Találkozásom Sziszüphosz-al, valahol, nemrég

Az agyafúrt  Sziszüphosz, ráfázott!

tartarosz

 

Legendák napjainkban is születnek, nem csak az ókorban!

 

Mivel hétvége van és mindenki boldog ( mindenki? ), a következő történet igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető, de én ezzel csak azt szeretném üvölteni neked: Érezd jól Te is Magad!

Amikor kezdtem kijönni a mélységből, és jó pár napja használtam a “cuccot”, eszembe jutott egy történet, ami valótlan és talán, az én elmém gyártotta, de jót mulattam rajta. Most megosztom veled!

sziszifuszKépzeld el, amikor gurítottam fölfelé én is a saját sziklámat, az kezdett egyre kisebb lenni. Még Sziszüphosz-al is találkoztam, aki éppen félúton járhatott az ő sziklájával. Nem tudni már hanyadjára!

Mikor mellé értem, úgy döntöttem, szusszantok egyet és üdvözöltük egymást, majd megkérdeztem tőle: – Nem unod még ezt a sziszifuszi munkát? Tudod jártam már így én is párszor, de van valamim, amitől kisebbedik a sziklám, ahogy haladok felfelé. Pedig nekem is van a rovásomon gazdagon.

odusszeuszTe sem voltál piskóta, olvastam azt a csúnya esetet, amit Antikleiával műveltél. Így a fiatok Odüsszeusz, nem csak a rafináltságot örökölte tőled, hanem egy húsz évig tartó átkot is, amit végigharcolt. Még jó, hogy nem felejtette el az íjászat művészetét, mert a menyedet Penelopét is le akarták nyúlni tőle.

Tudod, van ez a “cucc”, és ez az ami segít nekem abban, hogy kimásszak innen, ahová 2 éve kerültem. Talán neked is használna, és átdobhatnád a szikládat végre a másik oldalra. Hádész meg Hermész csak pislognának! Erre ő: – Milyen cucc?

Erre én: – Tudod, nekem nincs több ezer évem itt egy helyben kínlódni. Gondold át a dolgot, és küldj egy postagalambot, ahogy a Trónok harca c. filmben, hollót küldenek. Gyors választ kapsz, megígérem, addig pedig képzeld el, milyen pofákat vágnak majd az Istenek! Amúgy, azóta a Tartaroszban is van már okos TV. Meglátod!

Most megyek öreg harcos, mert április 15.-én kezdődik a Trónok harca befejező évadja. Te meg addig kapj el egy postagalambot, ahogy anno Antikleiát elkaptad, és talán, stresszmentesen nézheted te is, a 8. évadot! 🙂

Ha hiszed ha nem, valahogy így játszódott le a fejemben pár hete ez a történet. 🙂

Mindebből egyetlen dolog a fontos nekem: A “Cucc”! Te tartasz postagalambot?

 

érezd jól magad

 

 

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

 

 

Találatok: 5

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny