Miniblog 4 2020

Miniblog 4 2020

miniblog 4 2020

Miniblog 4 2020

 

Miniblog 4 2020 szeptember. Észrevettem, hogy az ismétlés az jó. Sok mindenre használható dolog. A gondolatok is dolgok, amik már megtörténtek, vagy még nem, velünk.

Én arról írok, amik megtörténtek velem. Ami ma történik, az holnap lesz történelem. A tévében és a parlamentekben ez másképpen van.

Ott profi “jósok” jósolnak, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy jósolják. Sokan be is veszik azt a maszlagot.

Ajánlom nekik is a kapszulát, mert akkor csak valós történetekről mesélnek majd!

2020-09-06 vasárnap 38. nap a kapszulákkal

Most korán írom ezt a cikket, mert elfoglalt vagyok ma.

Hála azoknak, akik álmodozás helyett, hoztak egy döntést és elkezdték beépíteni a mindennapjaikba a kapszula adta előnyöket.

Az ilyesmit úgyis, csak olyanok olvassák el, akik képesek változtatni az életmódjukon, hogy jobban érezzék magukat. Álmodozni, mantrázgatni, csak a szépre emlékezni, csak a pozitív dolgokra figyelni lehet, csak az sehová nem vezet.

Vagyis vezet. Egy futópadra. Se előre, se hátra és csak elfáradsz benne. Próbálod meghazudni magadnak, hogy jó helyen vagy, viszont a helyben járást gyakorlod!

Hatalmas spirituális embernek képzeled magad, de közben vagy el vagy hízva, vagy meg vagy törve, mert ahelyett, hogy magaddal foglalkoznál, belepiszkálsz mások életébe.

Tudatosan, vagy tudattalanul, teljesen mindegy!

Annyira vagy hiteles, mint egy 150 kilós dietetikus, aki képtelen észrevenni dolgokat, de osztja az észt, amit megtanult, bemagolt gépiesen.

Tegnap este is beszélgettem valakivel, olyan szűk 3 és fél óra hosszat, és jól éreztük magunkat folyamatosan.

A ketrecharcosok, másképpen csinálják. Azt agresszív véleménycserének hívják, ahol vér folyik. Azaz ő bajuk. Ezt mi kihagytuk. Sokkal jobban jártunk.

Egy kis beszélgetés, hasonló rezgésszinten, az hasznos dolog. Olyankor fel sem merül az aggódás, a félelem, a panaszkodás és a felesleges okoskodás. Értelmetlen amúgy is!

2020-09-07 hétfő 39. nap a kapszulákkal

Ma nincs okom okvetetlenkedni, mert igazán jól érzem magam, változatlanul. Igaz, akad egy kis meló, mert eltűnt a másik weboldalam.

Vagy betámadták, vagy én szúrtam el valamit. Az utóbbi sincs kizárva. Mostanában viszont, sok nagyokos lépett velem kapcsolatba, hogy ők segíthetnek. Talán külhoniak voltak, talán nem, már teljesen mindegy.

Ami nagy öröm, hogy ma, egy valakivel több, teszteli a cuccot. Manapság ritka az olyan ember, aki képes saját döntéseket hozni az egészsége javára.

Vannak akik beavatkoznak mások karmájába, hogy önzetlenül segítsenek nekik, holott, az teljesen felesleges, ha az illető nem kéri!

A egyik templomunkat, éppen most állványozzák körbe. Kipingálják biztos, hogy jól lehessen majd látni! Abban található ugyanis, egy ezeréves szirénaős. A harang.

Mert a szirénákat ugyan tesztelik, de ha lenne egy nagy áramkimaradás, akkor ott van a tartalék vészjelző. Nem tudni, de lehet, már vannak kisbírók is, dobbal, akik gyakorolnak.

Viszont ezek a katonai repülőgépek, jó hangosak. Abbahagytam a számolást ma délelőtt. Hoznak-visznek dolgokat biztos, és talán nagyobb a depó, mint a GLS, vagy a DHL elosztó.

A stuttgarti DHL elosztóban jártam párszor, és láttam mekkora! Oda viszont, csak kamionok jártak!

Érthető, hogy a maszk miatt sokan féltik az állásukat, és azért használják, de akik még abban is vezetnek, azok szerintem, saját maguktól félnek.

Azért mondom ezt, mert az minden emberben ott van. Ezért nem nehéz kimutatni. Majd ha a harangokat verik félre, akkor féljetek!

A Nagyboldogasszony vigyázzon rátok. Földanya havában is!

2020-09-11 péntek, 43. nap a kapszulával

Ma is korán írok, mert sok a dolog, és ez jó. Szeretem azt amit csinálok, hogy olyan módon segítsek azoknak az embereknek, akik vannak olyan bátrak, hogy szóba elegyedjenek velem, ahogy az nekik is jó.

Még arra is képesek, felesleges kérdésözön mentesen, hogy kipróbálják a kapszulát. Saját tapasztalatot kívánnak szerezni, hogy lehessen véleményük a dologról.

Amikor pedig megosztják a saját tapasztalataikat, olyankor, olyan érzések kerítenek a hatalmukba, ami megfogalmazhatatlan.

Örülök az örömüknek, és megosztjuk egymás között, hogy együtt örüljünk. Hát ettől jobbat, még nem igen találtak ki.

Hiába a körülöttünk zajló ármánykodás, a hazudozás az aranykorszakról, miközben háború zajlik.

Ma van 9.11 évfordulója.

Biztos megemlékeznek róla világszerte, és kimennek majd az utcára, hogy megerősítsenek egy eseményt a múltból, ami lelki fájdalommal jár.

Azt hiszik, az úgy van jól, és tehetnek valamit valami ellen, ami már elmúlt. Mi eközben olyan dolgokkal foglalkozunk, ami nekünk jó, és mindenki elégedett!

Minél több dologra figyelsz egyszerre, annál szétszórtabb vagy, és képtelenné válsz arra koncentrálni, aki valójában vagy! Pedig ott van a kutya elásva.

Azért irkálok a kapszuláról, mert az segít magadat összeszedni. Azért, mert sokan már olyanok, mint egy kutya által széttépett könyv.

Ez csak egy hasonlat, mert mire azt, celluxszal összeragasztgatnád, ideg összeroppanást kapnál. A cucc, az egy könnyebb út. Időbe telik, de összeforrnak a dolgok!

Jó mulatozást az utcákon és tereken!

2020-09-12 szombat, 44 nap a kapszulával

Ma szombaton 44. napot írom a cuccal, de valójában a 477. napnál járok. Volt, az a 3 hónapos “drogteszt”. Csakis azért hagytam ki azt a 3 hónapot, hogy meggyőződjek, hogy a cucc nem drog.

Szeretek letesztelni dolgokat, hogy véleményem lehessen. Sok teszten túl vagyok már, a kíváncsiságomból fakadóan, hogy olyan infót adjak tovább, amit magam is átéltem.

Azóta megélik, átérzik mások is, akik hisznek nekem. De vannak dolgok, amiktől, már első hallásra hányingerem van.

Olyasmit olvastam, már sokadjára, de most sokkal erősebb felszólító módban, hogy kivásárolhatod magad innen, ebből a pokolból!

Fizess x összeget, és valaki megsúgja neked, hogyan lehetséges! Átéltem, megtapasztaltam már ezt-azt, még a halált is, de ekkora hazugságot ritkán hallok, vagy olvasok!

Szóval, ha van elég pénzed, akkor egy csettintésre eltűnsz innen egy magasabb létsíkra! Ha csóró vagy, úgy jártál!

Ha az, egy olyan hely, ahová csak pénzzel lehet bejutni, akkor köszi, elutasítom. Akik jártak már a klinikai, vagy akármilyen halál állapotában, volt ott szó pénzről? Ki mit tapasztalt?

Most abbahagytam egy kicsit az írást, de nem a sírást. Azt el se kezdtem. Ki az, aki ekkora marhaságot képes még elhinni?

A Cucc is pénzbe kerül, mert le kell gyártani, csomagolni, szállítani, oda a markodba. Azután meglepődsz azon, hogy több, mint amire számítottál.

Egyenlőre, még minden a pénzről szól. Egyenlőre. Amikor elkövetsz egy bűnt, és elmész a paphoz, az feloldozást adhat? Nem él a Földön olyan ember, aki ezt megtehetné!

Olyan sem, akitől pénzért egy másik létsíkra mehetsz, a rózsaszín köddel a fejedben. Én megsúgom neked ingyen, hogyan juthatsz el abba a birodalomba!

Fogsz egy nagyon erős, de lehetőleg vékony madzagot, ami elbírja a súlyod dupláját, és felakasztod magad! Lehetőleg ne verd nagydobra. Rögtön dimenziót váltasz!

A tudatosságodnak megfelelő helyre kerülsz. Ennyi! Vagy vedd észre, hogy a fehér is fekete, a legtöbbször! Olyan 95 % – ban, úgy hallottam.

Kik azok, akikre, még mindig hallgatsz?

Innen folytatom…

nagy attila

Baráti szeretettel, minden Földlakónak!

Nagy Attila

Csak kattints ide, és írhatsz is emailt! >>>

Facebook>>> 

Találatok: 65

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny