Virtuális torna, mozgáskorlátozottaknak

Csak csinálni kell!

 

 

Győződj meg magad…

 

2019.12.09. Elárulom, mert működik!

Soha nem gondoltam volna, de most olyan jól érzem magam, hogy megosztok veletek valamit. Virtuális torna, mozgáskorlátozottaknak? Igen.

Mint ex kerekes székes, ex mankós, mondom, mert saját tapasztalat. Csak olyat ajánlok, amiről jómagam is tudom, hogy működik. A módszert nem én találtam ki, csak átkonvertáltam, a magam módján.

A hétvégén annyit ültem, hogy éreztem nagyon, a mozgás hiányát. A séta felejtős volt, mert esett az eső. 35 kilót sikerült leadnom eddig, de most éreztem, mászik vissza. Kezdtem ellustulni. Belegondoltam, hogy mennyit mutatott a mérleg, amikor nagyon rosszul éreztem magam.

Ma reggel leültem, becsuktam a szemem és miután ellazultam, elkezdtem futni. Fejben! 600 futó-lépésig jutottam el, és már szedtem a levegőt rendesen. Nem tudok olyan gyorsan számolni, még fejben sem, hogy ki tudjam mondani, ezért, egy szövegfelolvasó szoftverrel olvastattam fel, egytől ezerig.

Lentebb megtalálod, és meghallgathatod, vagy letöltheted mp3-ban, ha érdekel. A lustáknak nem annyira, de a mozgáskorlátozottaknak, kifejezetten tudom ajánlani. Aki azt hiszi, nem tud relaxálni, annak ajánlok egy lazító gyakorlatot előtte. Vagy, még az is lehet, készítek egy komplett gyakorlatot.

Kérd és megadatik. Mielőtt megkérdezi valaki, mennyibe kerül, annak a válaszom, kb. 20 percedbe. Meglátjuk, ki nevet a végén! 🙂 Már megszoktam, hogy gyagyásnak néznek, de attól még én jól érzem magam!

Szeretek mindent letesztelni, mielőtt nagydobra verem. Így van ez a kapszulákkal, és minden mással, amik beváltak nekem. De, nem csak nekem. “Papírom” van róla. Az is egy virtuális dokumentum, de olvasható.

Ebben a felvételben itt, csak azt hallod, ahogy a szoftver felolvassa a számokat ezerig.Nekem ennyi elég, és lehet neked is.

 

Ha még nem relaxáltál soha, ill. kétségeid lennének efelől, akkor lépj velem kapcsolatba lent, az űrlapon, és készítek neked egy személyre szabott relaxációs gyakorlatot. Minden fejben dől el.

Ha nem érdekel, mert valami csalafinta ármánynak gondolod, van két választásod. Nekem semmit nem kell bizonygatnom, de veled kivételt teszek, ha érdekel. Akkor Kattints IDE>>> és kérd a felvételed, az “Érezd jól magad” csoportba a Facebookon.

Kapsz 2 napot, hogy az ott található videókat megnézd. Ott nem éppen a virtuális futásról van szó, de a lényege ugyan az. Azután vagy töröllek a tagságból, vagy nem. Ahogy te akarod. Ha még most is olvasol, akkor talán igen, talán, nem.

Mindentől függetlenül, legyen örömteli napod, Neked is!

   

   

   

  Üdv minden Földlakónak

  Nagy Attila

  Kapcsolat >>>

   

  Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

  Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

   

  Találatok: 44

  Facebook hozzászólás

  Author: fenyleny