Ezt azért nem gondoltam volna

Pozitívnak lenni, kevés!

pozitiv gondolkodas

 

Lehetsz akármennyire pozitív,

ha nem csinálsz semmit!

 

Akkoriban ezt azért, nem gondoltam volna, az azt megelőző 22 hónap sebnyalogatása után, hogy ilyesmi megtörténik velem. Akkor, még nem.

Azért nem, mert megcsappant bennem a vágy, az alkotásra. Tervezni sem volt kedvem, abból pedig nem lesz semmi, és az eredmény nulla.

Most már van terv, és kapom is folyamatosan a következő lépéshez az instrukciókat. Már jártam vagy 20 országban és a legtöbb idegen földön, nem mint turista, és a listámon még van bőven!

Érzem a változást nap, mit nap és fenomenális érzés! Benne vagyok egy olyan programban, ami minden tekintetben előbbre visz.

Naponta tapasztalok pozitív megnyilvánulásokat, mind egészségi és mind anyagi szempontból. Amikor elindul az áramlás, az csak egyre erősödik, mert naponta vesz fel és kap, újabb és újabb löketet.

A “cucc” egy alapkő, egy nagyon fontos része ennek az áramlatnak. Ameddig meg nem ismertem, olyan voltam, kint egy kivert kutya, mint egy sánta ló. A lovat azóta felnyergeltem és már nem sánta, hanem paripa és haladósra vettük a tempót.

Elindultam a tanyáról gyalog, bottal majd anélkül, azután lett a lovam. Nem tudom hol van az út vége, a végállomás, csak azt érzem, haladok afelé ami engem jó érzésekkel tölt el.

Ki kellett lépnem abból a gubóból, amit szövögettem, foltozgattam 22 hónapig. Felgyújtottam és kiléptem a színre. Egy olyan világba, ami tele van kihívásokkal, lehetőségekkel, mert a megoldásra koncentrálok.

Közben, most kinéztem az utcára és megnéztem a postaládát. Hallottam egy rövid párbeszédet. -Szia! Szia! Jól vagy? Nem vagyok jól!- Ennyi! Ilyenek vagyunk? Ez a fixa ideánk? Ilyenek, mert ezeket lehet hallani, ami után jön a panaszkodás és kifogások sorozata.

Ez nem törvény, amit be kell vagy illik tartani, mert ez a divat! Lehet másképp is! Erre jöttem rá, ez hozott fordulópontot az életembe, amikor elkezdtem használni a “cuccot”.

Ha nem ismerem meg és nem alkalmazom, azóta már lehet belefulladtam volna a gubómba, és lakmároznának a pondrók belőlem -2,2m mélyen. Akkor most nem olvasnád ezt.

De nem így történt. Ezért végtelenül hálás vagyok a sorsnak! Fedezd fel te is, milyen érzés az, amikor folyamatosan derűs vagy!

Üzenj nekem a Facebook messengeren, és beteszlek 1-2 napra egy olyan csoportba, ahol, nem csak az én szemszögemből hallasz a dologról.

Vannak orvosok is, akik elmondják neked. Érdekel? Vedd akkor a fáradságot és lépj ki a gubódból!

Legyen neked is végre örömteli napod!

 

érezd jól magad

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

 
 

Ha téged is érdekel, lépj velem kapcsolatba az űrlap segítségével:

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Találatok: 7

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny