Miniblog 7 2020 December

Miniblog 7 2020 December

2020 miniblog december

Miniblog 7 2020 December

 

Miniblog 7 2020 Decemberben, mit hozott nekem a Mikulás, a jó öreg Miklósbá’? Nyugalmat, harmóniát, elégedettséget, egyre jobb egészséget és a többit!

Ha másképpen lenne, azt is leírnám szívbaj nélkül, mert olyanom nincs! Amúgy is elkerülöm az olyasmit, aminek a nagy része a kukában köt ki!

Egy baleseti segélyből élőnek, fontos, és ugyancsak pontos számításokat kell végeznie, a konyhapénzzel kapcsolatban, is!

Nem úgy van, hogy megrohamozom a Tacskót, és mindent bele a kosárba, vagy kiküldök valakit a családból, hogy hozzon még egyet!

Egy biztos, a legfontosabb ajándékom meglesz, még karácsony előtt, ami nem más, mint a kapszuláim. Nekem az a legjobb ajándék!

Ráadásul, a dobozát sem kell kidobni teljesen, mert a tetején lévő valami, hasznos és fontos az emberiség számára! Attól, ugyan mi bajom lehet?

2020-12-06 vasárnap 532. nap a “Cuccal”

Ugyan mit hozzon a Mikulás? Szeretetet, örömöt, elégedettséget, összetartozás érzéseket. Ezt lehet mindenkinek a kedve szerint köríteni.

Ha figyelembe vesszük amit Jézus is mondott: – Olyan dolgokat gyűjts, amit nem eszik meg a rozsda, meg a moly! Ez a ragaszkodás elengedését jelenti.

Persze ezt sokan még félreértelmezik, pedig templomba is járnak, és képesek egy guriga WC papír miatt, akár atomháborút is kirobbantani!

Elég csak a jó érzéseinkre figyelni, és azok behozzák a számunkra, a szintén pozitív érzéseket generáló, fizikai dolgokat is!

Én is így jártam, mert 1-2 nap múlva, hoz nekem egy audió interfész nevezetű szerkezetet, ami átalakítja az analóg bemenő jeleket digitálissá.

Ez arra való, ha mondjuk balalajkázni támad kedvem, azt felvehetem emlékül magamnak a számítógépen. Ez az extra karácsonyi ajándékom, a kapszuláim mellet!

Bár nem vagyok profi zenész, de az a hobbim, és örömmel, nyugalommal, békével tölt el, amikor játszom valamin. Az lekapcsolja a tudatos elmém, és a “való világ”, mint olyan, köddé válik!

Ehhez nagy segítséget nyújtanak a fizikai eszközök, kütyük, hangszerek, de a lényege az egésznek ami fontos nekem, maga az érzés!

Azért nem írom le a kütyü nevét, amit megrendeltem, amiért a “cucc” nevét sem említem meg soha! Ezen a weboldalon nincs a reklámoknak helye!

A kapszulák után érdeklődőket is inkább lebeszélem, mint rá. Sokan lyukas lepkehálóval akarnak szúnyogot fogni, mert a szúnyog azonnal csíp!

Boldog Mikulás mindenkinek!


2020-12-15 kedd,  541. nap a “Cuccal”

Ma hajnalban 3 órakor dobott ki az ágy! Köze lehet hozzá, a délután elfogyasztott ecetes gyömbérnek, az új, és igen hatékony elixíremnek!

Az eddigi tapasztalataim alapján, megállapítottam, hogy a legjobb éhgyomorra fogyasztani! Úgy ugrottam ki az ágyból, mint katonakoromban!

Félreérthetetlen bélmozgások késztettek, az intenzív mozgásra. Rekordidő alatt értem el a Wc-re! Hamar kiugrott a csipa is, a szememből!

Ma meghozta a futár az új készítményt is, amit megrendeltem, hogy az elsők között teszteljem le! Hát, majd megírom egy hónap múlva, a tapasztalataimat!

Ebben a takony időben, a legjobb karácsonyi ajándék, ellentétben a kukában végző, semmirekellő dolgoktól. A rengeteg csili-vili szeméttől!

Persze, a dogmákra épülő és egyáltalán nem építő jellegű marhaságok, fontosabbak még sokaknak az egészségüknél! Mert az a divat!

Mit szónak majd, hogy én nem díszítem ki mindenfélével a házamat? Kit érdekel a falu szája? Ahogy leszoktam a lisztről, az ilyenekről is.

Akkor ünnepelek amikor nekem úgy tetszik. Nem pedig azért, mert pirossal jelzett napok vannak a naptárban! Azok pihenőnapok a rabszolgáknak!

Hogy erre rájöjjek, le kellett zuhannom és meghalnom, de megérte, mert hálás vagyok a nagy tanításért! Minden nap hálás vagyok!

Tegnap azért voltam nagyon örömteli, mert hosszú kihagyás után, kezembe vettem a gitárom és megszólalt a számítógép által!

Semmi különöset nem mondtam, csak annyit: – Istenem, én úgy bírlak Téged, mert érezteted velem a törődést! Mit érezhetnék mást, mint hálát!? Ennyi!

Ezt sokszor elmondtam magamban, és hangosan is, ameddig csak “jött”! Mert az jön magától! Ez egy nagyon, hanem a legfontosabb dolog az életben!

Más nem fogja kimondani helyettem, mert én érzem! A világ azért olyan amilyen, mert a dolgok ott zajlanak a fejekben. Mindenki fejében!

Amíg arra gondolsz többet, amit nem akarsz, az jelenik meg a valóságodban. Legyen az globális, vagy egyéni! Gondolni pedig mindenki arra gondol, amire akar!

Kisebb lángon égetni a kanócot sokkal jobb, mint nagyon, mert az bekormozza a lámpást hamar! Erre pedig egyedül kell rájönni!

A sok kicsi, apró csodát megtapasztalni, nekem jobb, mint egy nagy valamire várni, életem végéig, amiből csak csalódások sorozata lehet, az eredmény! Azok pedig az érzések!

Csak érezd jól magad! Az a lényeg!

Innen folytatom, talán…

 
nagy attilaBaráti szeretettel, minden Földlakónak!

Nagy Attila

Facebook>>> 

Üzenhetsz itt is, vagy nem!

    Találatok: 132

    Facebook hozzászólás

    Author: fenyleny