Sírhatsz is, könyöröghetsz is

Amikor jót akarsz

de elutasítanak, mást gondolnak rólad.

 

Sírhatsz is, könyöröghetsz is, elkövethetsz bármit, ha a másik képtelen arra, hogy higgyen neked. Ez érthető is valahol, mert ő nem tudja, hogy mit nem tud, de te tudod.

Hiába dübörög benned a jó szándék, a segítőkészség, nagy ellenállásba ütközöl, mert az emberek valahogy másképpen működnek. Szeretnek szenvedni? Elmenni a végsőkig?

Amikor odatolják az orruk elé a megoldást, akkor meg ellenállnak, finnyáskodnak. Ezt errefelé vidéken valahogy úgy mondják: – Ott vót neki a kész picsa, meleg málé, minden, de nem kellett neki. Nézd meg most hogy néz ki!?

Elmúltam már jócskán ötven, de még mindig nem értem meg az embereket. Lehet én vagyok rosszul bekötve. Követek el én is hibákat, de képes vagyok tanulni akár egy ötévestől is. Sokszor ők mondják meg az okosat.

Most elmesélek valamit, mert kikívánkozik belőlem. Van egy barátom, akivel 50 éve ismerjük egymást. Nem vagyunk napi kapcsolatban, mert neki is meg van a saját élete, de amikor találkozunk akkor megállunk beszélgetni.

Ő látott engem milyen állapotban jöttem haza a kórházból, látott mankózni stb. Akkor is találkoztunk, amikor már szedtem a cuccot és nem mankóztam, mert sokkal jobb állapotban voltam.

Akkoriban neki fájt a dereka. Mondtam neki, hogy ha érdekel, tudok segíteni, próbáld ki a cuccot. Elutasította, hogy nem kell az neki.

Vagy 2-3 hete találkoztunk egy bevásárlóközpontban és szóba elegyedtünk és kiderült, hogy megműtötték. Én felajánlottam neki, hogy adok egy dobozzal a cuccból, próbálja ki.

Azt mondta, majd átgondolja. Most pár napja, amikor hozta a rendelésemet a futár, ráírtam, hogy ha átgondoltad, akkor tudok adni. Tudom, hogy tudja, de megkérdezte mibe fájna neki az.

Én mondtam, hogy ne az árával foglalkozz, hanem csak szedd be, utána majd beszélgetünk. Ha kell elviszem most. De így neki nem kell. Ahogy akarod, írtam neki.

Itt én ezzel le is zártam az ügyet, mert minden ember a saját sorsa kovácsa. Csak mivel barátom, és tényleg tudom, hogy tudtam volna neki segíteni a cuccal, azért voltam bátor.

Sokan azt hiszik, hogy ők olyan különlegesek, olyan különleges problémákkal, amelyeken nem egyszerű segíteni. Én nem tudom magamban tartani, hogy mit köszönhetek ennek a készítménynek, ezért elmondom, hogy van.

A “Cucc” nem olcsó, de nem is drága. Az kerül sokba, amikor a jól vagy rosszul fizetett állásodból kénytelen vagy a műtőasztalra feküdni, mert már addig feszítetted a húrt, és töredékpénzt kapsz.

Az a drága, amikor költségbe vered és stressznek teszed ki a családodat, hogy egy 60 km-re lévő kórházba menjenek látogatni.

Na meg az kerül sokba, ha már a munkádat majd nem tudod elvégezni és rokkantnyugdíjat kapsz, mert egy akaratos seggfej voltál, és szartál a megelőzésre.

Ezt most egy olyan mondja, írja itt neked aki mindezeken túl van, és ő is utólag lett okos.

Engem nem az a 3 bónuszpont érdekel, amit utánad kapok ha beregisztrálsz és rendelsz, hanem sokkal boldogabb vagyok, ha megírja valaki azt, mennyivel jobban érzi magát, mennyivel fittebb mióta szedi a cuccot.

Már olyat is a fejemhez vágtak, hogy “miért nem keresek magamnak egy tisztességes állást és nem pedig drogot árulok a neten! Mert biztos van benne olyasvalami. Mi mástól javulhattál meg olyan gyorsan?”

Persze, hogy van benne. Nem is egy, hanem több! A hatóanyagát a kapszulában található zöld tea, fekete áfonya, fekete ribizli, borókabogyó, gyömbérgyökér, citrom-fű, csalánlevél, és máriatövis mag hatóanyagainak gyógyszer-könyvi tisztaságú kivonata hordozza.

De engem nem izgat mi van benne. Az a tudósok dolga. Működik és ez a lényeg. Most már te is tudod.

Én csak sajnálni tudom már azokat, akik tudnak róla, bajuk is van rendesen, legfőképpen az az ellenállás, ami miatt nincs bennük semmi kurázsi, hogy megadják maguknak a lehetőséget. 

 

 

érezd jól magad

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Ha téged is érdekel, lépj velem kapcsolatba az űrlap segítségével:

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Találatok: 1

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny