Ha sokat iszol, meggyógyulsz!

Ha keveset iszol, meg is halhatsz!

viz programozasa

 

Mi lehet ez a furcsa nedű, ami ennyire fontos?

 

Biztosan ismeri mindenki, ez a víz! Sokan figyelmen kívül hagyják a vízivás fontosságát. – A víz örüljön, ha megmosom a fogam! 🙂 stb. Jó poén, kétségtelen!

– Én nem tudok olyan sok vizet meginni kezdetű kifogás is, csak kifogás! Én laktam, és dolgoztam a Kara-Kum-sivatag északi csücskében. Nyáridőben, napi 8-10 liter vizet megittam, és fogytam 3 hét alatt 21 kilót! Erre mit lépsz, te kis kibúvókat kreáló? 🙂

Zorán is megmondja a az egyik dalában: – Hogy értsd, egy pohár víz, mit ér? Ahhoz hőség kell, ahhoz sivatag kell! Hallgasd meg a dalt, ha eddig hallgattad, de nem figyeltél.

Ahhoz, hogy megtudd, az egészség mit ér, ahhoz betegnek kell lenned!? Ez nem muszáj, hogy bekövetkezzen, ha nem csak hallgatod, nem csak olvasod, hanem fel is fogod azt amit olvasol, vagy hallgatsz. Majd felfogod amikor tolnak a műtőbe, vagy felébredsz az altatásból. Bár sokkal keményebb, mint csupán ébernek lenni!

Amikor megkaptam a “CUCCOT”, a módszer leírásában ott állt, hogy meg kell emelni a napi vízadagot is. Aki ezt odaírta, az tudta mit ír! Nem nehéz meginni napi 3-4-5 liter vizet. Aki megbír inni 10-20 sört egy nap, az tudja. Ahol bevétel van, ott kiadás is!

 

Tudtad, hogy a víz programozható? Különböző tulajdonságokkal ruházható fel. Egy tanfolyamon én megtanultam ennek a módját, még ’94-ben.

 

Ha van 9 perced, nézd meg ezt a videót!

 

Érdekességképpen itt egy másik videó, amiben sok olyat látsz és hallasz, amitől leülsz, ha eddig nem volt ez a dolog ismerős neked. Szólok, hogy 27 perces!

 

Tudjuk, hogy a testünk 70%-a víz kb. Ez kortól és a vízfogyasztástól függő dolog. A Földünk felülete is 70%-a víz. Milyen érdekes, hogy ez a 70:30 arány nagyon sok mindenben előfordul.

Amikor az agyad a rossz híreket mondó csatornára van hangolódva, akkor mi az, amivel programozod a saját vizedet? Amikor horror filmeket, és egyéb gyilkolós filmeket nézel, mit programozol? Milyen lesz a tested üzenete? A vér 90%-a víz. Ha ráérsz gondolkozz el ezen! Soha nincs késő.

Nekem a “CUCC”, a kiemelkedően hatékony, rezgésszint emelő hatása miatt, nagyon sokat segített kimászni a depiből. Most elárulom, hogy nem csak a vizet lehet programozni! Megoldanivaló mindig akad, mert ha egy kész, jelentkezik a második és így tovább. Ha félbehagysz valamit, mikor készül el?

További szép napot!

 

Ha írsz és kéred, megosztom veled az infót, amit tudok.

érezd jól magad

 

 

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 3

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny