Ezt mindenképpen olvasd el!

Hol az igazság?

Egy profit szerves része vagy!

 

Körlevél Dr. H.T. németországi magyar, de már nyugdíjas háziorvostól

Kedves doktor urak és doktornők, van ebben egy ici-pici igazság???
Kedves Patikusok, Ti is képesek vagytok ajánlani és eladni?

Először is szeretném leszögezni, hogy amikről ebben a levélben olvasni
fogsz, azok nem vélemények, nem az én gondolataim, hanem TÉNYEK!

Az itt közzétett információk bizonyos emberek számára sokkolóak
lehetnek, mások talán már tudnak némelyikről. Nem kívánok véleményt
fűzni hozzájuk, mert mindenki le tudja vonni magának a következtetést.

A gyógyszeripar évi 1100 milliárd dolláros üzlet a világban, tehát az
egyik legnagyobb üzlet. És azért szeretném megosztani veled ezeket,
hogy egyrészt tanulj belőlük, másrészt felismerd, mi történik, amikor
rajtad próbálják meg alkalmazni.

Szóval íme néhány stratégia, amiket a gyógyszergyárak alkalmaznak a
vevőszerzésre:

1. Stratégia: az egészséges határértékek leszállítása

Például a vércukorszintnek van hivatalosan rögzített határértéke papíron. Tegyük fel, hogy 9-es értékig normális a vércukorszint. Hogyan csinálnak pillanat alatt sok millió új beteget?

Összeültetnek egy tudományos bizottságot, akik leszállítják a határértéket 6,3 értékre. Mostantól, ha valakié ezt meghaladja, kapja a gyógyszert a betegségére És apránként csökkentik a határértéket
évről évre!

Ugyanezt csinálják a vérnyomással, a koleszterinszinttel stb. Kiválóan működik, mert máris van több millió új beteg, akiknek el lehet adni gyógyszereket jó magas profittal.

2. Stratégia: az egészséges táplálkozás manipulálása

Mivel az emberek egészségesen táplálkoznak, nem betegek, és nem kellenek nekik a gyógyszerek.
Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára. Ezért összeültetnek még egy tudományos bizottságot, akik felfedezik például azt, hogy az amúgy egészséges só fogyasztása káros, és le kéne
csökkenteni a napi bevitelét.

Az állami hivatalok pedig gondolkodás nélkül intézkednek, hogy csökkentsék a só fogyasztását például az iskolákban. A gyerekek máris kevesebb sót esznek, és mivel a sóhiányos embereknek gyakrabban van fejfájásuk, el tudnak nekik adni például fájdalomcsillapító gyógyszereket. Ugyanezt eljátszották a magas zsírtartalmú ételekkel is, és még sorolhatnám.

3. Stratégia: konkurencia hatástalanítása

3/1. konkurencia hatástalanítása állami hivatalok által Csak egy példa: jogilag kizárólag gyógyszerre mondhatod azt, hogy attól meggyógyultál. Ez azért is ellentmondásos, mert ott van például a skorbut betegség, amit már az orvosok is elismernek a C-vitamin hiánybetegségének.

Ebből következik, hogy ha nem eszünk C-vitamint, előbb utóbb skorbutban meghalunk. De ha már megvan a skorbut, csak még kezdeti fázisban van, és időben szedünk rá C-vitamint, akkor még meggyógyul – nem? Na mindegy. Mindenesetre ilyent tilos mondani valamiért.

3/2. eset: konkurencia hatástalanítása: az egészséges koncentrált élelmiszerek (táplálék kiegészítők)

Már nagyon sok MLM rendszerben forgalmazott egészséges készítmény van, amiktől emberek egészségesebbek lesznek. Ez profit kiesést jelent gyógyszergyárak számára. Ezért amelyikről csak tudják kiderítik, hogy káros, és betiltatják.

Ha árultál már valaha táplálék kiegészítőket, tudod miről beszélek. És valószínűleg azt is tudod, milyen akadályokat kell leküzdened a gyógyszermaffiával azért, hogy forgalomba tudj hozni egy egészséges
készítményt. (Miközben az alkohol, a dohányzás, illetve a gyógyszerek, amelyek mellékhatása közt szerepel a hirtelen halál, gond nélkül árulhatók. Azokkal semmi probléma, de egészséges élelmiszert azt ne.)

3/3. eset: konkurencia hatástalanítása: vitaminok

Mivel túl sok vitamint szednek az emberek, nem betegek, és nem kellenek nekik a gyógyszerek. Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára. Ezért összeültetnek még egy tudományos bizottságot, akik meghatározzák a vitaminok napi bevitelének határértékeit és azokat állami hivatalokon keresztül elfogadtatják és betartatják.

Ne egyenek már olyan sok vitamint az emberek, mert még a végén egészségesek lesznek, és ez csökkenti a gyógyszergyárak bevételét. De van erre sokkal durvább példa is.

Ott van például a B17 vitamin, ami valamiért nem szerepel a vitaminok általánosan elfogadott nemzetközi osztályozásában.

Bár A világ rák nélkül könyv teherautónyi bizonyítékra derít fényt arról, hogy a rák valóban a B17 vitamin hiánybetegsége, épp úgy, ahogya skorbut a C-vitamin hiánybetegsége. De amikor B17 vitaminról megkérdeztem egy onkológust (rák orvost), azt a választ kaptam, hogy B17 vitamin nem létezik, és az egész egy nagy baromság.

Mivel a könyv szerint B17 vitamin legnagyobb mennyiségben a sárgabarackmagban található, megkérdeztem róla az onkológust, aki a következőt mondta: a sárgabarackmag mérgező!

Mondom neki: Doki, 20-at eszem naponta!!! Na, arra nem tudott mit mondani.
(Gondoltam magamban, ennyit az orvostudomány álnéven futó gyógyszermaffiáról.)

Nyilván, ha a gyógyszermaffia beismerné, hogy a rák tényleg a B17 vitamin hiánybetegsége, az évi 100 milliárd dolláros rákbiznisz egyik napról a másikra történelem lenne, mivel nem lehet monopolizálni a
sárgabarackmagokat, se a B17 vitamint, se azt a másik 1400 természetben előforduló élelmiszert, ami még tartalmazza.

Tehát az információ hatástalanítása egyértelműen anyagi érdek a gyógyszermaffia számára, akik mellesleg tenyerükön hordozzák az orvosok tananyagait is.

4. Stratégia: Betegségek kitalálása – Nem vicc!!!

Erre csak egy megtörtént esetet szeretnék megosztani veled, bár sok van belőle. Ez a példa nem a kitalált betegségekre árult védőoltásokkal kapcsolatos, bár azok is ide tartoznak.

A példa, amit mondani fogok sokkal durvább azoknál! Sőt, olyan durva, hogy dokumentumfilmek is készültek róla. (Máris mondok címet is!)

A sztori röviden: Az 1990-es évek elején Amerikában a gyógyszergyárak
vezetői összeültek, ahol a jelmondat a következő volt:

Ki kell terjesztenünk a piacunkat a gyerekekre, mivel ők még
kihasználatlan piacot képeznek.

Majd meghívtak pszichiátereket, amit aztán nem követett semmilyen tudományos vizsgálat. Egyik napról a másikra gyerekek több mint 10 százalékát hiperaktívnak diagnosztizálták.

Mi volt a megoldás?

Természetesen gyógyszerek, mégpedig pszichostimuláns drogok, például: Ritalin, Concerta, Methylin, Equasym XL, hogy néhány márkát említsek. Ez 69 milliárd dollárt hozott annak a pár gyógyszergyárnak.

Hogy volt-e mellékhatása ezeknek a drogoknak?

Persze! Bár azokat elfelejtették előre közölni az orvosokkal, és betegekkel.

Mellékhatás volt például az eset, amikor a kisfiú egyszer csak minden ok nélkül leszúrta a saját apját tévénézés közben, majd pár nappal később öngyilkos lett.

Szintén mellékhatás volt az, amikor az egyik gyerek fegyverrel ment iskolába, ahol 14 embert minden ok nélkül lelőtt, majd öngyilkos lett.

Hihetetlen?

Dokumentumfilmek készültek róla valódi orvosokkal, szülőkkel,
kiszivárgott felvételekkel arról, hogyan kenték a gyógyszergyárak a
hatóságokat azért, hogy mindezt engedélyezzék.

Zárásképp szeretném még egyszer leszögezni:

Amit ebben a levélben megosztottam veled, azok nem az én véleményeim, hanem TÉNYEK! Nem kívánok hozzájuk véleményt se fűzni, mivel Te is le tudod vonni a következtetéseket. De ha kíváncsi vagy a véleményemre:

Védd meg magad és a családodat az olyan bűnözőktől, mint a gyógyszermaffia.

Ja! És soha ne használj olyan etikátlan marketing eszközöket, mint ők, mert ahogy Shakespeare is mondta, az igazság előbb utóbb úgyis kiderül, és akkor vége a játéknak…

Forrás >>>

Legyen örömteli napod!

 

 

 

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

Kapcsolat >>>

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 12

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny