Kis zöld ember és a fogyásom

Kis zöld ember és a fogyásom

asszociációja!

ufonauta

 

A kis zöld emberek márpedig léteznek, láttam!

 

Már talán azt képzeled, hogy gyagyás vagyok a két cucctól. Remélem nem így van, amúgy pedig a kutyát nem érdekli, mivel nagyon jól érzem magam újra! Azért írom, hogy újra, mert még nemrég, olyan hasogató fejfájásom volt, hogy kezdtem megbánni ezt a két cuccos hibridizációt!

Számítottam rá, hogy lesznek extra méregtelenítési tünetek, de egy kicsit kíméletesebbre gondoltam. Reggel még nagy pofám volt, jó indult a napom, ahogy mostanában megszoktam, de azután következett a Döbbenet utca 9. szám! Reggel bevettem a cuccot elsőnek éhgyomorra.

Utána bevettem a többi pirulát ami a fogyásomat segíti. Fájt a fejem tompán. Azután megittam reggeli helyett a turmixot és szépen feketedett a leves! Azt már megszoktam, hogy a “cucc” amikor a szervezetemnek szüksége van vízhajtásra, akkor segít. Ok.

Ma azonban találkoztak előírás szerint, éhgyomorra a két cucc. Üdvözölhették egymást. A régi kérdezhette, hogy segíthetek? Én már 50 napja itt vagyok, látom ti is profik vagytok, ha gondoljátok elkalauzollak benneteket. Ebből engem, a gazdatest góréját kihagyták!

Beindult egy olyan vízhajtás, hogy nagyon gyorsnak kellett lennem. Sokszor! Erről a “Cucc” gondoskodott, ahogy eddig. De most ez nem olyan, finoman ment végbe, mint korábban. Hatványozottan!

Mint aki issza a feleseket és sörrel öblíti egyre lelkesebben. Ez azokkal fordul elő, akik ritkán isznak alkoholt, de akkor rálépnek a gázra. Az alkoholisták sokkal kevesebbet járnak ki, mert ők a világ legerősebb gyógyszerét fogyasztják és a sör, mint olyan, lenézett dolog. Csak a tömény!

Amikor kórházban voltam, a belgyógyászaton, egyszer csak megjelent előttem egy kis zöld ember. Olyat még életemben nem láttam! Rögtön az jutott az eszembe, hogy milyen híres klinikán vagyok én.

Ennek már a híre elment a fél Galaxisban öcsém, hogy az idegenek is idejárnak!?

Ami bőrfelülete kilátszott, az hót ződ vót! Úgy nézett ki, mint Shrek, csak kicsiben. Ez az “ember”, nem sárga volt, hanem zöld!

Ott állt előttem egy profi alkesz, nem tudni melyik csillagrendszerből. 🙂 Egy ex alkesz… Még egy pár napig láttam ott ezt az Ufonautát. Lehet hazaengedték, Isten áldásával.

Tanulságként, nekem az jött ki mindebből, hogy jobb itthon méregteleníteni nyugiban, mint színes bőrűként a kórházban. A májat és a többi szervet nem csak a mértéktelen alkoholfogyasztás tudja tönkre tenni, hanem más is!

Ennyit a vízhajtásról, illetve az 50. jubileumi napomról. Összességében teljesen jól alakult minden. Bekövetkezett az, amire számítottam (majdnem az), de kibírtam, mert most is írok. Neked!

Innen folytatom…

 

Be szeretnél kapcsolódni? Együtt könnyebb!

Ha írsz és kéred, megosztom veled az infót, amit tudok, amit alkalmazok.

érezd jól magad

 

 

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 6

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny