Kopaszodás, a Cucc és Én!

Kopaszodás, a Cucc és Én,

egy történetben!

kopaszodik
Ezt a képet kicserélem majd sajátra!

 

Ahogy már írtam, minden nap van valami új és jó,

és velem-történt-dolog!

 

Tegnap meglátogatott a barátom és egyben újdonsült klubtársunk is, az otthonomban. Beszélgettünk a legfontosabb dolgokról, de mindig van egy mellékvágány, amire rátér a beszélgetés vonata.

Nem véletlen volt ez a kitérő, mert hasznos, sőt, megdöbbentő hírrel szolgált számomra! Mondtam a barátomnak, hogy képzeld el, úgy érzem, amióta szedem a cuccot, dúsabb lett a hajam.

Mivel a fodrászom is megerősítette még a cucc szedése előtt a kérdésemre, a helyet ahol erősen csökkent a hajmennyiségem.

Mutattam is a barátomnak gyanútlanul, és fejben már elkönyvelt állapotban, látod itt kopaszodom én is. Erre ő: – Ott nem kopaszodsz! Mondom, nézd meg jobban!

Az utóbbi időben érzek ugyan hajszálakat amikor megfogom, de látni nem látom, mert nem vagyok kaméleon. De ő váltig állította, hogy nem látszik, hogy kopaszodnék ott. Ledöbbentem!

Nem mutattam ki, de megfogott az infó rendesen!

Miután elbúcsúztunk, vajon mi volt az első dolgom? Be a fürdőszobába, kezemben egy tükörrel és a mosdó feletti tükörrel, úgy állítottam be a kézit, hogy lássam a fejem búbját.

Ekkor ért a meglepetés, mert hajat láttam ott, ahol eddig már nem! Meg kellett győződnöm róla, a saját szememmel is. Kész lettem, mint egy vádirat!

Már annyit fényeztem ezt a “CUCCOT” és soha nem kamuból, vagy indokolatlanul, hanem csak az igazat, mert magamat vagy másokat becsapni, felelőtlenség lenne.

Az egészben az a jó, hogy nem kell kreálni kamu történeteket, mert a cucc és a napi történések feleslegessé tennék. Persze, meg amúgy sem áll szándékomban utópisztikus történeteket írni, mert nem vagyok ráutalva.

Van egy pár éves képem valamelyik gépemen, vagy külső tárolón, és megkeresem, ahol látszott a kopaszodásom. Azért emlékszem rá, mert fájt egy kicsit amikor megláttam.

Szóval, mára az jött ki: – Van egy cucc, amit szedek. Ami nem gyógyszer, nem orvosság.

Egy olyan segítő-kiegészítő akármi, amit egy olyan jó szándékú emberhez tudnám hasonlítani, aki, akkor és ahol tud segít, önzetlenül, mert arra született.

A cucc is arra született, hogy kiegészítse és jobbá tegye az életem, és a másokét is.

Persze nem a barlanglakókét, hanem akik nyitottak az újra, és mondjuk a sugárkezelés helyett ezt választják. Hirosima óta tudjuk mire képes a sugárzás. Megöl mindent! Megölte a barátomat is nemrég!

Egyedül Győzikének van malaca, mert ő nem sugár, hanem Sukár-kezelést kapott! 🙂

Távolról sem állítom azt, hogy a cucc egy hajnövesztő-szer! Mindenkire valahogy, egyénre szabottan hat.

Nálam megemelte a rezgésszintet, lapátra tette a mankómat a fajdalmaimmal együtt, és ahogy tegnap “véletlenül” kiderült, hatást gyakorolt a hajhagymáimra. Csoda, hogy az 50. napon is boldog vagyok?

Aki nem hiszi, járjon utána! Az ajtó nyitva, és nem ráz a csengő és a kilincs sem!

Vagy ha úgy érzed még is, akkor legyen nálad fázisceruza, vagy tessék kopogni! 🙂

 

 

érezd jól magad

 

 

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 5

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny