Szervezetünk öngyógyító képessége

Őssejtek

 

Szervezetünk öngyógyító képessége

 

Ha húsz éves korodban megvágod magad valahol, mondjuk az ujjad, két nap múlva levakarod a vart, és már alig látszik.

 

Tegyük fel, 50 évesen is így jársz, akkor legalább 2-3 hétig nézegetheted a sebedet. Akkorra az őssejtek jó része inaktív. Ezért gyógyulsz nehezebben, ezért regenerálódsz lassabban. Viszont ma már, van megoldás!

 

 

Szervezetünk öngyógyító képessége az őssejtekhez vezethető vissza

 

felnőtt őssejtje
Egy felnőtt őssejt

Napjaink őssejtkutatásának egyik legfontosabb kérdése, hogyan lehet többszörözni a felnőtt őssejtek mennyiségét. Minél több őssejt van a vérben, annál jobb a szervezetünk egészségi állapota.

A több őssejt jobban segíti a felépülést, regenerálódást. A testünk saját magát tudja karban tartani és optimális egészségi állapotba hozni.

 

A csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes “megújulási” rendszerét.

 

ŐssejtekHa rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy az őssejtek ne relaxáljanak annyit, vagyis a csontvelőben meglévőket noszogatjuk “valamivel”, akkor a szervezetünk maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.

Ha egy szerv nem működik optimálisan, vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt, és küldi az őssejteket.

Ezeknek oda kell jutniuk a megfelelő szervhez, ha lehet a legkevesebb károsodást elszenvedve, felismerni azt, és a szövet sejtjeivé válni.

Minden szervünkben találhatóak őssejtek, de a legnagyobb számban a csontvelőben, ahonnan a véráramba kerülve alapvető funkciót töltenek be a szerveink regenerációjában.

Egy speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez. Amikor a “célterületre” érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül, és a szerv sejtjeivé válik.

Ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megőrizve egészségesen működni.

Klinikailag igazolt, hogy az őssejtszám növelésével, működésképtelen szerveink is újraépülhetnek, visszakaphatják eredeti funkciójukat.

ŐssejtábraA legjobb regenerációs őssejt terápia, ha a saját egészséges aktív őssejt számunkat növeljük. Ezeket a sejteket a testünk ismeri, ez által az ön-regeneráció alapját képezik.

Ha rá tudjuk venni a szervezetünket, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a naponta több 10 ezer milliárd új sejtünk regenerálja a szervek és a szervezet hibáit.

 

Az őssejtszint a legjobban tükrözi az egészségi állapotot.

 

Az emberi szervezet regeneráló, öngyógyító képessége gyermek, felnőtt és idős korban jelentősen eltérő.

őssejtekEnnek oka, hogy a termelődő őssejtek száma (5 liter vérben hozzávetőleg 5 és 25 millió között változik) a kor előrehaladtával száma jelentősen csökken és emiatt egy idősebb ember regenerációs képessége jóval alatta marad egy fiatalénak.

Ezt a lecsökkent regenerációs képességet tudjuk javítani az őssejtszám emelésével és illetve az őssejtek stimulálásával.

Az őssejt szint a legjobb jelzője a keringés egészségének.

Jobb, mint a koleszterin szint, a vérnyomás vagy a vércukor szint, mert minél több az őssejt a szervezetben, annál jobb az egészségi állapotunk.

 

érezd jól magad

 

Szívélyes üdvözlettel Földlakók!

Nagy Attila

Facebook >>>

 

Üzenj nekem E-mail-ben >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Találatok: 1

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny