Kalendárium 2020 augusztus vége

Kalendárium 2020 augusztus vége

kalendárium 2020

Kalendárium 2020 augusztus vége

 

Kalendárium 2020 augusztus vége, pontosabban 31.-e, rám való tekintettel, azt mondják az okosok, hogy fontos dátum. Persze, ez tavaly is így volt.

A személyi igazolványomban is bele van írva, mint statisztikai adat, hogy abban az évben, ezen a napon születtem. Egy öröknaptárban is kikereshet az ember dolgokat.

Milyen napra esett, de még azt is, hogy esett-e akkor, vagy nem. Adatok az én címkémen, amit a fene tudja hány helyen őriznek.

Az orvos is tudja, és ahhoz igazítja az agyát, amikor véleményt nyilvánít rólam. Befolyást gyakorol a jogosítványomra, de még a biztosításomra is.

Szóval, egy nagyon fontos statisztikai adat. Ennek alapján ítélnek meg. Ha én 25-nek érzem magam, az csak engem érdekel, én érzem, mert az én dolgom.

Másokat ez nem nagyon érdekli. Ennyi vagy és kész. Kb, ennyi van még hátra és azután, adios Amigo!

Ez a trendi, mert ezer éve így gondolkoznak róla, így öröklődött tovább, nemzedékről nemzedékre. Félelmeket félelmekre építve használják.

Ennek a napnak az ünneplését én kihagyom, már hosszú évek óta, mert számomra semmi jelentősége nincs. 3 és fél éve meghaltam, de mégsem, mert itt írok.

Nekem az is egy születési dátumom, frissítve!

Tudom, hogy vannak “helyek” és különböző szintek a nagy világmindenségben, ahol az ilyen adatoknak semmi jelentősége nincs!

Sőt, még a nevem is más, és pont ahhoz a valósághoz van igazítva, ahogy ebben a valóságban a mostani. “Itt” olyan a név és a születési dátum a kalendáriumban, mint egy billog. Ezzel azonosítanak be.

“Ott” és még “amott” erre nincs szükség, mert mindenki tud mindenkiről mindent. Azon a vidékeken, a szavak használata nem igazán divatos.

De mivel “itt” is összpontosulok, hát legyen. Így van kitalálva. Vannak olyan országok, ahol nem igazán ünneplik, de vannak ahol nagy dáridókat csapnak ilyenkor.

Megerősítenek egy állapotot, hogy tudjad hol a helyed. Összeül a rokonság és nosztalgiáznak.

Vannak csal-árdok, ahol már nem örülnek, hogy még itt vagy, mert a jusson és a koncon jár az agyuk. Ezek olyan karmikus dolgok.

Vannak közösségek, ahol viszont örülnek és fontos nekik a tapasztalatod és a véleményed. Attól, hogy valaki elért egy bizonyos kort, még nem biztos, hogy hülye.

Ezt is embere, neveltetése, mentális állapota határozza meg. Szóval, ha én azt mondom, hogy 25 vagyok, azt te úgy fogod értelmezni a magad módján, ahogy akarod.

Az a te dolgod, a te agyrémeiddel megcifrázva, ahogy nálam is. A különböző nézőpontok, miért állítanának korlátokat közénk?

Csak akkor lehetséges, ha azokat felnagyítjuk. Ebben a betegségben szenvednek rengetegen, hogy a saját igazuk az igaz.

Különbözőek vagyunk, de ha elfogadjuk egymás olyannak amilyen, akkor nincs azaz erő, ami megoszthatna bennünket.

Erről szól a közösség szó. Ezt a szót is lerövidítették községre, hogy nehezebben tudjad értelmezni a jelentőségét.

Akiknek szintén ma van ez a születésnap című eseménye, minden jót kívánok, és cselekedjenek a belátásuk szerint, csak érezze mindenki jól magát!

 

nagy attila

Baráti szeretettel, minden Földlakónak!

Nagy Attila

Csak kattints ide, és írhatsz is emailt! >>>

Facebook>>> 

Találatok: 49

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny