Miniblog 6 2020

Miniblog 6 2020

Miniblog 6 2020

 

Miniblog 6 2020 október. Az idő telik és a nyakunkon a tél. A Facebookon is azt szoktam írni, hogy közeledik a tél, mint a Trónok harca című filmben emlegették sokszor. Az pedig nem jót jelentett.

2020-10-06 kedd, 471. nap a kapszuláimmal

Senkire nem akarom ráhozni a frászt, de ahogy szokott lenni, idén is lesz valami járvány. Régebben influenzának hívták, azóta átkeresztelték. Változnak az idők.

Nem állítom, hogy a kapszula az influenza ellenszere, csak azt, hogy szedem és engem valahogy nem kap el, évek óta. Ez mondjuk feltűnik egy falusinak is.

Régebben volt úgy, hogy taknyom nyálam összefolyt, teáztam, citrom hegyek meg minden, de csak kellett 2 hét kb, mire elmúlt bennem az a kórság, de az nagyon régen volt.

A jelenlegi, hivatalos orvostudomány, azóta sem tudta megfékezni, ezt az évente beköszönő kórságot.

Pedig úgy hallottam, hogy a zsidók, az ősi Germán gyógyítás alapján, a rákot is gyógyítják simán. Persze, csak az ő népüknek.

Ez a szóbeszéd. Influenzában, pedig minden évben meghalnak egy csomóan. Mi az isten az, ami minden évben megjelenik?

Én a legtöbbször, mosatlanul eszem a gyümölcsöt, és egyes zöldségeket, és nem mosok kezet, csak ha úgy ítélem meg, hogy ideje.

Minek van az immunrendszerem? Dísznek? Olyan mint egy paripa, akit nem hagynak futni, és elsorvad. Úgy edződik az acél is, ha felmelegítik és lehűtik.

Kellenek a külső behatások, némi kosz, piszok, kézfogások, érintések stb. Bírom ezt az ökölpacsit. Ez lett a divat.

Pszichoszomatikus átprogramozás, és a betegségtudat erősítése megy a tv nevű agymosodában is.

Itthon az orvos azt kérdi, hogy van a kedves beteg? Beteg az anyád! Az anyósomnak jöttem vízhajtót felíratni!

Németben,

a balesetem után, betegnek tituláltak, de elmagyaráztam a dokinak, hogy balesetem volt, és csak megsérültem.

Utána, Nagy úrnak szólítottak. Ez nem nagyképűség, csak kommunikációs eredmény. A kapszulákkal elért “csodáim” is eredmények.

Eredményeket pedig úgy lehet elérni, ha az álmodozást, cselekvésre is váltod. Elárulok egy titkot, de nem mondhatod tovább!

2018 nyarán, ödémából kifolyólag, lecsapoltak belőlem 53 liter folyadékot. Feküdtem az ágyban és a kaszás odaült az ágyamra. Kártyát kellett húznom.

Húztam egy nyolcast és egy ászt. Megkérdezte: Kérsz még egy lapot, a 19-re? Mondtam neki, hogy már tavaly is találkoztunk, de vesztettél, mert itt vagyok.

Most miért molesztálsz megint? – Mert itt az idő, felelte.Ott feküdtem csont soványan.

Amikor a mellkasomról lesimítottam magam a hasamig, a bordáimnál egy nagy szakadék tátongott, mert csak a hasam helye volt meg.

Mondtam neki, hogy kérek egy lapot, most! Egy alsót húztam. Kérdeztem, nálad mennyi van? Erre azt felelte, nála mindig húsz van!

Ha mersz dönteni, nyerhetsz, ha nem, vesztettél. Azután eltolta a bringát. Azóta nem találkoztam vele.

Hónapokkal később jött velem szembe a kapszula. Azért mert 19-re lapot mertem húzni.

2020-10-09 péntek, 474. nap a kapszuláimmal

Amikor elkezdtem szedni ezt a cuccot, valami hasonló állapotban voltam, mint a Földlakók mostanában lelkileg és persze fizikailag is.

Saját karantén, maradj otthon és tényleg nem nagyon mehettem sehová, még a pékhez panaszra sem. A mozgásomban erősen korlátozva voltam.

Ezt csak olyan tudja, aki átélt hasonlót. Most pedig, ahogy észrevettem, és nézem a világban zajló eseményeket, sokaknak fát lehet aprítani a hátán. 

Sok veszteni valóm nem volt, hát belevágtam az ismeretlenbe, hittel, hitetlenül, reménnyel és reménytelenül egyszerre.

Azután kitisztult az ég, jobban lettem minden tekintetben. Akkoriban sem néztem tv-t, de rengeteg DVD-videót azt igen, az ágyban fekve.

A neten sok új embert ismertem meg a cuccal kapcsolatban, és kialakultak elég szoros kötelékek. Mert a kapszula az olyan.

Képes még barátságokat is kovácsolni. Eleinte a virtuális valóságban, aztán a fizikaiban is. Holnap is elutazom egy helyre, ahol összefutunk pár százan, hogy jól érezzük magunkat együtt is.

Megy az külön-külön is, de néha jó összejönni. Találkozni jó olyanokkal, akik 8 éve használják, de olyanokkal is akik 20 hónapja, mint én, de a kezdőkkel is.

Mindenki meghozott valamikor egy döntést, és azóta rajta van az útján. Nem mindegy, hogy valaki kitartóan szenved, vagy kitartóan, egyre jobban érzi magát.

Ez a kapszula nagy segítő, a változás elindításában. Hálás vagyok, hogy észrevettem! Lehetett volna másként is.

Talán valamelyik téren ülnék most egy kerekesszékben, és egy gitárral a kezemben, mint utcazenész, kalappal magam előtt, gyűjtögetném a napi betevőre valót.

De másképpen történt, mert másképpen döntöttem. Ha elolvasod a történetem, megtudod. Megoldás az mindig van.

2020-10-12 hétfő, 477. nap a kapszuláimmal

Most hévégén voltam egy összejövetelen, ahol, hozzám hasonló cuccosokkal találkoztam.

Mindig jó összejönni, és érdekes módon senkin nem volt szájkosár, mert ahol az előadóterem volt, egy jó nagy házban volt. Mindenféle táblákkal díszítve…

Megosztottuk egymás tapasztalatait és együtt örültünk. A közöttünk lévő orvosok és természetgyógyászok persze sokkal okosabban adtak elő, mert ők szakemberek.

Én is elmondtam az újaknak, amit már sokszor, de ami ledöbbentett, hogy másoknál is mennyire működik ez a cucc.

Én sem akárhonnan álltam fel a segítségével, de ott élőben hallani, azért csak más, mint egy olyan platformon olvasni dolgokat, mint pl, az FB.

Egy párszor elszorult a torkom, pedig kemény legény vagyok!

Segíteni magadon és másokon jó dolog, és látni, hogy mások is ugyan azt érzik és teszik, mint te, az erősíti azt a szót, hogy Egy-ség!

Egységbe kovácsolódni sokkal másabb, mint tömegbe verődni! Két külön fogalom. Csakis azért írom ezt a blogot, hogy néha akad, aki el is olvassa.

Az olyanokból lesznek az olyanok, mint mi, ott, együtt, szombaton. Ahol kérdések, és kételyek helyett, a saját tapasztalatok jönnek elő.

A saját tapasztalattól erősebb megerősítés nincs! Az aggodalmakkal, félelmekkel teli világunkban pedig sokaknak lekelne a segítség.

Persze lehet kételkedni még évekig, ha még vannak évek, érvek és kifogások.

2020-10-14 szerda, 479. nap a cuccal

Legyen akármilyen borongós, csúf idő, azért akadnak bőven pozitív dolgok is az életben.

Mindig van új, és jó dolog a Nap alatt! Tegnap is nagyon jó híreket kaptam valakitől. Érik bennem egy történet megírása valakiről, aki elkezdte szedni a cuccot.

Megírom, és amennyiben megkapom a hozzájárulását, meg fogom osztani itt a blogomon. Nagyon hasonló eset az enyémmel.

Ellentétben a saját 20 hónapommal, ez még csak 2 hónapos történet, de már lélegzetállító!

A lélek-zet, az alapszó, amit mindenki úgy értelmez, ahogy akar. Nekem nyóc’! Az egyik futár, az ideért tegnap, a másik még nem.

Ez a második csomag amit várok, az egyfajta érintésvédelemmel ellátott küldemény. Semmi kontakt a futárral, csak bemondom a PIN kódot, és megkapom a csomagot.

Lehet, majd dobni fogja! Nem tudni.

Anno, amikor még divat volt a kézfogás, gyakran találkoztunk emberekkel, de senki nem mondta meg, mikor és hol volt WC-n!

Azután előfordult, hogy elmentünk egy pecsenyesütőbe enni egy jót. Mindenki mancsikolta az eledelét, és semmi baja nem lett!

Most pedig annyi betegről hallani! Rajtam már az átok sem fog, nem valami kórság! Ha találkoznék egy viperával, az lábat növesztene, és elfutna!

2020-10-16 péntek, 481. nap a cuccal

Tekeredik a kígyó, rétes akar lenni, tekeredik a rétes, kígyó akar lenni, Tekeredik a kígyó, rétes akar lenni, tekeredik a rétes, kígyó akar lenni,
Sétálunk, sétálunk, egy kis dombra lecsücsülünk, csüccs!

Hát, úgy érzem már eléggé leültünk, mint az iszap! Vajon ki a kígyó, és miért akar rétes lenni? Vagy miért akar a rétes, kígyó lenni? A zombik pedig örökösen sétálnak!

Olvasom a fészbukon a nagy kérdést az előbb, amikor bekapcsoltam a gépet, hogy megy a nagy tesztelési folyamat! “te beadatnád-e magadnak az ‘ótást”?

Bizony be, csak aki mielőtt beadná, meghalna, mert személyes sértésnek venném, az ilyen erőszakos bűncselekményt.

Már megírtam! Ahogy én nem parancsolhatok senkinek ezen a bolygón, úgy nekem sem parancsolhat senki! Nem él olyan ember ezen a bolygón!

Ha úgy érzem, hogy az nekem nem jó, azt legyen akármilyen csábos ajánlat, elutasítom. Aki meg akar erőszakolni, csak jelzem neki…

Hallottam, hogy beindult korábban az influenza járvány, vagy mi! Vannak ismerőseim is, akiket elkapott.

Engem érdekes módon nem, de nem is fog, ahogy eddig sem, mert szedem a cuccot.

Én soha senkit nem szoktam megkeresni azzal, hogy itt van ez a cucc és kezd el szedni, de ma megtettem, mert egy nagyon jó barátomról van szó.

Vagy él vele, vagy nem, de szóltam neki! Pár éve szükségem volt az ő segítségére, mert azt mondta tud segíteni.

Most fordítva van, ezért írtam neki, mert ha betámadja valaki a barátomat, a vörös köd ellep, mint Tarzant az ősi ösztönök, és megvédem, mert tudom, hogy megtudom védeni!

Nem tudom ki meddig képes halogatni ezt a tanult tehetetlenséget, de az igazi pánik idején már lehet késő lesz, ebben a nagy kényelemben.

2020-10-19 hétfő, 484. nap a cuccal

Ma egy új hét, új kihívások és új megoldanivalók várnak! Ilyesmi mindig akad.

Ha valakit érdekel, tünetmentes vagyok és maradok, ahogy eddig is. Most, hogy korábban terítették az influenza “cuccát” szét, mint korábban, hát hallok ezt is, azt is!

Kikerül a piros zászló, azután eltűnik. Vaklárma, vakoknak, ellenzőknek és támogatóknak egyaránt.

Közben, a meglévő megoldanivalókra az emberek kevesebbet gondolnak, és ezzel vagy jobban érzik magukat, vagy nem.

Az úgynevezett “tisztábban látókat” pedig eléggé nagy támadások érik. Azok, akik ezt generálják szünetmentesen, hozzájuk képest Lucifer, egy igazi, segítő arkangyal!

Tudni róluk jó és hasznos, de félni és azonosulni velük, az káros az egészségre! A lesz@rom pirulát fejben is létre lehet hozni, de fizikai szinten ráerősíteni, még hatékonyabb!

Mostanában, nagyon értékes emberekkel hoz, és hozott össze a “sors”, mert a dolgok megtörténnek amikor eljön az idejük! Kinek mikor…

Fájdalom és stresszmentessé válhatsz bármikor. Ebben segít a “CUCC”, és egy kis varázslat néha. Aki nem hiszi, járjon utána, vagy ne!

2020-11-17 kedd, 513. nap a cuccal

Már olyan régen írtam miniblogot, hogy számológéppel számoltam ki pontosan, az eltelt napokat!

Velem a helyzet azóta is folyamatosan változik, és ez így van jól, mert kitűnő formában vagyok!

Ezt pedig minek verjem nagydobra, amikor senkit sem érdekel. Keveseket talán, de a nagy többség erősen mással és másokkal van elfoglalva. Még mindig!

Ebből az ügyből kifolyólag, alapból lebeszélek mindenkit, akit még nem csapott meg igazán a változás szele, hogy szedje ezeket a pirulákat, és szóba álljon velem.

Már hallottam elég vinnyogást, panaszkodást, aggódást, félelmet, de kevés azon emberek száma, akik hajlamosak változni, változtatni magukon!

Várod a csodát, a csoda pedig téged vár, csak a nagy találkozás marad el! A kitartó várakozásba pedig bele lehet betegedni. Úgy hallottam.

Manapság kórházba kerülni pedig egyenlő a halálos ítélettel, majdnem. Nem tudni milyen dolgok történnek ott mostanában.

Ha egy luxus limuzint küldene a dokim a kórházból értem, csinos fehérnépekkel, akkor is elutasítanám a megjelenésemet, ott.

Ott is és mindenütt, erősen katonai rezsim illat terjeng! Igaz, hogy még nincs 23.-a, de talán lesz. Most nem azokról a katonákról beszélek, akiket menet közben meg lehet operálni!

Olyanokról, akik képesek egy hétig alvás nélkül harcolni! Aki vagy beszélnek magyarul vagy nem, de célpontok kiiktatására lettek kiképezve!

Már hónapokkal ezelőtt szóltam, hogy maradj otthon! Erre te kimész hajnai fél kettőkor részegen és begyűjtesz egy sárga csekket 100 ezer forintról.

Ha alvajáró vagy, aludj ketrecben, vagy kikötve lakattal egy láncon, de ne nézelődj, mi történik a sötétben! A holdat nézegetheted a szobából is, ha nincs elborulva.

Senkinek nincs szüksége ezekre a kapszulákra, amikről írok lassan 2 éve. Nekem sem, csak rendelek minden hónapban magamnak, mert egyre jobb a járásom, és ez tetszik!

Így vannak ezzel mások is, akik szedik. Persze ők is ráléptek a változás útjára és inkább magukkal foglalkoznak, mint másokkal.

Szóval, továbbra se zaklasson senki, aki csak kíváncsi! Elegem van a potya levelezgetésekből, és a falra hányt borsóból.

Ha bajod van, menj orvoshoz, majd megoldja, vagy nem!      

Ennyit mára a kapszulákról…

Innen folytatom…

 

nagy attilaBaráti szeretettel, minden Földlakónak!

Nagy Attila

Facebook>>> 

Üzenhetsz itt is, vagy nem!

    Találatok: 163

    Facebook hozzászólás

    Author: fenyleny