Szembejött velem a múltam máma

Szembejött velem a múltam máma!

Azért írtam régiesen azt, hogy “máma”, mert a múlt jött velem szembe ma is, ahogy holnap is fog.

 

Ma azt éltem át, amit tegnap és azelőtt megteremtettem magamnak. Amire a legtöbbet gondoltam, és amiben hittem a legjobban, és amit minderről éreztem, a legintenzívebben.

 

Ha arról álmodoztam volna, hogy legyen egy ötösöm a lottón, és beleéltem volna magam a helyzetbe, és erős pozitív érzéseim lettek volna, akkor talán azt kapom meg.

Lottót viszont nem adtam fel, tehát, csak egy szép álom maradt volna. Így van ez a kapszulával is. Álmodozhatnék arról folyamatosan, hogy egyre jobban érzem magam.

 

Álmodozom is, és közben használom a pirulát, így minden nap szembe jön velem a múltam, és jó vele találkozni, mert azt kapom, amire a legtöbbet gondoltam.

 

Már korábban írtam, hogy kétféle termék van, amit a klubtagok szedhetnek. Én eddig az “A” pirulát szedtem magában, és Qvára jól vagyok!

Mit mondhatnék a “B” verzióról, ha nem próbálnám ki? Megrendeltem, ma hozta is a futár, nagy örömömre!

Ezáltal változott a felállás. Reggel és délben az “A” pirula. Este pedig a “B” verzió. Gondolom pár napnak el kell telni, mire tudok majd többet mondani.

Azoknak, akik nem adják fel a Lottót, de rajta van a listájukon a főnyeremény, annyit mondok, hogy a “B” pirula az őssejteket rugdossa fenékbe.

 

Azok, akik feladják a lottót, bekerülnek egy olyan csoportba, ahol egyre több olyan ember van, akik segítik egymást, megosztják a tapasztalataikat stb.

Mi az előnye egy ilyen csapatban lenni? Nem vagy egyedül, mint tök a dinnyeföldön, és fejlődsz, jobban vagy minden tekintetben.

 

Ma volt nálam egy kedves ismerősöm. A hölgy, nemrég esett át egy szívkatéteres élményen, ahogy én is tavaly, így elbeszélgettünk.

Egy ideje nem találkoztunk, és észrevette a változást rajtam. Azt mondta és kérdezte: Nagyon lazán mész! Hol a mankód?

Elmondtam neki. Azt is elmondtam, hogy már nem szedem azokat a gyógyszereket sem, akiket, élethosszig szednem “kéne” az orvosok szerint.

 

Mutattam neki pár rövid sikertörténetes videót, de azt mondta, neki elég bizonyíték, ha rám néz, mert ég és föld a különbség, amióta utoljára látott.

 

Ő fel fogja adni a lottót! Akkor esett le nekem is a tantusz, amikor az eget és a földet mondta. Mert látta a változást, az eltelt másfél két hónap alatt, mióta nem találkoztunk.

Az a hasonlat jutott most eszembe, hogy ott van velem valaki valahol, és én elkezdem magam befesteni egy ecsettel kékre.

Amikor belefogok, ő elmegy pár órára, és mire visszatér én már csupa kék vagyok. Én lépésről lépésre, napról napra tapasztalom, hogy egyre jobban vagyok.

yin-yang-300Benne vagyok a folyamatban. Azt mondják az okosak, hogy a betegségek 95%-a pszichoszomatikus. Biztos így is van, de a fordítottja is igaz.

A gyógyulásnak is kell a lelki ráhangolódás, a pozitív életszemlélet, és hit. Ezek a pirulák, a gyors hatásmechanizmusukkal, elősegítik mindezt.

Amikor érzed, hogy egyre jobban vagy, már nem vagy leeresztve, mint egy 5-ös bőrfoci. Nem lógatod az orrod, nem sajnáltatod magad, mint akit megpofoztak!

Nem mindegy milyen a rezgésszinted! Ha sopánkodsz, jajgatsz, panaszkodsz, olyanokkal találkozol, akik hasonlóan rezegnek.

Jól kipanaszkodjátok magatokat, a kibúvó-kór mögé rejtőzve és úgy érzitek jól magatokat. Persze az csak egy hamis álca.

rezgesJó rezgésszinttel, olyanokat vonzol be, akik hasonlóan rezegnek. Ilyenkor, érdekes módon, elkerülnek azok, akik más frekvenciákra vannak hangolódva.

Én a folyamatos gyógyulás hullámhosszára állítottam be magam, és működik. Minden meg van hozzá. A hit, vágy, elvárás és a pirulák.

 

Az ismerősöm is azért talált meg és pont most, mert rezgésszintet akar változtatni és a tudatalattija hozta ide!

 

Te, aki ezt olvasod, milyen hullámhosszon rezegsz? Keress meg a mi Lottózónkban és add fel a szelvényedet nálunk, és megváltozik az életed.

Jobb, mint a mentőre várni, mert akkor már lehet késő. Bár vannak még csodák…

Gondolkozz és cselekedj, vagy olvasd az Alice Csodaországban, jó régen írták, még 1865-ben!

Oszd meg, ha egyetértesz! Köszönöm, hogy elolvastad!

érezd jól magad

 

Üdv minden Földlakónak!

Elérsz itt: Facebook >>>

Üzenj nekem E-mail-ben >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

 

Találatok: 4

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny