Hogy adtam le 4 kilót egy nap alatt?

Hogy adtam le 4 kilót egy nap alatt,

nem csak fejben?

fogytam 4 kilot

 

Amikor megszületik a döntésed, és pont kerül a végére, valahol, egy titokzatos dimenzióban valósággá válik, és az kezd megjelenni az emberi valóságban is!

 

Meghoztam a döntésem, hogy elkezdem a programot, ami nincs időhöz kötve, mint kutya a lánchoz, hanem inkább egy életmód váltás. Már attól, hogy elhatároztam, elkezdtek beindulni a dolgok. Egy másik nézőpontból, rá lehet fogni a tegnapi tisztító alkalmazásra is. Kinek hogy ízlik.

Amúgy olyan éhes vagyok, hogy megennék egy fél mamutot. A Mastodon nem egy kis testű jószág volt! 🙂 Tegnap délután csak feküdtem, heverésztem, kisebb nagyobb megszakításokkal úgy, ahogy a helyzet éppen megkívánta. Volt egy kis fejfájásom amikor kikeltem az ágyból, de már a múlté.

Aki nem szedi a “Cuccot”, ilyenkor, az effajta tisztítás után, akarna e menni egy “kört” a vibrációs trénerrel? Kevés kezet látnék a magasban. Én túl vagyok rajta, mert olyan segítőre leltem, hogy eszembe sem jutott nem elvégezni a napi rutint. Még frissebb is lettem.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan alakul nálam a két módszer együttes alkalmazása. Annyira rajta vagyok, lelkesen, hogy nem csak fejben, hanem fizikálisan is lement az a 4 kiló. Nevezheted folyadékveszteségnek is, ahogy tetszik, de elárulom, hogy meg is ittam 4 liter vizet, vagy többet tegnap.

Már ma is meg van kb 1 liter, 6 óra 45-kor amikor írom ezt a bejegyzést. Nekem a saját állapotom visszajelzései a leghitelesebbek, mert én érzem, látom, tapasztalom. Aki ilyenkor azt mondja: – Na, majd meglátom nálad hogy működik, akkor talán én is kipróbálom.

Jelzem, az ilyen hozzáállásokból, még soha semmi nem “született”, mint kézzelfogható eredmény. Elhagyni a barlangodat, és egy ismeretlen csapásra lépni, nem egyszerű, de kivitelezhető. Egyedül te kellesz hozzá.

A barlangban maradni annyi, hogy megnézel egy neked tetsző filmet, azután felállsz a kényelmes helyedről, pukizol egyet és elégedett vagy. Majd holnaptól, majd holnaptól…mondja a halogató-kórban szenvedő, de kifogástalan kifogásokat gyártó ember.

Ezt onnan tudom, mert magamról beszéltem. Most jöttem rá igazán, mennyi megoldani valóm van még. Ez a cucc arra sarkall, hogy vigyem véghez a terveimet. Minden reggel teleírok egy A4-es spirál füzet oldalt, apró betűkkel, arra vonatkozólag, mit teremtek ebben a hónapban.

Olyan apró betűkkel írom, hogy 8 percig tart felolvasni. Mert fel is olvasom. Minden egyes nap! Munkát fektetek bele rendesen és tudom, megkapom, mert a munkáért jár a jutalom. Ha megteszem azt, amit kell és még többet, akkor, nem lehet másképp…és, ez így van!

Be szeretnél kapcsolódni? Együtt könnyebb!

Ha írsz és kéred, megosztom veled az infót, amit tudok, amit alkalmazok.

érezd jól magad

 

 

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 4

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny