszántaknak és kitartóaknak való. Senkinek semmi baja nem lesz ha a feleslegéből lead 30-50 -80%-ot. 

Én magamnak hiszek a legjobban. A saját tapasztalataimnak.

Mert mondják, hogy a hirtelen fogyás az nem jó. Dehogynem jó! Nem tudom ki talált ki ilyen hülyeséget és sikerült beültetnie az emberek tudatalattijába? Talán egy 150 kilós dietetikus? Láttam már olyat, nem is egyet. Lehet, csak a saját kifogásait verte nagydobra. Egyébként semmi bajom nincs a dietetikusokkal, de aki bort iszik és vizet prédikál, nekem nem jön be.

Mindenki lehet hiteles, akár egy 200 kilós ember is, de az olyan, aki házi fogságban tartja magát. Anonim marad és hazug. Nem mer kimenni az utcára, mert úgy járna mint a vas! Addig ütnék, amíg meleg.

Lusta emberek, lusta embereknek találják ki a tapaszt, meg a csodapirulákat. Ha lemegy pár kiló, addig lelkes valaki, de a legtöbben, nem tartják meg magukban ezt a lelkesedést. Visszalustulnak és a mérleg nyelve, gyorsan visszaáll a korábbi értékre. Aki hízásra hajlamos, ahogy én is, életmódot kell változtatni. Másképp nem megy.

Legelőször fejben, azután gyakorlatban. Ez élethosszig tartó is lehet, de megéri, mert egyre könnyebben megy. Én öt kilónként terveztem a fogyást eleinte. Volt amikor sokkal több lement, volt amikor kevesebb. Viszont, a terv második szakaszát elértem hamar, leadtam a 35-öt, és tartom Plusz mínusz 1-3 kilóval. Nekem ez a normális.

Extra adagokban nyomom a vitaminokat. Megeszek naponta 3-5 citromot ilyenkor. Zöldségeket turmixolok nyersen. Főve nekem nem annyira jön be. Megeszem a nyers húst is, kolbász és szalámi formájában, a házilag készítettet.

Szeretem a zsíros kenyeret hagymával, savanyú káposztával, mindennel ami illik hozzá. A levesekbe extrán teszek bele frissen turmixolt zöldség zöldet, sárgarépával, erős paprikával. Ez egy ütős mix, az tuti. és még a levest is behűti, de megvárom amíg olyanra hűl, amikor a mixemet nem teheti tönkre.

Duplán pótolok mindent. Magnéziumot, Kalciumot, B vitamint, aszkorbinsavat, stb.

És inkább nem utolsósorban, hanem kiemelve a Februárban rám talált kapszulákat. Nélkülük nem pöffeszkednék itt, mint egy afrikai bennszülött a turisták előtt.

Köszönöm, ha végignézted és meghallgattad! Innen folytatom. Légy erős, kitartó, makacs és megvalósulnak az álmaid. Persze nem árt leírni, mi a terv. Azon is lehet csiszolgatni úgy, hogy neked is a legjobban működjön!

A mai napon megírom a hozzávalókat a fogyásomhoz. A következő bejegyzésben lesz megtalálható.

A lényeg, hogy érezd jól magad, és maradj meg ennél a jó szokásnál!

Legyen örömteli napod!

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

 

Találatok: 27

Facebook hozzászólás