Mount Everest és Kékestető

mount-everest-670

Mount Everest és Kékestető

 

A Mount Everest egy jó nagy hegy, utána csak a K2 ami még majdnem.

 

A Kékestető nem tudom hányadik helyen áll a ranglistán, de az előbb említettekhez képest, csak egy kis domb. Erről később.

Ezt a cikket azon kollégáimnak szánom, akik szintén épületgépészettel foglalkoznak, ahogy én is korábban. Fúrnak, faragnak, hegesztenek, cipelik a csöveket.

Görnyedve, elképesztő pozíciókat vesznek fel, hogy egy-egy hegesztési varratot hibátlanul elkészítsenek. Bizony ennek idővel van visszaütője.

 

Fáj a derekam, fáj a hátam, fáj a térdem, elegem van már az egészből, de nem mondják ki, mert féltik az állásukat, a családjukat.

Tudom, mert 39 évig, a balesetemig, zömmel azt csináltam, kivéve azt a néhány évet amikor nem. Voltam olyan helyeken, hogy csoda hogy még élek.

Svájcban voltam, amikor elszegődtem egy céghez, ami szerződést kötött egy nagy melóra, a Luzern-i tó partján épülő 500 szobás luxus szálloda épületgépészeti kivitelezésére.

Egyedül kezdtem el. A főnököm pedig elment szabadságra 3 hétre. Na nekem is volt itt fáj-ott fáj érzésem gazdagon.

Ha akkor ismerem ezt a terméket, másképpen alakultak volna a dolgaim.

Bizton merem állítani, hogy minden ilyen szakinak is szüksége van erre a cuccra!

Akkoriban is szedtem vitaminokat, táplálék-kiegészítőket, de alig vagy semmi pozitív hatást nem éreztem. Esténként fáradtan dőltem be az ágyba.

Reggel, amikor felébredtem úgy éreztem magam, mint aki 6 hónapig folyamatosan harcolt a fronton és a lövészárok ásás is része volt, bónuszként.

Ez az étrend-kiegészítő  nekem bebizonyította, és bizonyítja naponta, hogy Ő a Csomolungma 8848 m, a többi cucc pedig a Kékestető.

Ennyi különbséget érzek a tapasztalataim alapján. És, ez így van!

Ha Te, aki olvasod ezt az írást, és egy ilyen embernek vagy a párja, vedd fel velem a kapcsolatot és lepd meg őt egy ilyen energiaforrással.

Főleg ha csak hetente vagy kéthetente jár haza. Alig várod már, hogy együtt lehessetek, erre ő fáradtan beesik az ágyba és már horkol is.

 

Te pedig csüggedten nézed a plafont, mert egészen más elképzeléseid voltak az estével kapcsolatban. A pirulák megváltoztatják ezt a problémát is!

 

Hiába várod lelkesen, ha ő napokig, hetekig gürizett, azután még sok száz kilométert levezetett, hogy hazaérjen hozzád, de lehet, csak a pénzt tudja odaadni.

 

A pénz pedig nem minden. 30 éves korban ez még nem annyira nagy gáz, de jön a 40, az 50 és így tovább. Nem mindegy milyen állapotban lesz a tested 60 évesen!

 

Mindig, mindenre van megoldás! Ez pedig a csúcs, a Mount Everest. Alább adni felelőtlenség!

érezd jól magad

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

Kapcsolat Facebook >>>

 

 

Üzenj nekem E-mail-ben >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Találatok: 13

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny