Őrületes ötletek pattannak ki

Őrületes ötletek pattannak ki a fejemből!

 

orult-otletek

 

Mindig van új, nap, mint nap, a nap alatt!

Ma nagyon korán keltem, mert tegnap délután a szervezetem megkívánt egy szundit, ami kissé elhúzódott. 🙂 Így több mindenre maradt időm, többek között a vibrációs trénerre.

Hogy legyen egy kis talp alá való is, feltettem Cerrone 3-as kislemezének az A oldalát a Supernatural-t. Ez a szám még igazi, ’77-es Disco Music. 18 perc. Én szeretem.

Előtte bevettem egy pirulát, mivel aktív időszakban illik fogyasztani. A legtöbben nem vesznek be este, mert akkor alvás helyett valami mást kell kitalálni, annyira tolja beléd az erőt.

Reggel teljesen rendben van, mert már egy is, megváltoztatja a naphoz való hozzáállásodat.

Ráálltam, majd bekapcsoltam a trénert. Felnyomtam a teljesítményt 130-ba, amitől, már kiugrik az ember szeméből a csipa! 🙂 Hagyom magam rázatni, és egyszer csak beugrik egy kép, ahol a vádlimat rázatom vele a szőnyegen ülve!

Nemrég még a WC-re is 2 mankóval ültem le! Eszembe sem jutott az utóbbi 2 évben ilyesmi. Hessegettem a képet, de folyton visszajött, pedig rajta voltam 10 percen keresztül. Aztán elkezdtem azt a játékot, fejben, MI LENNE, HA….?

Akinek volt már medence és csípőlapáttörése tudja miről beszélek. Más nem, esetleg látásból. Azután kitaláltam! Ott hasalt gyanútlanul a nappali szekrényen egy téglalap alakú szivacspárna, ami kb. 12-13 centi vastag.

Arra ülök MAJD! a szőnyeg helyett. A mikor és hogyan volt kérdéses. Láttál már egy állatot, legyen az kutya vagy szamár, aki mielőtt lefekszik valahová, toporog, forog, keresi a vackát. Majdnem úgy csináltam én is, persze röhögtem is magamon, ami szintén gátolt. 🙂

Aztán összejött, de begörcsölt a jobb lábam combizma, mert azt hittem ülve, csak úgy emelgethetem. De elmúlt, mert kirázattam a géppel. (ezt nehogy félreértsd!)! Közben azon gondolkodtam, hogy állok fel?

Az is sikerült. Ott nem maradhattam. Szóval, ez a “CUCC” nem semmi! Mától akár motivator-nak is nevezhetném, de maradok a klubban megszokott cucc mellett. Őrülten jól működik, mert nap, mint nap meglep valami újjal!

Aki nem érzi, az nem tudja. Aki pedig érzi, nem tudja leírni rendesen. Vagy csak én nem.

Amikor úgy érzed, már délben magad, mint akit megpofoztak, és le van esve a vércukorszinted, mintha mindenki energiavámpír lenne körülötted, gondolj a cuccra!

Jusson eszedbe, hogy valahol olvastál róla!

Légy te is, egy energiavámpírmentes övezetben 24 órán keresztül!

 

érezd jól magad

 

 

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

 

Találatok: 0

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny