Miniblog-2 2020

Miniblog-2 2020

2020 2

Miniblog-2 2020

 

2020, és folytatom a miniblogot, mert az előzőn már sokat kellett tekergetni. 2020-ban már nem nagyon szeret senki tekergetni, és olvasgatni sokat, legyen az, ez a kapszula, vagy bármi!

2020-08-20 csütörtök, 21. nap

Tökéletes nyugalom vesz körül, hogy nem lépek be a Facebookra. Sokkal több lett a szabadidőm. A fejemben ez a furcsa nyomás még megvan. Érzem, közelít valami, ami még nem volt.

Ma van az ezeréves nagy kamu évfordulója! Akinek ezt fájt olvasni, az azért van, mert igaz. Ilyenkor a lélek nyomja, az elnyomott, átprogramozott tudatot az emberben.

A telefonom elég gyakran prüttyög, de csak olyanoknak válaszolok a Messengeren, akik megkeresnek valami fontossal. A megosztások nem érdekelnek. Kizárólag a Skype-n kommunikálok. Az be van kapcsolva.

Minden nap tornázom, és egyre lazábban megy. Sokáig alig, vagy nagyon nehezen tudtam fekvő helyzetben felemelni a jobb lábam. Most, akár 20x is! Persze, még nem vagyok egy gumiember.

Új gyakorlatokat írtam magamnak, zenével és azokat gyakorolom minden nap, többször is. Egyáltalán nem unatkozom!

2020-08-21 péntek 22. nap

Ma fél négykor kidobott az ágy! Érzem a fejemben ezt a nyomást. Olyan, mintha egy sóderrel megrakott teherautó állt volna a fejemre, a hátsó dupla kerekeivel.

Nagy harc van bennem, a fény és a sötétség, a jó és a gonosz, a fehér és a fekete harca ez! Ma délután megnéztem a Star Wars IX. epizódját is. Ez egy olyan késztetés volt.

Azt a filmet se véletlenül készítették, mert most ugyan ez megy végbe a Galaxisunkban, is! A Földön is. Lehet, aki majd ezt elolvassa, simán hülyének néz engem, de azaz ő baja.

A ragaszkodások elengedésével, kitartással, sok mindent el lehet érni. Persze lehet bárki, kitartóan, hülye is! Az is valami.

20 évvel ezelőtt, még azt hittem okos vagyok. Rá 10 évre, rájöttem, hogy nem. Azt hittem, akkor vagyok okos. Azóta kiderült, tévedtem.

Inkább leszoktam arról, hogy okoskodjak, mert minden nap tanulok valamit. Mindig van új a Nap alatt! Mindenkinek magának kell megtalálnia önmagát.

Ez a miniblog a kapszuláról szólna, de rólam is. Nyugodt vagyok, mert nekem ott van a konyhában. Akinek pedig nincs, az nem az én dolgom. Csak ajánlom, ahogy eddig is.

Akinek pedig már nem kell, az sokkal bölcsebb mint én. Az megint csak nem az én dolgom. Szóval, megy a nagy háború! Hallottam erről a nagy orvosi konferenciáról.

Csak annyit mondok, hogy tedd fel magadnak, a kérdést: – Ki az, akire hallgatsz? A sötétség áthatja a fényt, és fordítva! Teszt Elek. Hallottad már ezt a nevet? De lehet két ellel is! Tesztellek!

Semmi sem történik véletlenül, minden terv szerint halad. Most már duplán nézhetsz hülyének!

2020-08-22 szombat 23. nap

Ma éjjel 2 óra 20 perckor dobott ki az ágy! Éreztem egy késztetést, hogy kinézzek a konyhaablakon, ami északkeleti tájolású. Mivel a csipától még csökkent látásmódban voltam, azt hittem UFO-t látok!

A horizont felett, egy dupla fényerősségű, elsőre háromszög alakú objektumot pillantottam meg! Láttam én már furcsaságokat az égen, de ilyent, még nem igazán!

Azonnal megittam egy kávét, hogy erősödjön a látásom, és a majdnem vaksötétben kimentem a ház háta mögé. Onnan nem láttam semmit, mert egy nagy, a szomszéddal közös, bodzabokor az útban volt!

Próbáltam lefotózni, de a fene ért ehhez az okos telefonhoz, hogy van-e rajta éjjeli üzemmód. Feladtam és vártam. Belekezdtem egy weboldal készítésébe. Vártam, hogy forduljon a Föld.

Amikor már nem takart a bokor, láttam a Szaturnusz és a Jupiter együttállását, a saját szememmel. Valami gyönyörű jelenség volt! Kint tátottam a számat, mint egy 5 éves, olyan 4 óráig!

Azután visszafeküdtem, és egy relax után, még horkoltam egyet fél 7-ig. Azután utánanéztem a dolgoknak. Megnéztem mit írnak az okosok. Kár volt, mert csak összezavartak. Ahogy szokták.

Az ilyen bolygóegyüttállások idején, mindig nagy változások vannak az Univerzumban, ahogy a Földön is! Látszólag, közelít egymáshoz a két nagy bolygó, és egészen december 21-ig tart. Pont addig.

Azután szokott a leghosszabb, és legsötétebb három éjszaka következni. Akkor lesz az igazi együttállás! Éppen tegnap volt ez az orvosi konferencia, ahol találkozott a sötétség és a fény.

Rád bízom, hogy találd ki mit jelenthet ez!? Most van a betakarítás ideje, és jobb elkezdeni valamit most, mint később. Kezdi beengedni a sötétség a fényt, de csak látszólagosan!

A sötétségnek kell mindig fényeznie magát, mert önálló fénye nincs! Ezért megtesz mindent, hogy fényesnek lásd. Látszólag! Közben következik a “Maradj otthon-2”.

Megengedheted a szívednek, hogy ragyogjon, ha még észnél vagy! https://erzesbol.com/forum/index.php

Nem azt üzenem ezzel, hogy kezdj el magaddal foglalkozni, szedjed a kapszulát és relaxálj, mert ha megfájdul a fejed, úgyis szaladsz az orvoshoz, ahova nem engednek be.

Van E-recept, és feliratod magadnak a fájdalomcsillapítót, mert azt hiszed, azzal minden el van intézve. Borogatod a fejed, holott, nem tudod az okát, miért fáj!?

Az Algopyrin újra vénymentes. Veheted kiló számra. De az orvos bármi mást is felír, amit kérsz, mert azt hiszed az a megoldás, még ha beledöglesz, akkor is!

Orvosi konferencia. Ki az, akire hallgatsz? Ismerd meg, amíg megteheted! Őt!

2020-08-23 vasárnap 24. nap

Ma hajnalban okosabban dobott ki az ágyam, mint tegnap! Már nem kellett várnom, hogy lássam a Szaturnusz és Jupiter együttállását.

Csak kiléptem az ajtón és ott volt előttem! Igaz, nem örülhettem sokáig, mert felhős lett az ég.

Észrevehetően csökkent a nyomás a fejemben. Átléptünk a Szűz jegyébe. Nem tudom mi köze lehet hozzá, de a kapszuláknak biztos nincs, mert változatlanul jól érzem magam, amúgy.

Vissza kell néha jönnöm a fészbukra, mert sokakkal itt kommunikálok. Pedig a Skype a legjobb és legtisztább csatorna nekem.

A Messengeren nem működik a kamerám, amióta pár ideges ember, elolvasott néhány bejegyzésemet. Persze ők csak a forró drót. A sasszem brigád.

Azóta nem fagyott le a gépem sem, mióta kevesebbet vagyok a fészbukon. Tiszta haszon. Kevesebb sokkal a nyomkövető a gépemen.

Nem tudom milyen titkos erők hajtanak, hogy még egy weboldalt készítsek. Vagyis tudom, csak mások érteni fogják-e? Nem izgat, csak csinálom.

Magyarul írom, de többen írnak rám külföldről, idegen nyelven, mint magyarok. Még jó, hogy a Google fordító, a barátom!

Mi van a magyarokkal?

Túl egyszerűen fogalmazok, vagy túl keményen? Vagy az a baj, hogy kerülöm az idegen szavak használatát és sokan nem értik meg? Egy angol, miért érti meg?

Kerülöm a mézes-mázas, hízelgő dumát is. Abból van elég. Segítsetek már megérteni, hogy mi a baj? Megköszönöm, ha válaszra méltattok! 

2020-08-25 kedd 26, nap

Tegnap késő estig dolgoztunk együtt valakikkel, csapatban, hogy megoldjunk valamit. Vannak dolgok, amiket csak magad tudsz megoldani, de van amikor csapatban sokkal könnyebb.

Ez a kapszula dolog is, olyan csapatjáték. Megcsináltam a csoportot az újonnan csatlakozóknak, hogy segíthessük egymást a tapasztalatainkkal, és a kezdeti lépések elsajátításával.

Minden mindennel, és mindenkivel összefügg. Segíteni jó (ha kérik), és nem kerül semmibe, ha a végén mindenki elégedetté válik. Megtudod, hogy ki az, akire számíthatsz.

Az emberek manapság eléggé makacsok és restellik, ha segítséget kell kérniük. Szóval ezt a tanult makacsságot, nagyon könnyű elengedni, csak egy kis párbeszéd kell hozzá, és a felhők feloszlanak és a kétségek, egységgé válnak.

A kapszula, az egy intelligens cucc, és úgy is bánunk vele! Mindegy mi van ráírva, mert attól sokkal több!

Összehozza az embereket és barátságok alakulnak ki, csak úgy mellékhatásként. A sok pozitív “mellékhatást” kibővítve. Most azért fényeztem ki ennyire, mert így is van!

Te, aki még nem tudod, mi az amit nem tudsz, megtudhatod, ha akarod! Most szigorúan, a témában szereplő dologra gondoltam!

Ha egy hídépítő mérnök lennék, akkor azokról a folyamatokról beszélnék, amiket a munkálatok során megéltem. De nem vagyok az, és olyan okos, mint egy olyan mérnök. 

2020-08-27 csütörtök 28. nap

A nyomás a fejemből, nyomtalanul kinyomódott. Nem tudni milyen változásokon mehettem keresztül, de nem is érdekel.

Lehet, az új gyakorlatom, amit írtam, az végzett vele, végleg. Bármi előfordulhat manapság, ebben a nagy felfordulásban.

Engem nem nagyon izgat, mert addig fog elhúzódni, amíg lesz aki életben tartja és beszélnek róla. Abból pedig akadnak gazdagon.

Bár néha úgy érzem, ha lenne egy AK47-es vagy 10 tárral a kezemben, elindítanám a lavinát.

Fiatal, fejlődő szervezetű, egészséges gyerekeket akarnak beültetni az iskolapadba órákig maszkban. Mi van, ha egy napon a gyereked azzal állít haza:

– Anya, ma volt a doktor bácsi, és mindenki kapott egy szurit, a suliban! Évnyitók szülők nélkül…

Nekem viszont akadt dolgom, mert páran úgy döntöttek, hogy kipróbálják a cuccot, és fognom kell a kezüket, ha hagyják. Tudom, hogy jobban járnak, de az ő döntésük lesz.

Holnaptól megduplázom a porciómat, hogy legyen inkább arról többet írnom.

2020-08-28 péntek 29. nap

Ma érdekesen indult a napom. 4 előtt keltem, és lekötöttem magam valamivel, amit szoktam gyakorolni, és írtam is rendesen kézzel, ahogy szoktam, mert sok mindent szoktam, ami nekem jó és működik!

De valami zavar keletkezett az erőben!

Eltévesztettem a piruláimat, és a barna helyett a kéket vettem be! Azt nem szoktam eltéveszteni! Éppen a második gyakorlatomat csináltam meg, azután elfordultam az ágyban, olyan 7 előtt, és 10-ig aludtam!

A futár kopogott az ajtón, arra ébredtem fel. Biztos így volt megírva a nagy könyvben. Mérget vennék rá, hogy aludtam volna tovább is, de így volt kitalálva.

A véletlen szónak, köze sincs az egészhez. Amúgy sincs soha. Kifogásként használjuk, csak úgy megszokásból. Elfogadtam, hogy így jártam és folytattam a napomat.

Kifejezetten jól érzem magam!

Akik szóba állnak velem, azokkal szívesen elbeszélgetek. Ebben ma sem volt hiány. Jó tudni, hogy mások is hallják néha, azt a távolinak tűnő muzsikaszót, amire amúgy mindenki rá van kötve.

Ezek a pirulák tényleg segítenek, hogy javuljon az ember „hallása” is. Szeretem én is hangosan hallgatni, és dübörögtetni a zenét néha, de az a zene a csendben van, és nem egy vadgalambtól jön.

Na, de ez mindegy, mert csak az olyan gyagyások hallják meg, mint én. Hálás vagyok, amiért hallom néha, ebben a nagy zajban!

Én azért vagyok ilyen, mert más olyan, és ez így van jól.

2020-08-30 vasárnap 31. nap a cuccal

A mai napom eléggé jól indult. Hatalmasat aludtam, így mi bajom lehetne? Megdupláztam a napi adagomat, ezért sokkal jobb minden.

Az igazság az, hogy figyelem az eget. Amikor kezdik összefirkálni az eget, a permetezős gépek, van, hogy 2 napig ki se mozdulok.

Ellentétben a “vírussal”, a  Chemtrail, az veszélyes dolog! Rohadt nanotechnológia. De minek is írok ilyesmit?

Úgyis, a legtöbben azt mondják rá, hogy kondenzcsík. Mert látták a tévében. Jobban már miért ijesztgessek olyanokat, akik amúgy is be vannak tojva.

Pedig, csak tisztába kéne tenni magukat. Ha azt is komolyan veszed, hogy a sz@rszag nem más, mint a sz@rmolekulák áramlása a levegőben, akkor vagy a pottyantóst szélben, vagy folyamatos öblítés mellett mered majd használni a WC-t.

Pedig a méregtelenítés nagyon fontos dolog manapság, ha olyan helyekre jársz vásárolni, mint a tacskó és a többi kutyaház.

Ma is “jött” egy írás, amit megtartok magamnak, mert személyes. Hamar leírtam, mert dübörög bennem a tettvágy! Az üzenet végén az állt, hogy lesz még egy üzenet!

Szóval, továbbra is teszem a dolgom. Követem a megérzéseimet, és továbbra is ajánlom a Cuccot azoknak, aki még ébren vannak!    

Innen folytatom…

 
 

nagy attila

Baráti szeretettel, minden Földlakónak!

Nagy Attila

Csak kattints ide, és írhatsz is emailt! >>>

Facebook>>> 

Találatok: 65

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny