Világméretű problémák vannak

Világméretű problémák vannak

Világméretű problémák vannak

 

Világméretű problémák vannak! Elgondolkodtam ma. Miközben, a ventilátor előtt azt képzeltem, hogy egy jegesmedvével hógolyózok valahol az Antarktiszon, de közben citromos jégkockát ropogtattam, mint egy meccset néző családapa,  a csipsszel, elgondolkodtam.

527 napja írom ezt a blogot, kivéve az utolsó pár hónapot, mert nem volt miről írnom. Amikor valamit nem csinálsz, arról nincs mit írni. Legalább is én, nem!

Egy negyed évvel ezelőtt, abbahagytam a kapszula szedését, hogy megbizonyosodjak afelől, hogy okoz függőséget, vagy nem!? Most már biztosan állítom, hogy NEM!

Erről, csakis így tudtam megbizonyosodni. Tökéletesen behangolt hangszeren tudok csak muzsikálni. Egy elhangolódott zongorán, csakis hamisan lehet játszani.

Nem kenyerem a hazudozás, mint ezeknek, a világméretű problémákat okozó “mások”, napi szintű kamuáradata.

Viszont, már van miről írnom! 527 napja kezdődött, egy új élet, amikor elkezdtem szedni. Nem szeretem ismételni magam, de akkoriban sokféle “gyógyszert” szedtem.

Ez a cucc, segített kiméregteleníteni a szervezetem. Kitisztította az elmém, és újra elkezdtem relaxálni, és egy mélyebb lelki életet élni. A kettő együttes hatása juttatott el oda, hogy elkezdjenek bennem újra működni a dolgok.

Kigyógyultam a májzsugorból! Visszanőtt az epehólyagom, és nem szedek semmiféle “gyógyszert”! Ha valamire azt mondják, hogy élethosszig kell szedni, az nem gyógyszer! Ezt a cuccot viszont lehet fényezni!

Ma újra elkezdtem szedni a kapszulákat, mert mi bajom lehet, ha még jobban érzem magam? Amíg nem szedtem, még többet relaxáltam és meditáltam! Az orvosi leleteim, kitűnőek!

Az, hogy még bennem vannak azok a cuccok, amit a főoldalon megosztottam, egy dolog! Még nem vagyok most sem egy virgonc, de jó úton haladok. Jó munkához idő kell.

Nem hiszek a csodákban, inkább legyártom őket magamnak. Minden nap egy csoda, amikor élni akarsz! Azért vannak ezek a világméretű problémák, mert a legtöbben, a csodákra várnak.

Nagyon sokan, annyira szeretnek betegek lenni, hogy ha maga Jézus jelenne meg előttük személyesen, Őt is elküldenék a francba! Mert akkor megváltozna az életük, és nem tudnának panaszkodni.

Vannak akik agyonhajtják magukat, és vannak akik hagyják, hogy félelemben tartsák őket! Vannak akik másokat követnek és majmolnak, de csak felületesen!

Azzal a virtuális karikával az orrukban, egy madzagon, akár egy kis majom is oda vezeti őket, ahová nem akarja.

Ők nem igazán foglalkoznak magukkal, és az életükkel! Olyan voltam én is, onnan tudom ezt! Ameddig dolgozik az emberben egy ellenállás az új dolgok iránt, addig csapdában van.

Ahogy elkezdtem egyre jobban lenni, szerettem volna minél több emberhez eljuttatni, azt az infót, hogy van ez a valami, ami működik. Az oldalam statisztikája szerint 32 ezer oldalmegnyitás volt eddig, az 527 nap alatt.

Hányan vették komolyan? Hányan merték rábeszélni magukat, hogy legalább kipróbálják? Ezrelékekben mérhető. Vajon miért? Mert ilyen üzeneteket kapok:

Remélem nem csalás 🤣és♥️amitas🤣”. Ez hat napos üzenet.

Az emberek szeretnek olyan dolgokban hinni, amiről fogalmuk sincs mi az, ahogy félni is olyasmiktől szoktak. Ami csak szóbeszéd, vagy pedig a tévében látta.

Ami pedig van, azt vagy nem hiszik el, vagy attól is inkább elfordulnak, mert nem merik elhinni. A mobiltelefontól, érdekes módon senki nem fél, pedig ha van valami, attól félhetne a legjobban.

Van egy határmezsgye, valahol a félelem, a depresszió, folyamatos stressz és sötétség, és a fény, és az élni akarás között. 22 hónapot töltöttem a sötét oldalon. Utáltam az orvosokat, akik megmentettek, mert azt mondtam, az élet szar!

Nyomorékon tengődni rosszabb a halálnál. Azután jött ez a cucc, és kezdem újra a napos oldalra kerülni. Mondhat nekem bárki bármit, ha az nem rejt valami tanítást, kihagyom.

Van mit dolgoznom magamon. Rájöttem, hogyan tudom ezt egyre hatékonyabban csinálni. Működik. De ha valaki rá akar venni valamilyen marhaságra, ami nekem ellentétes a szándékaimmal, észreveszem.

Képtelen vagyok emberi testben élőket Isteníteni, mert nem azok. Nem segítek az ilyen hamis prófétáknak megtölteni stadionokat, előadótermeket, templomokat, hogy fátyolos szemekkel hallgassam a marhaságaikat.

Ameddig ők meggazdagodnak, addig a “követők” csak szegényednek, mert elveszik tőlük az utolsó vasukat is. Aki ott ül vagy áll abban a sorban, ezt észre sem veszi. Csak ott van, mert mások is ott vannak, és mit szólnak majd, ha én nem leszek ott?

Akik az élni akarás, a jóllétre hangolt úton járnak, még ők is beleesnek egy-két hamis próféta útjába! Nagy tanítást kapnak, amire észreveszik, ha észre! Vagy benyeli őket a tömeg.

Sehová nem kell elmenned, hogy elkezdj magadon javítani! Ehhez viszont tanulni kell és elindítani egy folyamatot, amit folyamatosan csinálsz a magad érdekében. Ez hatással van másokra is, mert észrevesznek.

Persze, ez a nagy többségre nem igaz. Az ő szemükben, te fekete bárány vagy! Különc! Ezért vagy kitartasz egy olyan dolog mellett, amiről úgy érzed az neked jó, vagy másokra hallgatsz, és beállsz a tömegbe.

Ez világméretű problémákat okoz. Csak nézz szét, mire képes egy kis csoport, a sok milliárddal szemben! Uralkodni! Azért, mert jól csinálják azt, amit csinálnak. Van tervük és céljuk!

Nekik az a jó, ha te buta maradsz, és lóg a karika az orrodból. Teljesen mindegy mennyire vagy intelligens, okos, tájékozott!

Ameddig bemész kinyitni a boltjukat, vagy telepakolod a mérgezett ételeikkel a polcaidat, amíg megbünteted az embereket, mert parancsot teljesítesz, vagy megölsz idegeneket, akik semmit nem ártottak neked, vagy halált érdemlő bűnözőket pártolsz, és kiszolgálod őket, addig marad minden a régiben.

Azért mert félsz. Amíg te leépülsz, testileg és lelkileg, addig ők a legjobb minőségű bio élelmiszereken élnek, amiket szintén te termelsz meg nekik.

Képes vagy megölni bárkit, akik rájuk haragszanak, mert te vagy a katonájuk, a sofőrjük. Mi lenne, ha képes lennél azt mondani: – Nem!

Nem tudni hanyadik civilizáció ez a mostani, a miénk. Az elődök, vagy kipusztultak, vagy felemelkedtek egy magasabb szintre. Most újra ki akarnak pusztítani! Észrevetted?

Nem állítom, hogy ez a cucc a megoldás a “koronavírusra”! Arra te magad, az egyén vagy a megoldás! Erősödj meg, hogy segíthess másokon, amíg van kin! Vannak gazdagon, de nem gazdagok!

Amíg média és kütyüfüggő vagy, esélyed sincs. Amíg olyantól félsz, ami nincs, esélytelen vagy. Amíg elutasítasz olyant, ami van és hasznos a számodra, esélytelen vagy!

Nem érdekel, hogy elolvasod-e ezt a cikket. Úgy sem érdemes olyan szamarat megpakolni, aki csökönyös, és nem indul el semerre.

Csak leírtam. Be fogok számolni az új tapasztalataimról, röviden és tömören a cuccal kapcsolatban. Újra! Ne keress meg, ha csak információt akarsz kicsikarni belőlem. Itt van minden ezen az oldalon leírva!

Ne keress meg, ha még azon vagy, hogy megvárod amíg leesel a lábadról. Úgy is az orvoshoz fogsz menni. Az pedig erszényfüggő. Kirakatüvegnek néznek, és észrevétlen maradsz, amíg nem fizetsz.

Koronavírusban fogsz meghalni, még ha egy medve harapja le a lábadat, akkor is. Akkor is, ha elüt egy autó, amíg hagyod, hogy azt tegyék veled, amit akarnak.

A sötét oldal nagyon erős, de ha kitisztul az elméd, amiben segít a cucc, nagyobb esélyed lesz segíteni magadon és azzal egyidejűleg, a veled együtt élőknek.

Csak akkor keress meg, ha komolyan érdekel és eldöntötted, kipróbálod. Ezt megírhatod privátban, mert megosztom a facebookon, vagy üzenhetsz itt a weboldalon!

Felesleges dolgokkal ne zaklass, nem vagyok infótár. Olyan üzenetekre válaszolok csak, akik megrendelési szándékkal keresnek meg! Onnantól kezdve segítelek.

Ha eljutottál idáig az olvasásban, talán van esélyed. Ha úgy gondolod ez kamu, az a te bajod. Olyan dologról alkotsz előre véleményt, amiről fogalmad sincs. Olyanokkal nem állok szóba.

Én sem tudtam semmit mi ez, de belevágtam, és hálás vagyok érte! Nem pocsékoltam volna az időmet arra, hogy sok százezer szót leírjak valamiről, ami nem működik.

Ha inkább a gagyi dolgokra költöd a pénzedet, mert minden nap látod a reklámját és belesulykolva van az agyadba. Vedd meg azt. Csalódj olyanokba párszor, ha neked az úgy jobb.

Valamikor, egy lábáztatós “méregtelenítő” gépnek a beszerzési ára 10 ezer forint volt úgy, hogy a nagyker duplán kaszált. A forgalmazók 120 ezer forintért adták. Szart sem ért, de vitték, mint a cukrot.

Az örök kérdés: – Ki az, akire hallgatsz? Döntsd el magad! Úgy hallottam, világméretű problémák vannak! Mire gondolsz most?

Azt kívánom, csak érezd jól magad, mert megteheted, ha te is akarod!

nagy attila

Baráti szeretettel, minden Földlakónak!

Nagy Attila

Csak kattints ide, és írhatsz is emailt! >>>

Facebook>>> 

 

 

 

Találatok: 102

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny