Váratlan találkozás

megdöbbento

Váratlan találkozás

 

Volt egy kis dolgom tegnap a szomszéd városban. Elmentem hát, leparkoltam és folytattam az utat gyalog ( mankó nélkül! ).

Mit ad Isten, szembe jött velem egy régi ismerősöm. Jó régi! Üdvözöltük egymást, beszélgettünk, majd beültünk egy helyre, kávézni.

Ment a lapacs mert anno jó haverok voltunk, és észrevette, hogy nem olyan fiatalosan mozgok.

Hát elmondtam neki a történetem.

Most figyelj!

Erre ő: – Tudod, találkoztam egy nagyon ütős dologgal. Jobb, mint bármi, amit el bírsz képzelni! Neked, most pont erre van szükséged!

Látod nem véletlenül taliztunk most.- És mi az? – kérdeztem. Nagyjából elmondta azt, amit én itt a blogomon megosztottam eddig, de azért faggattam tovább.

 

-Na és, mi az, hol lehet kapni? Stb. A szokásos magyaros kérdések. Mire mondta, hogy van egy klubrendszer, ahová be kell csatlakozni és csak úgy lehet rendelni.

 

Csak faggattam tovább, de egyre kínosabban érezte magát. Egyszer csak kifakadt. Elmondta, hogy a felesége két éve meghalt egy félresikerült ciszta műtét után.

Az orvosok nem tudtak magyarázatot adni neki. Pár hónap múlva találkozott egy ismerősével, aki ajánlotta neki ezt a cuccot, mert már neki is kialakulóban volt egy heredaganata.

Elkezdte szedni a pirulákat és 6 hét után, nyomát sem találták a dokik. Aztán elhatározta, hogy mindenkinek elmondja akinek csak tudja, akit érdekel.

 

Hogy ne kínozza tovább magát, rákérdeztem és megmondtam a termék nevét is, hogy az e? Döbbenten

válaszolt: AZ!

Elmondtam neki, hogy már negyedik hete szedem, azért nem mankóval a kezemben találkoztunk.

Elmondta még, hogy nagyon megviselte a neje halála, és miért nem találkozott hamarabb a termékkel, amíg élt az asszony.

Talán még ma is vele lehetne. Egy cisztaműtét pedig manapság rutinfeladatnak számít.

Azért írtam le ezt a történetet, mert úgy éreztem megosztom, mint magamban tartsam. Utólag legokosabb az ember, a saját kárán!

Te aki olvasod ezt a blogot és már tudsz erről a lehetőségről, és talán szükséged is van rá, merj lépni. Egyedül rajtad múlik! Ha nem, hát oszd meg legalább!

Ne vágj olyan képet “UTÓLAG”, amikor már okos vagy, mint ez a kutya itt a videóban:

 

 

Az információ az hatalmas tud lenni, mert ha tovább adod, értéket adsz másoknak. Segítesz másokon, és ha nem pont tőle kapod vissza, visszajön máshonnan.

 

Olyan 23 éve, volt egy olyan autóm, aminek tönkre ment az üzemanyagszint jelzője. Mentünk a családommal ki németbe, rokonlátogatásra.

Bécs előtt úgy 15-20 km-el kifogyott a benzin. Pont egy parkolóba be tudtam majdnem gurulni. Betoltuk az asszonnyal.

A lányunk kb. 5 éves lehetett akkor és riadtan ült a hátsó ülésen. Kezdett fújni a szél erősen, és nagy de ritka pelyhekben hullt a hó.

Ne tudd meg mit éreztünk! Az autó kezdett kihűlni és jöttek a mínuszok is. Olyan 15 perc múlva jött egy autó a parkolóba.

 

Mint aki tudja, hogy bajban vagyunk, azonnal megkérdezte tud e valamiben segíteni. Egész “véletlenül” volt nála 2 húsz literes kanna benzin.

Rögtön hozta is az egyiket és töltött a kocsimba rendesen, pedig mondtam neki, elég csak a következő kútig. De hajthatatlan volt. Mondta, mi van ha dugó van?

 

Igazat adtam neki, és erősen megköszöntem. Nem tartom számon, hogy kinek mikor segítettem előtte, de ez az eset is jó példa arra, hogy segíteni jó.

 

Ha nincs semmi a tarsolyodban, nagyon szegény vagy! És, ez így van!

 

érezd jól magad

 

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

Kapcsolat Facebook >>>

 

 

Üzenj nekem E-mail-ben >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Találatok: 2

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny