Miniblog 5 2020

Miniblog 5 2020

miniblog 5 2020

Miniblog 5 2020

 

Megnéztem mit írtam tavaly ilyentájt. Kattints ide ha érdekel >>> . Ha érdekel, csakis akkor!

Miniblog 5 2020 kedd, 47. nap a kapszulával! Mindösszesen persze, már 450 napja alkalmazom. Azért írom oda, hogy tudd. Múlnak a napok és évek.

Elmúlik ami volt, és jön helyette az, amit megteremtünk magunknak együtt, de ami a legfontosabb, egyénileg is. Nagyon trehány helyzetből sikerült visszamásznom, a mocsárból a partra.

Öndicséret helyett viszont, csak annyit mondok, hogy ez a part is eléggé gazos, viszont jobban látom, mennyien vannak a mocsárban.

Vannak itt, bokrok, ligetek, tisztások, kerek erdő, aminek négy sarka van, és jutnak oda is be, eléggé sokan. Egy tisztásról lehet látni az erdőt, de egy fa elé állva, kevésbé.

Látják egymást az egyének a fák mögött, és csak néznek. A tisztásra nem mernek kimenni, mert akkor célkeresztbe kerülnének, és könnyebb elrejtőzve morogni magukban, mint kilépni a fényre.

A tisztás jó nagy, és elférne minden mocsár és erdőlakó, de ők már megszokták a sötét és nyirkos helyeket.

A hüllőket nem érdekli, mert ők oda mennek ahová akarnak. Vagy be a mocsárba vadászni, vagy kimennek a napra sütkérezni.

Ez a bolygó tele van mindenféle élőlénnyel. Azért olyan változatos és szép, de egyben veszélyes is.

Egy krokodilt nem érdekli az, téged hogy hívnak, mi a titulusod, milyen papírod van, hány nyelven beszélsz, milyen okos vagy. Elkap és elfogyaszt reggelire.

Nekem az egyik barátom azt mondta tavaly, hogy az olyan ember, aki ismeri a kapszulát és nem szedi, az hülye! Aki még nem ismeri, azzal meg kell ismertetni.

Teljesen igaza van, függetlenül attól, hogy vannak nagyokosok, akik olyant mernek állítani, hogy a cucc nem legális. Ezek tényleg szánalmasak.

Csoportokból léptem ki, ahol ilyen agyoniskolázottak osztják az észt. Felületes, megalapozatlan információkat osztanak. Ismerős?

Ezzel csak azoknak segítenek, akik a mocsárban vannak, hogy maradjanak benne és reménykedjenek az aranykorban. Várjad csak, majd eljön egyszer…

Miniblog 5 2020-09-20 vasárnap, 455. nap a kapszulával!

Dacára annak, hogyan indult a tegnapi napom, teljesen jól érzetem magam összességében. Tudod van ez a cucc, és az ember a használatával, sok dologra rájön.

Valahogy, valamilyen titokzatos módon, tisztábban látom a történéseket, és a körülöttem lévő eseményeket.

Ezt persze, hacsak én állítanám egyedül, az nekem teljesen megfelelne, ahogy eddig is, de nem vagyok egyedül.

Vannak társaim, akik folyamatosan megerősítenek, hogy csak egy kicsit vagyok gyagyás, és nem a képzelet szárnyain szárnyalok. Szárnyak híján, eléggé lehetetlennek is tűnne.

Ha már csak azt az oldalát nézem, a sok “mellékhatás” mellett, hogy egyáltalán nem fog rajtam semmiféle betegség, vagy kórság, már az is valami!

Mostanában csak azoknak segítek, akiknek most jött el az idejük, és képesek voltak rávenni magukat, a saját magukon történő alkalmazásra.

Jókat nevetünk együtt, és örülünk egymás haladásának!

Valamilyen titokzatos módon, olyan személyeket vonzok be, akik rájöttek, hogy a nagy mátrixban lévő dolgok nem azok, aminek fényezik sokan lelkesen.

Erre rájönni, már egy nagyon jó kiindulópont. Pont erre jöttem rá én is! Egy leheletfinom határ választja el az igazságot, a hazugságtól.

Nem mindegy, hogy az ember melyik oldalon ténfereg. Mindenkinek megadatott a lehetőség, hogy önállóan megoldja azt a kötést, csomót, ami elvezette egy lelki, majd az abból kialakult testi tüneteihez.

Megoldani a dolgokat jó, mert rájössz, ki is vagy valójában. Nem egy csettintésre, ahogy a varázslók teszik, hanem egy folyamatban.

Fokról fokra úgy, hogy tudatában vagy annak, hogy nem vagy egyedül, de mégis magadtól jössz rá dolgokra.

Persze, egy kis hátszéllel, mert eleinte az nagy segítség!

Az is igaz, hogy csakis olyanoknak, akik nem várják meg, hogy tolószékbe, kórházba jöjjenek rá arra, hogy hol is rontották el az életüket!?

Hogy ezt elkezdje valaki, kell egy kis kurázsi, egy döntéshozó képesség. Változtatásra való hajlam.

Mindenki mást, lebeszélek róla! Csak lépj velem kapcsolatba és megtudod!

Miniblog 5, 2020-09-21 hétfő, 456. nap a cuccal

Fogalmam sincs, miért utálják sokan annyira a hétfőt!? Én minden reggel hálás vagyok azért, hogy felébredtem. Legyen az akármilyen nap.

Új nap, új kihívások és új lehetőségek, új megoldások születhetnek az éppen aktuális napon.

Vagy belelépek ugyan abba a cuccba, ahol tegnap voltam, vagy folytatom az utam, ha úgy érzem, hogy az nekem jó.

Ha elakadok, akkor segítséget kérek valahonnan. Tudom, hogy mindig mindenre van megoldás, ha azt keresem.

Ha magamban tartom a kételyt, az aggódást vagy félelmet és lelakatolom, annak súlyos egészségkárosító hatásai lehetnek hosszútávon.

A kotlós, az egy türelmes Földlakó, mert tudja, az a dolga, hogy a csibék kikeljenek a tojásból. Nekem is van, hogy ülnöm kell a tojásaimon, de van, amikor kérdeznem vagy kiabálnom kell.

Ugyan, mi bajom lehet? Jobb kint, mint bent. Sok-sok ilyen virtuális batyut vagyunk képesek cipelni, nap, mint nap és észre sem vesszük, csak amikor már baj van.

Na, akkor jön a kapkodás és a szaladgálás. Addig ugyan nem értél rá, de egyszer csak, mindennél fontosabban kapkodsz!

Ha ez nem történt volna meg velem, még nem vettem volna észre! Vannak sokan akikkel éppen történik, de nem akarják, vagy nem is veszik észre.

Mindenkinek meg van a maga keresztje. Nekem jobban bejön ez az egyenlő szárú. A másikat a földbe szokták palántázni. Sokszor, idő előtt.

Aki kitartóan makacs, annak eljön az a nap, amikor azt a napot sokkal jobban fogja utálni, mint az összes hétfőt, együttvéve!

Amit cipelsz, annak nincs ugyan súlya, mert nem érzed, de amikor jelezni fog, rosszabb lesz, mint egy zsák búza a válladon!

Miniblog 5, 2020-09-24 csütörtök 459. nap a cuccal

Ha azt mondanám, hogy minden rendben van, igazam is lenne, meg nem is!

Velem minden oké, mert úgy érzem. Az eltelt 459 nap a bizonyíték rá. Én lettem maga, a türelem.

Amikor kipattannak a rügyek a fák ágain, azok jelzik, hogy az élet élni akar. Azután virágba borulnak, jönnek a méhek, és a többi.

De legyen az körte, vagy almafa, vagy bármi, azonnal nem fogsz tudni róla csemegézni. Így van ez a Cuccal is. Beérik, mint a jó bor.

Mondtak már nekem nagy szavakat innen is, onnan is. Rendeld meg az Univerzumtól, kívánságod számomra parancs, már minden ott van egy szférában és az a tied!

Van ott egy nagy lósz@r, ami sohanapján fog manifesztálódni. Csak a “helyet” fogja ott, ahol nincs is hely. Vagyis van, de nem kell.

Majd ekkor, majd akkor és közben évek telnek el úgy, hogy csak reménykedsz és várod a csodát. A hiány állapotából, csak hiányt teremtesz.

Ha állandóan a betegségeddel foglalkozol, az eluralkodik rajtad és szenvedsz, azután meghalsz.

Meditációban a betegségre koncentrálni, kijavítani, az nem meditáció, hanem a kórságod megerősítése.

Ennek a Weboldalnak a címe: – Csak érezd jól magad! Ha e szerint CSELEKSZEL, a nap minden percében, felgyorsulnak a dolgok.

Ha “véletlenül” ráveszed magad, hogy még a cuccot is szeded, akkor a helyzeted még jobb. Rám soha ne hallgass, mert írhatok akármit.

Viszont soha nem hazudok, amikor leírok valamit. Teljesen értelmetlen lenne. 

Innen folytatom…

nagy attila

 

Baráti szeretettel, minden Földlakónak!

Nagy Attila

Csak kattints ide, és írhatsz is emailt! >>>

Facebook>>> 

Üzenhetsz itt is, vagy nem!

    Találatok: 113

    Facebook hozzászólás

    Author: fenyleny