Miniblog 2020

miniblog 2020

 

2020-07-31 péntek, első nap

yin-yang-300Ma reggel nagyon korán keltem ( fél 4 ), de egy kicsit későn reggeliztem. Utána vettem be a mai kapszulámat.

Tettem vettem, és készültem az új tisztító gyakorlatomat elvégezni.

Már elmúlt 11 óra, mikor nekifogtam a mai 2. gyakorlatnak. Lefeküdtem, elvégeztem és utána szundi. Fél 2-ig nyomtam!

Kristálytiszta álmaim voltak. Még gondolkodom a jelentésükön, de amúgy nem közügy.

Tavaly voltak ilyen délutáni, tiszta álmaim, amiben előjöttek régi, lerakódott emlékek. Persze abban az időben, folyamatosan szedtem a cuccot.

Akkor 35 kilót adtam le mellékhatásként, ahogy éppen szabadultam meg, a belém rögzült korlátozó hiedelmektől, félelmektől, és a marhaságaimtól!

Sokszor fájt is szembesülni azzal, hogy milyen gyagyás voltam. De túléltem.

Most is rám fér -15 kiló, nem tagadom. Ezt az új gyakorlatomat július 24.-én írtam, és azóta csinálom, napi 2-3 alkalommal.

Most úgy érzem magam, mint a tisztára mosott ruha, száradás után! Még a délután előttem van, de ezt gyorsan leírtam. Innen folytatom holnap…


2020-08-01 szombat, 2. nap

Tegnap délután, még lemetszettem egy kukányi friss hajtást a kerítésre telepedett, parazita növényekről. Pontosan nem tudom mi a neve, mert nem vagyok botanikus.

Izzadtam, mint egy angol focista Brazíliában, a meccs, hajrájában! Az izzadás, nagyon jól méregtelenít! A lényeg, hogy utána nem szabad azonnal zuhanyozni!

Hagyni kell a bőr pólusait bezáródni, hogy védve legyél a vízben lévő, és esetleg a tusfürdőben tartózkodó méreganyagoktól!

Ma délután, még füvet fogok vágni. Van 3-4 szál parlagfű, amit meghagyok, mert ha még kivirágzik, abból készíthetek gyógyteát! ( Remélem nem jelent fel senki! Pár éve, már a fokhagymát is be akarták tiltani! )

Az allergiásoknak nem ajánlom. Nekik inkább a kapszulát és egy tisztító gyakorlatot ajánlok. Ha ide kattintasz>>>, odavisz és elkezdheted!

Az allergia gyökere a tudatalattiban lakozik, és onnan kell kipucolni, gyökér kezelni!

Persze, ki vagyok én, hogy megmondjam, ki mit csináljon!? Csak blogolok miniben. Szóval, nem vagyok energiahiányos egyáltalán.

Sietek, mert lassan kezdődik a Forma-1 időmérő. Az egyetlen tévéközvetítés, amit megnézek.

Innen folytatom holnap…


2020-08-02 vasárnap 3. nap

Ma különösebb dolog nem történt velem, teljesen jó napom volt. Lustálkodtam, irkáltam, F-1 nézés.

Csak történt azonban valami, úgy fél órája! Kb, 19.15-or betévedt egy darázs, mert sarkig nyitva az ajtó, és azonnal megtámadott! Célirányosan, a csecsemőmirigyemen belém eresztette a fullánkját!

Olyan gyorsan lecsaptam, hogy még jobban belém jött a fullánkja! Leesett elém az asztalra, és én megbüntettem a csaplakkal a szemétládát! 

Sikerült kibányásznom a fullánkot, és azonnal, 20%-os ecetes vattával kezeltem! Már csak egy elvakart szúnyogcsípésnek látszik!

Most ezt nem fogom arra, hogy “mert szedem a kapszulát, és azért vagyok immunis”! Csak a tényeket osztom meg!

Van egy ilyen világítós csipeszem, azzal szedtem ki a fullánkot! Mivel nem vagyok Buddhista sem, nyugodtan fogok aludni, amiért megöltem! Önvédelem volt!

2020-08-05 szerda 4. 5. 6. nap

Az elmúlt napokban igénytelen lettem! Pedig olyan jókat szundítottam kora délutánonként! Most már elég a relax+meditáció+ a cucc!

Ez amúgy nem újdonság, hogy megnő az energiaszintje az embernek ezekkel, de van egy kis hiányérzetem. Van viszont még egy nagy előnye, ami pedig nem más, mint:

– Éjszaka újra tudok aludni akkorákat, mint egy kisded. Pont akkor, abban az időben, amikor a legjobb! Tegnap 6-kor, ma 5-kor ugrottam ki az ágyból, mint Atom Anti!

A darázscsípésemet simán semlegesítette, a védőmechanizmusom.

Az üröm az örömben az, hogy megkerestek páran, akiknek hasonló problémáik vannak, mint nekem voltak, vagy még súlyosabbak.

Elláttam őket infókkal, de alig akad, aki közülük felvenné a megoldást, ami ott hever a lába előtt. Már felbukik benne, de kerülgeti, nézegeti, analizálja, agyal rajta de valami visszatartja attól, hogy lehajoljon érte.

Tudom, hogy nem vagyunk egyformák, és ez így van jól, és szeretnék megtalálni “A” csodaszert! DE olyan nincs! Amikor megmutatom a “lelőhelyet”, az csak 50%.

Lehajolni, felvenni, elkezdeni használni, az a másik 50%, amit nem én tudok odaadni! Én 90%-al kevesebbet tudtam erről a cuccról, amikor megrendeltem. Viszont én élni akartam. Utána pedig még jobban!

Egy, a dohányzásról leszoktató tapaszról, biztos nem írtam volna egy weboldalnyi tapasztalatot, és semmilyen más gagyi cuccról.

Hála a médiának, a patikákban fogy mindenféle cucc! Szinte semmire nem valók, de viszik, mint a cukrot!

Egy pár hasznos dolgot, mint a keserűsó, aszkorbinsav, stb az ami jó. Szerintem.

A keserűsó a legjobb cucc arra, amit a patikában és egyéb helyeken vitaminként és táplálékkiegészítőkként megveszel, hogy feloldja benned a dugót, a székrekedést, amit azok okoznak!

Mit tehetnék még? Menjek be a patikába és mondjam azt valakinek, aki azt a sok mérget megveszi, hogy hagyd abba ember? Mire mennék vele?

Mondjam azt, hogy hagyd abba a tévénézést, és a telefonodat csak telefonálásra használd? Mire mennék vele?

Te, aki egyszer ennek, egyszer annak hiszel és még fizetsz is érte, ki az, akire hallgatsz? Mire mentél vele?

Meggyógyított a sok “gyógyszer”?

Már elmúlt a székrekedésed, a lábdagadásod, a szívelégtelenséged, a cukorbajod, a rákod, a tüdővizenyőd, a derékfájásod, az ízületi gyulladásod, a magas vérnyomásod?

Vagy csak éppen hogy életben vagy, mert életben tartanak valahogy? Jusson eszedbe, hogy ezt olvastad akkor, amikor mész az első kemó kezelésedre, hogy megöljék benned azt, ami élő! Azaz utolsó fázis!

Ha most arra gondolsz, hogy mit képzelek én, elmondom: – Semmit, csak sajnállak. Tapasztalatokat osztok, nem észt.

Az olyanok, mint én, segít-“hetnének” egy lépést tenned előre, vagy egy lépcsőfokot feljebb, hogy jobban érezd magad!

Vannak olyanok, akik azoknak tudnak segíteni, akik azon a lépcsőfokon állnak, hogy onnan lépjenek tovább, és ezt folytathatnám.

Sokan hármasával szeretnék szedni a lépcsőfokokat és feljutni a huszadik emeletre! Próbáld csak meg!

Minden egyes lépcső, lépés, fontos. Ha kihagyod, semmit nem fogsz érteni, ha véletlenül felugrasz!

Maradj ott ahol vagy, hárítsd el a változás lehetőségét, és várd a csodát! Majd eljön valamikor. Vagy lépj be egy folyamatba, csináld végig, és teremtsd meg a saját csodádat.

Egy ribizlibokor termését sem tudod egyszerre felfalni, mert ahhoz először le kell szedned!

Most nem a keserűség, a bánat, vagy a csalódottság beszél belőlem, mert mindig vannak olyanok is akiknek tudok segíteni, mert megengedik, és nem hárítanak.

Érzik a változást és keresik a megoldásokat!

Olyankor, nagyon jól érzem magam, és azt is érzem, érdemes csinálnom!

Ez a kis csimpánz itt, kíváncsi, ezért megteszi azt, ami a kíváncsiságát kielégíti. Nem megy oda az anyjához megkérdezni, hogy büdös-e a segge!?

Megoldja, mert az ő dolga, ő a kíváncsi! Igaz, dob egy hátast, de rájön! Te mennyire vagy kíváncsi?

via GIPHY

Ennyit mára, dióhéjban.

—————————————

2020-08-06 csütörtök 7. nap

Tavaly ezt írtam a hetedik napon, miután elkezdtem szedni a kapszulát:

—————-

2019.02.27.

04.00 Kidobott az ágy. Fájdalom 0. Vitalitás, mint a kávédaráló. Erős pozitív hozzáállás. Jól érzem magam, minden tekintetben. 1 L érdekes színű folyadék távozott.

Elnéztem az időt, a 4 órát 5-nek láttam, így megittam az első kávémat. Megyek a vibrációs tréneremre. Kell a mozgás. Még az aprót is kirázza a zsebemből.  

Összességében, jó napom volt végig. Az energiaszintem is átlag felett tartotta magát. Fájdalmat éreztem ugyan, de egyetlen csillapító elég volt.

Ha nem lenne ez a medencetöréses megoldanivalóm, akkor konditerembe járnék. Így azonban marad a vibrációs trénerem és a házimunka, sport gyanánt…

————-

Most délután 5 óra körül van az idő, és egy nem tervezett szundi után vagyok. Megvan még a vibrációs trénerem, és használom is, de simán lelépek róla és fel, hogy nem vágok közben olyan képet, mint akinek mindenki kihalt a falujában.

Akkor, tavaly még nem gondoltam volna, hogy olyan hamar eldobom a mankóimat, és szinte, némi bicegést leszámítva, elsétálok, elmegyek, elutazom bárhová is!

Mindenkibe képes beleköltözni a kétely, mert olyan világban élünk. Egy változó világban. Most óriási változások előtt állunk.

Aki úgy érzi, hogy ez a kapszula egy átverés, ne zaklasson, ne kérdezősködjön, mert figyelmen kívül hagyom.

Engem nem érdekel senki panaszözöne, és egy jól megfogalmazott, kételyekkel átszőtt, de tapasztalatokat nélkülöző véleménye.

Annyi kifogással, magyarázkodással találkoztam már, hogy vastagabb könyvet írhatnék róla, mint a biblia.

Annak segítek csak, aki hoz egy döntést, és elkezdi alkalmazni. Neki igen! Az pedig az ő döntése lesz.

Elkerülöm a nagy szavakat, és mások idézeteit. A villanykörte elkészült, és 120 éve világít az eredeti, egy tűzoltóságon, valahol. A boltban olyant már nem kapsz.

A kapszulát sem kapod meg boltban. Semmit nem adnak ingyen. Én ingyen adom neked az infót, a történetemet, de itt vége. A többi rajtad múlik.

2020-08-10 hétfő 8. 9. 10. 11. napok

Eléggé el tudom magam foglalni, mert van egy belső hajtóerő, ami sarkall dolgokra. Két kilót is leadtam közben. Harmadik napja mutatja ezt az értéket, a mérlegem, ami azt jelenti, így van. Pedig csak mellékhatás.

Észreveszek dolgokat. A Facebook csoportomban, ahol ezt is megosztom, de bármelyik más csoportban, az a trendi, azt a híreket “szeretik” és osztják az emberek, ami éppen aktuális.

Most a koronavírus a divat! Most az ellen lázadnak, és az azzal kapcsolatos dolgokra koncentrálnak, ilyen-olyan formában. Valami ellen, ami valójában nincs, csak elhitetik velünk, hogy van! Így tartanak életben, egy nem létező valamit.

Minél nagyobb tömegeket mozdítanak meg, annál jobban erősödik a “HÍR”! Ez pont olyan, amikor a betegségedre koncentrálsz a legjobban, a legtöbbet, annál betegebbé válsz! Beleköltözik a tudatodba, a fejedbe!

Rohangálsz össze vissza, és már nem tudod hol tartasz! Nem tudod, hova és kihez húzz. Tudom miről beszélek, mert átéltem! Túl is éltem, mert minden lehetséges. Amíg észnél vagy, van esélyed!

Sokan nem is veszik észre, hogy az, amit ajánlok, az egy megoldás sokaknak. Ezek a kapszulák csúcstermékek. A másik blogomon pedig azt ajánlom, hogy gondolkozz el azon, ki vagy te!?

Kipróbált, működő, relaxációs gyakorlatokat mutatok meg, amik szintén segítenek, akiknek sikerül elvonni a figyelmüket arról ami nincs, és arra figyelni, belülre, ami van! Mióta ember az ember.

A kapszulák, és a relaxációs gyakorlatok együttes használata, hatalmas változást hozhat bárkinek, aki felhasználja a maga javára. Tudom, hogy rengeteg beteg ember van. Ezért csinálom az egészet.

Segíteni viszont, csak annak tudok a magam módján, aki azt kéri. Hazudnék, ha azt állítanám, ez a kombináció a legjobb! Ezt ismerem, ez vált be, ezekről tudok beszélni!

Kilószámra dobtam ki, a sok agyonreklámozott csodaszert a kukába, amikor ezt elkezdtem! A pénzemmel együtt!

Jó híreket közvetítő csatornák a tévében nincsenek! Ha lennének, talán a cucc is köztük lenne. DE mivel ez egy jó megoldás, működő valami, ott semmi keresnivalója nincs.

Örök kérdés: – Ki az, akire hallgatsz!? Fordulj befelé, önmagadhoz, mert ott van a megoldás. Persze ha neked jobb egy tömegben, és az megoldja a gondjaidat, akkor tedd azt! Közöm nulla!

2020-08-12 szerda 12. 13. nap

Minek örüljek olyannak, ami még nincs? Ezért annak örülök, ami van!

Egy fix, ma reggel 3 kilóval mutatott kevesebbet a mérlegem! Ezt most nem foghatom rá a kapszulákra, mert hazudnék! Arra sem foghatom rá, hogy mert kevesebbet eszek és sokat mozgok!

Van már akkora rutinom ezen a téren, hogy elkerüljem azt a kőbölcsőt, amiben korábban ringattam magam, és csak a fejem koppant, hol itt, hol ott!

Megérzem azt, ha valami működni kezd bennem. Teszek is érte rendesen, és a legtöbbet fejben. Egyedül, önállóan és függetlenül. A rózsaszín ködön kívül!

Mások tanításai lehetnek jók, lehet belőlük meríteni, de függeni, veszélyes! Legalább is én, erre rájöttem! A sok pólyában elveszik a gyerek.

Persze az is lehet, csak a kovászos uborka miatt van az egész! Nem tudni. Vagy, működik amit csinálok.

A mai nap, megint csak egy jó alkalom, hogy jól érezzem magam! Mi bajom lehet? A holnap, az még nincs itt, amúgy van, de akkor két helyről kéne írnom egyszerre. Az eléggé kínos lenne…

2020-08-15 szombat, 16. nap

Ma reggel 4 kilóval mutatott kevesebbet a mérlegem! Úgy, hogy csak méregtelenítéssel foglalkozom. Egyáltalán nem fogyókúrázok. A fogyókúra, az egy nagy marhaság szerintem.

Tavaly, amikor a kapszulák rámentek, hogy az ödémámmal foglalkozzanak, felerősítették a tüneteket. Persze én, a marha agyammal, futottam a kórházba a sürgősségire, hogy csapoljanak le.

Nem tették meg! Akkor még nem értettem! Azután rájöttem, hogy kaptam egy megoldanivalót. Rábeszéltem a háziorvost, hogy adjon be injekcióval vízhajtót. Napi 4 ampullával.

Nem volt könnyű meggyőzni. De megtette, és kijött belőlem 12 liter víz 3 nap alatt. Onnantól, átmentem pozitívba a kapszulák által. Megírtam a fogyasztó gyakorlatomat és leadtam 35 kilót.

Most nincs ödémám, csak méregtelenítek. A kovászos uborka is segít. Új gyakorlatot írtam, azt is csinálom, tehát az is segít. A kapszula szintén. Ha rajta vagy valamin, az beindul.

Nem izgat, hogy mi hogyan működik és milyen folyamatok játszódnak le. Csak egy hasonlat: – Ha egy evőkanál keserűsót elkutyulsz 3 dl vízben, reggel ébredés után, rájössz, hogyan működik. 1-2 óra múlva, kipucolja a vastagbeledet.

Ha csak olvasgatsz róla és halogatod, akkor pont olyan, mint a kapszula. Soha nem tudod meg, milyen hatással lenne rád. Elolvasni valamit jó, de ha nem ülteted át a gyakorlatba, semmit nem ér.

Ez a weboldal a kapszuláról szól. De a fórumot azért csináltam, hogy megosszam a gyakorlataimat. Ha a facebookra be tudtál regisztrálni, oda is be tudsz, hogy megoszthasd a tapasztalataidat.

Kattints ide >>>. Vagy ne kattints, ahogy akarod. Ha százféle dolgot kipróbálsz, az sem érdekel. A te dolgod. Nem követőket gyűjtök, hanem olyanoknak adok infót, akik érzik a változás szelét.

Minden meg fog változni, és már elkezdődött. Amikor elkezdesz kapkodni fűhöz fához, jusson eszedbe, hogy csak egyedül tudod megoldani a dolgaidat!

Ha úgy érzed kamu, akkor kerülj el nagy ívben!

2020-08-17 hétfő, 18. nap

Nem könnyű valami olyasmiről írni, ami nem köthető vizuális dolgokhoz. A kapszula, az egy olyan dolog. Egy nagy puskát, hogy mekkorát képes ütni, az meg lehet mutatni egy videóban, ha egy amatőrnek adod a kezébe.

Egy katonával lehet beszélni a puskákról, mert naponta használja, és sok mindent tud róluk. Gyakorlata van benne, azért. Két katona, még jobban megérti egymást a témában!

Ezt a cuccot, csak érezni lehet. Ez is üt, a megfelelő adagolásban, de csak azokkal lehet róla igazán beszélni, akik használják. Másokkal, akik megpróbálják elképzelni, csak időpocsékolás.

Jelentkeztek jó páran nálam az utóbbi egy hónapban. Részletes információkat adtam, az induláshoz. Sokkal többet, mint kellett volna. Vannak akik elkezdték, de vannak, akik válaszra sem méltattak.

Elvették tőlem a szabadidőmet, mert nem egy sablonlevelet írtam, és másoltam be a levelezőmbe, tájékoztatóul. Ezen változtatok! Készítek egy sablonlevelet és azt küldöm el.

Azoknak, akik elkezdték szedni, készítek egy csoportot a fészbukon, és ellátom őket megfelelő infókkal. Csak velük fogok foglalkozni. Az újakkal. A régiek, már eleget tudnak és boldogulnak egyedül is.

Egyébként jól vagyok, minden tekintetben! Érzem, hogy közeledik valami, mert van egy kis nyomás a fejemben. Nem fájdalom, hanem valami más. Ha piálnék, akkor könnyen kitalálnám. Ez kézenfekvő.

Ez volt az utolsó bejegyzésem, a Miniblog 2020-ban!

Innen folytatom…

 

 

 

nagy attila

Baráti szeretettel, minden Földlakónak!

Nagy Attila

Csak kattints ide, és írhatsz is emailt! >>>

Facebook>>> 

Találatok: 84

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny