Hogyan lettem nem normális?

Ki a normális?

Ma ez a kérdés foglalkoztat

 

Valaki azt állította ma reggel rólam, hogy nem vagyok normális. Belegondoltam, belenéztem az életem különböző szakaszaiba, és elemezgettem egy kicsit.

 

Kire mondják azt manapság, hogy normális?

 

Aki reggel felkel hajnalban, kapkodva öltözik félálomban, majd fut a buszhoz, vonathoz, autójához, hogy időben ott legyen a munkahelyen. Ott megállja a helyét, elvégzi a melót ahogy elvárják.

Nem ugat bele senki dolgába, délután leteszi a lantot, hazamegy. Megvesz mindent, amit a TV reklámokban lát naponta 500X, gyors kaja, minden gyorsan, család gyorsan, pofád lapos, mérgezett ételek, Chemtrail, italok, üdítők, stb.

Eltelik a hét, szombaton gyere má’ be! Bemegy, mert ő jó gyerek. Jó nevelés. Komcsi utód. Aztán jön a hó vége, a családi kassza üres, hiába túlórázott, majd lecsúsztatja nyáron a szabadság idején, amikor a Járda-szigetekre utaznak.

Ez a normális ember. Van munkája, le van kötve. Nem hőbörög, minden ok úgy ahogy van. Így megfelel mindenkinek, minden tekintetben.

Én nem ilyen vagyok, már nem. Voltam, ideig-óráig, de tartósan soha. A legtöbb egy cégnél eltöltött időm 3 év volt. Ebből másfél évig katona voltam.

Ez a másoknak való megfelelés valahogy nem nagyon jött be nekem soha. Nem egyszer kaphattam volna vezető beosztást, de nem kértem belőle. Inkább toltam a bringát tovább. 

Még így is egy életveszélyes balesetet kellett szenvednem ahhoz, hogy azt a rapszodikus életmódot is hagyjam már abba!

Amióta nem csak szedem a cuccot, hanem elkezdtem vele komolyabban is foglalkozni, felébredt bennem valami új. Valami olyasmi, amit nehéz megmagyarázni, mert inkább érzelmi síkon tartózkodik.

Van akiben megvan gyárilag ez a készség, mint Teréz anyában az önzetlenség, de van akiben felébred, mint bennem, hogy információhoz juttassak olyanokat, akikben megvan az a döntéshozatali készség, hogy tudnak dönteni a sorsukról.

Aki azt tudja mondani, hogy elegem van az eddigi életvitelemből, mert mindig ugyanoda lyukadok ki és körbe – körbe futok, mint a kutya aki a saját farkát kergeti!

Elegem van a lepusztult egészségi állapotomból, mert az jobb csak akkor lesz ha teszek érte, ahogy az anyagi helyzetem is akkor kezd javulni, ha az első egyre jobb és jobb.

Mindezt tapasztalom napról napra és rájöttem, hogy nem lóverseny, de sokkal, de sokkal jobban lehet vele haladni, mint bármivel, amivel eddig találkoztam.

Ezzel azok a százak is pont így vannak, akikkel a hétvégén találkoztam és szintén nem normálisak.

Mivel nem azzal foglalkoznak, hogy jöjjenek ki fizetésig, hanem azzal, hogy minél több ember szemét nyissák fel, és segítsenek, ezért a jutalom is egészen másképpen alakul, mint aki arra gondol a legtöbbet, amit nem akar és így azt kapja.

Tehát, aki még úgy érzi, képtelen változtatni a helyzetén, annak nem való ez a dolog. Pedig csak annyi választ el tőle, hogy hozz egy döntést, hogy változtatsz, hogy “Hagyja a dagadt ruhát másra! Engem vigyen fel a padlásra!”

Onnantól kezdve a dolgok megváltoznak és a sors olyan helyzeteket teremt, hogy megkapd amit akarsz. Ezt tapasztalatból mondom, és így van. 

Közel hat hónapja hoztam egy döntést, és azóta megváltozott az életem, erősen pozitív irányba, még ha néha ellen is álltam neki. A múltat nem lehet csak úgy kisöpörni. Másra gondolni viszont igen! Bármikor.

Legyen minden tekintetben, jó érzésekkel teli időszakod!

Persze, ha te is akarod!

 

 

 

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

 

 

Találatok: 13

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny