Olvasni jó, de nem pótolja a cselekvést

Buborékok

Olvasni jó, de nem pótolja a cselekvést

 

Olvasni jó dolog. Fiatal koromban, amikor még a multimédiás eszközöknek híján voltunk, rengeteget olvastam.

 

utazas-plutoniabaBújtam mindenféle könyveket. Az egyiknek, egy utópisztikus regénynek az volt a címe: Utazás Plutoniába. Valamikor a múlt század legelején íródott.

Nagyon érdekes könyv volt. Arról szólt, hogy tudósok találtak az északi sarkon egy olyan helyet, ahol le lehetett menni a Föld belsejébe.

Ez belső Földnek hívják, ők Plutoniának nevezték el. Kalandokkal teli történet, amit átéltem, elképzeltem a belső képernyőmön.

Manapság is erősen foglalkoztatja az embereket a Belső-Föld létezése. Ha ott lehetnék és megtapasztalhatnám, hogy valóságos, akkor megosztanám.

A módszerről viszont többet tudok mondani, mert naponta tapasztalom a hihetetlen jó hatását a szervezetemre. Azért, mert szedem és érzem.

Hogy valaki elolvassa az írásaimat, az jó érzéssel tölt el engem. Olvasni és fizikailag átélni viszont az már két különböző dolog.

Ebben a műanyagokkal és mérgekkel fertőzött világunkban, mindenkiben lappang valamilyen nyavalya. Persze vannak kivételek a Kaukázusban, Tibetben stb.

kerekesszék
Bad-Buchau.2017.juli

Lehet, még nem érzed. Lehet, már érzed, de titkolod magad előtt is, mert keménynek és érinthetetlennek tartod a tested. Én is ilyen voltam a balesetemig.

Ha nem próbálod ki, nem tudsz különbséget tenni a jelenlegi, és az alkalmazását követő időszak között. Csak olvasol és vizualizálsz, ahogy én anno Plutoniában.

 

Amikor orvoshoz mész, mert kalapál a szíved, magas a vérnyomásod, visszeres a lábad, itt fáj ott fáj, mert egy megfázás is ledönt a lábadról, akkor mire gondolsz?

A doki ír majd fel valami pirulákat, és helyre jössz hamarosan. De az is lehet, hogy nem. Lehet olyan gyógyszert kapsz, amit élethosszig kell szedned.

 

Nekem is írtak fel ilyeneket, de már nem szedem őket 3 hónapja, és mégis életben vagyok. Most mértem meg a vérnyomásomat ami 127/88 volt.

Ettől a vizitelő orvosok tapsolnának a kórházban. Kiszálltam a kerekesszékből, azután két mankó, majd egy mankó, most a kapszula óta, ohne mankó.

Nem dagad a lábam, a bokám, nem visszeres a lábam. Ehetek bármit, mert a gyomrom rendben van. Ez egy gyomortükrözéssel bebizonyosodott.

Ezt, mondjuk én anélkül is tudtam, de a doki is látni akarta akkor. Megmutattam, de nem szívesen. Nem vagyok az orvosok ellen!

doktorTisztelem őket, mert összerakták az összetört medencémet. Nélkülük nem tartanék itt. De inkább elkerülöm a velük való találkozást.

Persze csak betegséggel kapcsolatban. Ezért szedem a terméket, és ezért merem ajánlani Mindenkinek, mert a gyors és hatékony pozitív hatása, megkérdőjelezhetetlen.

Jobb otthon meghalni, amikor eljön az ideje, mint egy kórházban gépekre kötve, tűpárnának használva a kezeidet, és egy csomó csővel a testnyílásaidban.

Keress meg, légy a klubtagunk, mert csak úgy tudsz rendelni, kezdd el szedni és élvezd azt, hogy egyre jobban vagy.

Bárhol laksz a Föld bolygón, mindenhová eljuttatják neked a rendelésedet.

érezd jól magad

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

Facebook >>>

 

Üzenj nekem E-mail-ben >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Találatok: 3

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny