Emberi hozzáállások, célok

Quo vadis

 

Emberi hozzáállások, célok, hiedelmek.

 

Az emberek nagy többsége, olyan dolgoktól fél, amik nincsenek!

 

Még nincsenek, de azt és úgy vizualizálják, mintha már megtörtént volna. Ezt negatív teremtésnek hívják, ami ugyan úgy működik, mint a pozitív.

 

Ezek, a még nem létező dolgok, félelmeket és lelkifurdalásokat generálnak, jó előre. Menj csak be egy orvosi rendelő várójába. Hegyezd a füled.

Amikor pedig megjelenni az életükben a teremtésük fizikai síkon is, akkor azt mondják: – TUDTAM, hogy így lesz!

 

Persze, hogy tudtad, mert arra gondoltál a legtöbbet, amit nem akarsz. Az Univerzumot nem érdekli csak a gondolati rezgésed, és megadja azt, amit kérsz.

 

Ha mindenben a rosszat látod, a hibákat keresed, analizálod, akkor meg is találod azokat, és meglesz a tárgyi bizonyítékod.

Ha attól rettegsz, hogy kirúgnak a munkahelyedről 20 évi meló után, az meg fog történni. Fentebb leírtam, mit fogsz mondani.

 

A Föld nevű bolygón annyi profi kifogást gyártó ember él, hogy azokból, havonta Olimpiákat lehetne rendezni!

 

A jót, ugyan akkora “erőfeszítésbe” kerül keresni, mint a rosszat. Lehet válogatni gazdagon. Neked melyik jön be igazán? Miből találsz többet?

Ha kitűzöl egy célt, legyen szó most az egészségről. Mire gondolsz először? A satnya állapotodra, vagy képes vagy egészségesnek látni magad?

 

Én sem voltam mindig így ezzel, de megy az ha akarod!

elotte-utana
                        Előtte-utána. 7 hónap a különbség a két kép között.

 

Képesnek tartod magad arra, hogy elengedd azokat a fölösleges, de még rád hatással lévő hiteket, amelyek nem a javadat szolgálják?

 

Ez a módszer, amit mi itt a klubban egyre többen használunk, erőteljesen hozzájárul ahhoz, hogy jobban érezd magad és azokra a dolgokra gondolj többet, amelyek a javadat szolgálják.

Nap, mint nap tapasztaljuk ezt, és, ez így van! Mi az első gondolatod reggel, amikor felkelsz? Káromkodsz, hogy már megint menni kell melózni?

 

Vagy arra, hogy de jót aludtam, és milyen jól érzem magam? Hogy ma is egy szép napra ébredtem és olyan dolgokkal találkozom ma is, amitől jól érzem magam?

Tapasztald meg magad, mindezt! Lépj velem kapcsolatba, és hálás leszel érte magadnak, hogy ezt megtetted. Nem adok neked két hetet, és így fogod gondolni.

Add meg magadnak azt, ami jár neked, amiért megszülettél, itt és most!

Érezd jól magad, mert csak rajtad múlik!

érezd jól magad

 

 

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Találatok: 2

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny