Vigyázz mert ráfázol nagyon

Macskapech
Csak óvatosan

2019.03.04.

Vigyázz, mert nagyon ráfázhatsz te is, ha nem figyelsz a dolgokra, ahogy én is tettem ma!

Kerestem, kutattam, már közel két éve, a balesetem végett folyamatosan fennálló fájdalomra, egy olyan készítményt, amelynek, a gyógyszerekkel ellentétben, nincs mellékhatása.

Olyat ami 100%-ban természetes összetételű, összetevőkből áll. Aki keres, az talál. Egy barátom videója vetítette rá a cuccra a figyelmemet, februárban.

Befizettem a 14 dolláros klubtagságit, és regisztráltam. Gondoltam, egyszer kihagyom a sütnivaló kolbászt, és helyette klubtag lehetek.

Aztán, már klubtagként rendelhettem is a cuccból. Meg is tettem, és elkezdtem szedni. Addigra már olvastam róla sokat, de hogy akkorát “rúg” mint egy ló, arra nem voltam felkészülve.

Négy nap után, nem kellett fájdalomcsillapító. Azóta sem. Így spórolok, havi 15 ezret mert a jó fájdalomcsillapító nem olcsó, ami hat is.

Ma vittem ki gyanútlanul, nulla fájdalommal a kukát az utcára, mert ma van szállítás, és egy rossz mozdulat, egy hanyag csípőfordítás, és óriási fájdalom!

Lefagytam, mint egy öreg Commodore 64-es PC. Nem sokáig tartott az egész, de felhívta a figyelmemet arra, hogy javul az állapotom, de legyek óvatos.

Szerencsémre kihagytam a fájdalomcsillapítót, mert a dolog csak átmeneti volt.

Mielőtt elkezdtem szedni a cuccot, mankóztam elég sokszor, főleg ébredés után egy pár percig használtam, amíg WC-re, konyhába kimentem Kávét készíteni.

Addigra hatott a fájdalomcsillapító is és elvoltam. De egyik nap, a konyhába érve, megcsúszott a mankóm gumi tappancsa a linóleumon.

A gyengébbik lábammal, nem tudtam kellő sebességgel ellensúlyozni magam, így ráestem a kihúzott állapotban lévő háttámlás széket és ráborultam.

Közben megfejeltem az asztalt is, így nem csak a hasamon és az oldalamon lettek nagy kék foltok, hanem beújítottam egy monoklit is.

részegAzután elterültem a konyha járórészén, és ott feküdtem egy ideig, mint egy vesztes ketrecharcos. Részegen sem csinálhattam volna jobban!

A mankóm leverte az instant kávét, aminek már le volt tekerve a teteje. Hová borult volna az is, mint a földre. Ott feküdtem a kávéban, egyedül, elhagyatva.

Időbe telt mire feltápászkodtam. Odacammogtam az ágyamhoz, és úgy ahogy voltam befeküdtem és 10 órát aludtam.

12 napja szedem a cuccot, és a mai “félrelépésemet” leszámítva, fájdalommentes vagyok, viszont egyben erősen óvatos is. A konyhába csak mankó nélkül megyek be.

Már máshová is, de oda, ha kéne sem vinném. Attól, hogy nem fáj, még azért koncentráltnak kell kennem folyamatosan.

Aminek örülök, hogy megtaláltam, amit kerestem, mert hosszabb távon egyre jobb eredményeim lesznek. Rengeteg olyan ember van, akiknek használniuk kéne ezt a terméket.

Ezt mindenki maga tudja. Nekem a saját testem egészsége a legfontosabb, mert ez az ami A-ból B-be elvisz és nem mindegy milyen állapotban.

Nincsen titkolni valóm, tiszta a lelkiismeretem, ezért megosztom itt a blogomon az élményeimet. Érdekes lesz biztos, egy fél év múlva visszaolvasni.

érezd jól magad

Szívélyes üdvözlettel, Minden Földlakónak!

Nagy Attila

Facebook >>>

 

Üzenj nekem E-mail-ben >>>

Találatok: 0

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny