Te, ott! Ki az, akinek hiszel?

Érezd jól magad!

 

 

…vagy, érezd még jobban magad!

 

Van aki mondja, hogy csinálja mert működik. Aztán amikor találkozol vele, ránézel és kiderül, hogy kamu. Van aki alkalmazza, tapasztalatot szerez, elmondja hogyan működik nála. Találkozol vele, és kiderül, hogy igaz.

Te, ott! Ki az, akinek hiszel?

Ha láthatod a saját szemeddel, hogy igaz, de mégsem hiszed el, akkor nagy baj van veled. Erősen javasolt dolgoznod magadon! Amúgy megéri. Ha úgy érzed, kezdd el MOST! Tegnap már nem tudod, holnapra pedig talán elfelejted, mert ma nem csináltál semmit.

Amikor fáj netán a fejed, és azt mondod: – Majd holnap beveszem a tablettát “ellene”! Szerinted elmúlik ma? Jelez a tested vazze, hogy valami baj van, azért fáj! Dolgozz magadon, keresd meg a okot, miért fáj ott, éppen, ahol. Teljesen mindegy mennyi idős vagy. Hiszel?

Ezért kezdd el MOST!

Attól, hogy már a fejeden a haj deresedik, nem olyan biztos, hogy beért a gyümölcs a nyakadon! Hidd el, tudom magamról. Ha sikerül magadon úrrá lenni és eldönteni, hogy Most, megkeresed az okot, akkor tudok segíteni.

Ismerek egy olyan “oknyomozó családot”, akik befogadnak minden, HATÁROZOTT, oknyomozó jelöltet. Ismétlem: Határozott! Megnyílik a titkok kapuja előtted, és kezdheted a felfedezést.

Fedezd hát fel magadat!

Arra a vonatra érdemes felszállni, amelyik abba az irányba visz, ami a javadat szolgálja. Indulj el időben az állomásra. Vedd meg a jegyedet előre, és időben.

Jelentkezz nálam privátban és megmutatom melyik az a vonat, hol lehet (ingyenes) jegyet kapni, azután bemutatlak a családnak. Minden “családtag” azon a vonaton utazik.

Jó erős mozdony húzza. Képzeld el, még étkezőkocsi is van! A választék ugyan nem nagy, de a hatása hihetetlenül elősegíti az oknyomozást, a felismerést, az okot, majd annak a likvidálását.

Ahogy egy nyomozó, rajta van az ügyön, te is rajta leszel, ezzel az erős hátszéllel. Van amikor hamar megvan a tettes, de olyan is akad, aki kitanult profi ká(ó)rokozó, ezért időbe telik elkapni.

Rengeteg ilyen esetet ismerünk és feltártunk már. Azok mind dokumentálva vannak zömmel. Írásban, hanganyagokban, ill. videó ( aktákban ). Ezekhez már akkor kapsz hozzáférést, amikor a vonaton vagy.

Ez azért érdekes, mert többen keresik ugyan azokat az elkövetőket. Vannak akik már megtalálták, likvidálták és rájuk többé nem hatnak. Ezektől lehet tanulni, erőt meríteni, hogy a tiedet is minél hamarabb megleld. Ismerd meg őket a virtuális mezőben, vagy akár személyesen is.

Megtudod majd hamar, kamu vagy igaz.

Képzeld el, én azt állítom magamról, hogy leadtam 35 kilót, és kamu lenne? Hogy mennék ki az utcára? Ha kővel vagy tojással nem is dobálnának meg, mint egy képviselőt, de köpnének annyit, hogy elég lenne egy zuhanyra.

Te, ott! Ki az, akinek hiszel?

Legyen örömteli napod!

 

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

 

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 11

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny