Félbehagytam valamit azért, hogy érezhessem azt

Nincs megállás!

Az élet megy tovább!

 

Félbehagytam valamit azért, hogy érezhessem azt, hogy hasznos vagyok még, és nem egy rokkantnyugdíjas! Ha így folytatnám tovább, akkor olyan biztos lehetnék, hogy fájna! Elegem van a fájdalomból!

Rengeteg olyan dolog van még amit nem tudok, nem ismerek, de vannak, amik már egyáltalán nem érdekelnek. Rátaláltam olyan lehetőségekre mielőtt rám tört volna ez a nagy bizonyítási vágy, és inkább azokat folytatom, mert működnek.

Működnek, ahogy a “Cucc” is! Nem ajánlok senkinek olyasmit, amit jómagam ki nem próbáltam és le nem teszteltem. Nagyon sok csalódott és becsapott ember van, akiknek segíthetek olyan dolgokban, amiket tudok és megtanultam.

Ezt a blogot írni fogom továbbra is, mert a cucc tőlem 5 csillagot kapott, és kiemelten kezelem változatlanul! Soha nem gondoltam volna, hogy ennyit javulok általa, és hogy egyáltalán létezik ilyen készítmény!

Azért is merem ajánlani, és mindenütt megteszem, ahol csak lehet. Rátukmálni senkire nem fogom.

Viszont, meg is kell élni valamiből, amit egy másik blogomon folytatok. Ott is kell dolgozni, azonban nem kell heti 1100 km-t utazgatni.

Az internetet nem csak szórakozásra lehet használni, hanem komoly jövedelemre tehetek szert utazgatás nélkül úgy, hogy akkor dőlők le kicsit pihenni, amikor akarok és nincs dohányzási tilalom sem munka közben! 🙂

Ha belelátnék a jövőbe már tudnám, de holnap kiderül, hogyan tovább. Majd innen folytatom!

érezd jól magadÜdv, a Jövőben!

Nagy Attila

 

Ha téged is érdekel, lépj velem kapcsolatba az űrlap segítségével:

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Találatok: 8

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny