Egy kapavágás, egy szem krumpli-2!

Egy kapavágás, egy szem krumpli-2!

bmw 728i
Az enyém is ilyen volt anno, csak indigókék!

 

És, itt a folytatás. Ha ezt olvasod, akkor érdekel valami!?

 

Ott hagytam abba az előző bejegyzésben, hogy az emberek nagy többsége, egyáltalán nem foglalkozik az egészségével. Ez a 95% és 5% itt is így működik. Az 5% nem beteg és szupergazdag, a 95% csak nézi őket sokszor betegen, csórón, csüngő madzaggal az orrában!

Én sem voltam kivétel a balesetemig! De most olyasmivel találkoztam, ami szembevágott úgy, mintha a Borsod Expresszel futottam volna össze! Százszor akkora hatást gyakorolt rám, mint amikor fülig szerelmes vagy, mert az sem piskóta. Megváltozott tudatállapotban vagy folyamatosan. Egy másik dimenzióban.

Ha voltál már így, akkor azonnal nézz meg valamilyen, kegyetlenül fantasztikus filmet, de a “Cucc” hatásával, az sem ér fel. Ezt én mondom neked, aki 51 napja használja és nem olyasvalaki, aki más tollaival ékeskedik. Első kézből kapsz tőlem, ingyen infót! Csak azért, mert te is Földlakó vagy és sajnállak, amikor meglátlak valahol.

’94-ben Münchenben dolgoztam és éppen nem volt autóm. Elkezdtem nagyon akarni egyet. Becsuktam a szemem és vizualizáltam egy kék autót, amit kívül-belül lemostam képzeletben. Minden nap. Reggel és este. Napközben is az járt a fejemben! Ha megszólított valaki, akkor felriadtam és válaszoltam.

Másfél hét múlva, a német kollégám egyik reggel megkérdezte: – Érdekel egy BMW? Aztán én kérdeztem: – Mennyibe kerül? Utána megint megkérdezte: – Érdekel egy BMW? Aztán én kérdeztem: – Mennyibe kerül? Utána megint megkérdezte: – Érdekel egy BMW? Aztán én kérdeztem: – Mennyibe kerül? Ez így ment délig.

Ebéd után meglökött könyékkel: – Érdekel egy BMW? Azt mondtam: – Igen! Ezután megadott minden infót. Hol találkozzunk, bemutat az autó gazdájának, láthatom a járgányt. Mindent! Elmentem hozzájuk.

A Bayern-München szurkolóinak vajon hol van a találkahelyük? Egy sörkertben. A tulaj volt az autótulaj is egyben. Bemutatkoztunk, majd megmutatta a kocsit. Mint a “Mask” c. filmben a Mask-nek, úgy csattant az állam a földön. Ott állt egy 728i Bömös, rám várva. Megnéztem kívül-belül, egyben volt a vas.

Aztán, nagyon beijedve megkérdeztem: Mennyi? A tulaj kérdezte: Komolyan érdekel? ( ezeket a szavakat akkoriban qvára megtanultam! ) És, mondtam: – IGEN! Erre a tulaj: – Az ára 2 láda sör. Menj fizesd be a sörkasszába, addigra hozom a papírjait! Még jó, hogy kapaszkodtam a kocsi ajtajába, így nem ültem seggre.

A vas az enyém lett! 200 ezer km-t nyomtam bele, kevesebb mint 3 év alatt úgy, hogy soha semmi baja nem volt!!! Gumicsere, olajcsere meg ilyesmi az nem számít. Csupán annyit kellet kinyögnöm: – Igen, érdekel.

Amikor tudatosan teremtesz, azt az Univerzum teljesen másképpen teljesíti, mint egyébként. Erre akkor, ott, rájöttem! Amikor eladtam, rá egy hétre meghalt a kuplungtárcsája.

Így járt az új tulaj, aki kollégám volt és velem járt a vassal több ezer km-t. 150 ezerbe került akkoriban a javítása!

Te, aki most olvasod ezt az írást, és ott lóg a madzag az orrodból ( bocs a hasonlatért! ) , és megkérdeznélek: – Érdekel a “Cucc”? Mit felelnél? Válaszolj magadnak. Ne nekem, magadnak. Engem nem érdekel, hidd el!

Majd ha téged érdekel, akkor minden infóval ellátlak. Szenvedj csak, ahogy én szenvedtem, amíg ki nem nyögtem azt a két szót.

Egy kapavágás, egy szem krumpli! Leírom azért a rébuszt magyarul. Miután döntést hozol valamiben, akkor egy kapavágás=egy lépéssel, egy krumpli=egy szem a cuccból. Út, amely az egészségedhez visz, napról-napra. Érthető?

Egyébként, legyen szép napod!

 

Be szeretnél kapcsolódni? Együtt könnyebb!

Ha írsz és kéred, megosztom veled az infót, amit tudok, amit alkalmazok.

érezd jól magad

 

 

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Találatok: 11

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny