Olyasmire bukkantam, ami megoldást hozhat a gondomra

intelligens-kapszula

Egy hasonlattal kezdem, hogy érthető legyen a bennem lévő buzgalom.

agykontroll-gazdagsagA történetet agykontrollos körben hallottam. Volt egy agykontrollt végzett társunk, akinek meg volt egy kazetta, aminek a címe: Gazdagság.

Erre a kazettára, a legnevesebb agykontroll oktató, Domján László mondja fel a vezetett meditációt, és a másik oldalra a pozitív megerősítéseket.

Ezt a kazettát a társunk kölcsönadta egy kamionos barátjának, hogy miközben rója az utakat, hallgassa. Az úgy is tett, naponta többször meghallgatta.

Teltek múltak a napok, amikor a kamionosnak meg kellett állnia egy parkolóban. Sötét volt már, és ahogy kiszállt az autóból, rálépett valamire. Egy köteg ötezres volt, és nem hamis.

Azt, hogy ő akkor mit érezhetett, csak sejteni lehet. Az érzéseket nem lehet elmondani, sem leírni. Azt érezni kell, mert nincsenek rá megfelelő szavak.

Ezért nem tudom én sem leírni azt, amit érzek, hogy rátaláltam erre a termékre.

Ma 2019.03.01. van. Kilencedik napja szedem, de már érzem a jótékony hatását.

Intelligens termék hívják, és tényleg az. Megtalálja a szervezetünkben lappangó, később akár betegséget is okozó eltéréseket, és segít enyhíteni.

Harmadik napja szedtem, amikor “rájött”, hogy ödémám volt és kihajtott belőlem 6,5 l folyadékot egy nap alatt. Azután a balesetemről ( medencetörés) kezdett gondoskodni.

1-2 napig olyan fájdalmaim voltak, hogy egy csomó fájdalom csillapítót vettem be, de még akkor is fájt. Azután elmúlt. Harmadik napja nem fáj. Érzem, de nem fáj.

Rögtön beregisztráltam 14 dollárért, hogy klubtag lehessek, mert csak klubtagok rendelhetnek, és megrendeltem három havi adagot, amit én egy hónap alatt elfogyasztok.

Úgy éreztem, a súlyos balesetem végett, ez a napi 3 szem a minimum, amit be kell szedjek. Van rengeteg sikertörténet, de én nem várom meg kire hogy hat.

Várni a pecások szoktak, aztán vagy fognak valamit, vagy üres kézzel mennek haza. Én nem vagyok horgász típus.

kerekesszék
Bad-Buchau.2017.juli

Nekem fontosabb a saját tapasztalásom! Ami még nem elhanyagolandó, hogy itt a klubban van egy nagyszerű csapat, akik önzetlenül segítik egymást.

Örülök, amiért már a tagja lehetek, mert olyan infók birtokába jutottam, amiket sehol máshol nem érhetnék el. Az infóáradatban benne lenni pedig jó.

A kamionos sok pénzt talált. 25 éve egy köteg ötezres még jó pénznek számított. Én nem pénzt, hanem az egészségem javulását elősegítő útra leltem.

Most melyik a jobb? Az egészség, vagy a sok pénz? Szerintem a kettő együtt, de prioritása még is csak az egészségnek van. A tapasztalat, az nagy úr!

Hálás vagyok a sorsnak, hogy megmutatta milyen betegnek lenni! Így már sokkal jobban tudom értékelni az egészséget, amiről két éve, még azt hittem, nekem örökre megadatott.

 

érezd jól magad

 

Szívélyes üdvözletem, MINDEN Földlakónak!

Nagy Attila

Facebook kapcsolat ITT.

 

Üzenj nekem E-mail-ben >>>

Találatok: 1

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny