Mi van ha nem úgy van?

Rosszul gondoltam eddig?

Eltévedtem akkor nagyon!

 

Amikor nem érzed jól magad, mi más foglalkoztatna leginkább, mint amit érzel folyamatosan. Persze lehet másra gondolni, de az csak átmeneti.

Megfogalmazódott bennem ma egy csomó kérdés. Mi van akkor, ha én agyalágyult, szembeszálltam a cuccal akkor, amikor elővette a nyirokrendszerem karbantartását és előjött vele az ödéma is?

Tavaly már átéltem ezt és nem hiányzott. Most rögtön amikor elkezdődött, egy ellenállást szerveztem. Azt pedig nagyon jól tudom, hogy ha valami ellen vagyok, csak erősítem.

A ma délutáni szundi után azzal ébredtem, hogy azonnal fel kell adnom minden ellenállást. Ez egy nagy felismerés volt, és erősen megkönnyebbültem utána. Tisztább lett az agyam.

A vívódásom ideje alatt, csak egyre rosszabbul voltam. Visszajött a simán leadott 13 kiló is. Egyszer mindenre rájön az ember, akármilyen gyagyás is! Ha nem elég a karmád, csinálsz magadnak!

A felismerés megvan, nincs más választásom, mint a megoldásra koncentrálni. Most leírok pár lopott gondolatot, mert úgy érzem:

“- Elengedem mindazt, ami már nem szolgál többé, és olyan eseményeket, és embereket, és megoldásokat vonzok be, amelyek a javamat szolgálják! Az agyi frekvenciáim, automatikusan ezekre hangolódnak! -”

Szóval, elengedem és hagyom, hogy az Univerzum megoldja. Halvány lila gőzöm sincs hogyan fog megtörténni, de nem is érdekel, mert érzem, hogy úgy lesz.

Nem is folytatom tovább ezt az írást, mert nagyobb lenne a füstje, mint a lángja. A cucc eddig is segített mindig, tehát, övék a pálya!

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

 

Kapcsolat >>>

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 5

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny