Egész testre kiterjedt ödéma

Megoldanivalóm

Ha jó a terv és működik, akkor nem!

 

Ezt a helyzetjelentést magamnak írom nap, mint nap, hogy tudjam követni a dolgokat, amelyek zajlanak a testemben. Tavaly kórházba kerültem emiatt, de azóta megismertem ezt a nem mindennapi készítményt, a Cuccot és az eddigi tapasztalataimra támaszkodva, úgy döntöttem, meggyógyítom magam, itthon.

Sikerülnie kell, mert ez a terv, akármilyen rosszul is érzem magam, most.

Az ödémám 2019.05. hó harmadik hetében kezdődött. Ekkor dolgoztam kint Ausztriában 2. hetet. Észrevettem és végleg hazajöttem, de a folyamat elindult. Akkoriban 4-5-6 szemet szedtem. 2 hétig az ágyat nyomtam és nem ettem semmit.
Egy dekát nem fogytam, mert az elfogyasztott víz, bennem maradt. Aztán, nagyon kicsi adagokban elkezdtem táplálkozni.

Ma 2019.06.20.-án, elkezdtem megemelni az adagom. Kár volt, mert ilyenkor semmi nem használ. Kivéve egy valami, amit bevetettem. Nehéz lenne róla beszélni mi az. Majd egyszer leírom.

Cucc PD: 9 szem
Cucc BD: 6 szem

Most: 20.45 óra van.

Folyadékbevitel: 3300 ml Többet nem bírtam meginni.
Állapot: Folyamatos telítettségérzés, mivel a hasüregem fel van telve vízzel. Egész nap rosszul voltam.
Folyadék kiadás: 2570 ml ( máskor délelőtt megvan ennyi )
A testsúlyom ma reggel 120 kg.
Tegnap is és ma is kaptam egy nyirokmasszázst, délután.
Ma napközben kb. 3×2 órát feküdtem, hogy ne dagadjon a bokám annyira. Relaxáltam, gyógyítottam magam, amennyire futotta az erőmből.


2019.06.21.

A mai napom jobban indult. A reggeli meditációmban úgy döntöttem, hogy csökkentem a folyadékbevitelt, és utasítottam a testem, hogy vegyen onnan folyadékot, ahol van. Mert van bőven.

A telítettség érzése valamelyest csökkent. Egész nap jobban éreztem magam. Ülnöm csak keveset volt szabad, mert a bokám és a lábszáram az dagadt azonnal. Használtam a vibrációs padomat is.

Folyadékbevitel: 1550 ml
Folyadékkiadás: 1810 ml
Testsúly: 120 Kg
Cucc PD: 3 szem
Cucc BD: 3 szem


2019.06.22.

Ma a telítettség érzetem valamivel csökkent, igaz nem sokat. Viszont sokat feküdtem. A lábszáramról és a bokámról így eltűnt a dagadás legalább 85%-a. Ültem is, álltam is, de nem dagadt be.

Pár napra abbahagyom a kapszulákat, mert azt akarom, hogy megint ugyan úgy szabályozza az A pirula a folyadékháztartásomat, mint amikor elkezdtem szedni. Tartok pár nap szünetet. Azután kihajtja, ahogy szokta.

Lehet, csak 1-2 nap. Ez a terv. Használtam a vibrációs padomat, többször is. Jót tesz.

Folyadékbevitel: 1700 ml
Folyadékkiadás: 1060 ml
Testsúly: 115 Kg
Cucc PD: 1 szem
Cucc BD: 1 szem


2019.06.23.

A mai napom hasonló a tegnapihoz. Az ödéma tartja magát. Nem nagyon merek folyadékot inni, mert bent marad. A legjobb feküdni, de már unom!

Folyadékbevitel: 1750 ml
Folyadékkiadás: 1110 ml
Testsúly: 115 Kg
Cucc PD: 0 szem
Cucc BD: 0 szem


2019.06.24.

Ma mindenütt vastagnak érzem magam. nagyon kellemetlen. Alig eszem valamit, de nem apadok. Bevettem két vízhajtót, de alig reagált. Ilyenkor nem akar használni semmi. Marad a relax a kiegészítővel. Sajnos, kicsit dekoncentrált vagyok.

Folyadékbevitel: 2100 ml
Folyadékkiadás: 1400 ml
Testsúly: 116 Kg
Cucc PD: 7 szem
Cucc BD: 1 szem


2019.06.25.

A dolgok nem nagyon változtak, bár, mintha elindult volna valami de nem vagyok benne biztos. Enni csak pár falatot ettem ma is. Használtam párszor a vibrációs padot még. Relax és a plusz.

Folyadékbevitel: 2400 ml
Folyadékkiadás: 2420 ml
Testsúly: 116 Kg
Cucc PD: 7 szem
Cucc BD: 1 szem


2019.06.26.

Érzem ma is valami olyasmi játszódik le bennem, mint amikor februárban elkezdtem szedi a cuccot. Most, hogy a marha agyammal megerőltettem a testem, kezdhetek mindent elölről.

Este 6 körül elkezdett fájni a csípőm úgy, hogy majdnem ordítottam. Vettem be fájdalomcsillapítókat, de hiába. feküdtem az ágyban és jajgattam. Ha kimentem, használnom kellett a mankóm.

Ez tartott hajnali fél 4-ig, de tudtam, hogy elértem a célom. Nagyon keserves volt, de a cucc hozta a formáját, és elkezdett dolgozni, ahogy februárban.

Folyadékbevitel: 2200 ml
Folyadékkiadás: 2050 ml
Testsúly: 116 Kg
Cucc PD: 7 szem
Cucc BD: 1 szem


2019.06.27.

Hajnali 4-kor bevettem egy alvást segítő pirulát. 7-ig aludtam. A semmihez sem hasonlító csípőfájdalmam, februárban több, mint 24 óráig tartott. Most elég volt 10 óra is. Elmúlt.

Úgy keltem ki az ágyból, ahogy már megszoktam. Nincs fájdalmam. Viszont elindult egy várva várt folyamat, a vízhajtás!

A cuccra most rásegítek még egy erős vízhajtó tablettával, amit még hajnali fél 4-kor szerveztem le, hogy legyen. Rajta leszek, hogy 10-12 litertől megszabaduljak pár nap alatt.

Azután a cucc, ahogy szokta, majd korrigálja és beállítja megint a folyadékháztartásom.

Folyadékbevitel: 2300 ml
Folyadékkiadás: 4960 ml
Testsúly: 116 Kg
Cucc PD: 5 szem
Cucc BD: 0 szem


2019.06.28.

127 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

A tegnapi napom, már egy teljesen másik dimenzióban zajlott. Megszabadultam 5 liter víztől, ami minden tekintetben pozitív hatással volt, van, rám. A mai napom is sokkal jobban indult.

Apadok szépen. Megteszek mindent annak érdekében, hogy kijavítsam, az elkövetett hibám miatt bekövetkezett testi sínylődésemet. Akkor fogom megosztani ezt a jegyzetet, amikor úgy érzem, eléggé jobban vagyok hozzá.

Elég volt egy rossz döntést hozni, és az visszamart. Nálam pedig, mintha három Pitbull támadott volna le. De én valahogy ilyen túlélő típus vagyok.

Csak az elmúlt pár hónapban, jó néhány korombelit vett ki az Univerzum az egyenletből +- 1-2 év.

Én még mindig itt vagyok, talán azért, hogy a saját példámon, meg hibáimon keresztül megmutassam másoknak, hogy másképp is lehet, mert van megoldás mindig, mindenre.

Csupán nyitottabbnak kell lenni a jó és új dolgokra, mert vannak. A Cuccról nem azért regélek, hogy nekem legyen jobb, mert nekem már jobb, mert használom.

Azért, mert neked is jobb lehet, ha te is használod. De csak akkor!

Folyadékbevitel: 2630 ml
Folyadékkiadás: 4740 ml
Testsúly: 114 Kg
Cucc PD: 4 szem
Cucc BD: 0 szem


2019.06.29.

128 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

A mai napom már egészen másról szólt. Erősen csökkent bennem a nyomás, sokkal jobban mozogtam. Elmentem vásárolni, kocsikáztam egy kicsit. Szorgoskodtam a konyhában, mosogattam.

Tettem-vettem. Igaz, amikor úgy éreztem le is dőltem, de összességében egy nagyon jó napom volt. A tavalyihoz képest ez egy fantomödéma volt, valamilyen figyelmeztetést hordozott.

Igaz fizikailag is itt volt, de tavaly majd meg ölt. Most úgy érzem leküzdöttem. Persze sokkal könnyebb leírni, mint átélni.

Mindenesetre a jelek jó irányba mutatnak, ahogy a mérlegem is.

Az utóbbi pár napban többet tettem magamért, mint amikor tavaly bevitetett a háziorvosom a mentővel a kórházba, ahol semmit nem csináltak velem.

Nem landolt a doki zsebébe boríték, így fogalma sem volt mi a bajom és hazajöttem.

Utána németben rögtön tudták mit kell tenni, boríték nélkül, mert az volt a dolguk. Érdekes. A mai friss infók is határozottan figyelemre méltóak:

Folyadékbevitel: 2210 ml
Folyadékkiadás: 4170 ml
Testsúly: 112 Kg
Cucc PD: 5 szem
Cucc BD: 1 szem

Vízhajtó: 2 szem


2019.06.30.

129 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Amikor megpucolok egy citromot, ahogy a narancsot szokás, és elkezdem csak úgy magában enni, nem tükör előtt csinálom. Így csak elképzeléseim vannak, milyen pofákat vágok közben.

Viszont amikor reggelente ráállok a mérlegre és naponta 2 kilóval kevesebbet mutat, ahogy ma is, arra már nem torz pofa, hanem elégedett, vállveregetős mosoly a reakcióm!

Igen, a citrom is része a saját magam által kiötlött terápiámnak. Eddig működik minden flottul. Az ödéma csak nyomokban van jelen, nagy durcásan. Vesztett.

Eddig 10 kilóval vagyok kevesebb, ami folyadékveszteség. A következőkben, még 10-et leadok. Akkor majd elmondhatom, hogy nyertem. El fog jönni az is egy bő hét múlva!

Folyadékbevitel:  2700 ml 
Folyadékkiadás:  3280 ml
Testsúly: 110 Kg
Cucc PD: 4 szem
Cucc BD: 2 szem

Vízhajtó: 3 szem


2019.07.01.

130 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Ma reggel, majdnem 9-ig aludtam. Igaz későn feküdtem le, mert fontos telefonbeszélgetésem volt. De pihenten ébredtem.

Kimondottan jól érzem magam. Kezdem megszeretni azt az  eszközt amelyik a súlyomat hivatott napról-napra megmutatni nekem. Pár nap alatt mínusz 11 kiló=öröm, siker, felszabadultság!

Úgy néz ki a tervem bejött és a PD+BD kombináció a vízhajtó tablettával és némi “varázslattal” együtt, erősen működőképes. Most olyan büszke vagyok, mintha átkísértem volna a zebrán egy idős hölgyet! 🙂

Rá is megyek most a vibrációs tréneremre, mert azért van. Utána pedig jön a meló, mert nagy munkába fogtam, és Sztahanov szelleme kísért, hogy minél előbb kész legyen!

Kicsit jobban vagyok és máris dübörög bennem a tettvágy! Persze jobb, mint kézifékkel! 🙂

Folyadékbevitel: 2100  ml 
Folyadékkiadás: 2200  ml
Testsúly: 109 Kg
Cucc PD: 4 szem
Cucc BD: 2 szem

Vízhajtó: 3 szem


2019.07.02.

131 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Ezt a kánikulát leszámítva, egészen jól indult a napom. Az a mínusz tíz kiló is rátesz egy lapáttal és büszke vagyok, hogy önállóan elértem.

De itt nincs megállás, mert kész a terv a következő tíz kiló leadásához. Kb. egy hónapig nem ettem húst. Húskészítményt is vagy kétszer, de ahogy tegnap és ma rámentem arra a kb. másfél kilóra, belassultam.

Szárnyas volt, de akkor is vigyáznom kell a figurákkal. Csak módjával mindenből, ahogy nagyanyámtól hallottam…

Folyadékbevitel: 4020  ml 
Folyadékkiadás: 4350  ml
Testsúly: 110 Kg
Cucc PD: 4 szem
Cucc BD: 2 szem

Vízhajtó: 1 szem


2019.07.03.

132 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Ezen a napon elkezdődött a következő tíz kilótól való megszabadulás időszaka. Ma reggel is tetszett a mérleg nyelvének helyzete.

Lehet másnak nem, de nekem most kezd feltűnni, hogy milyen kitartó lettem az elmúlt bő 4 hónapban. 132 napja írom ezt a blogot rendületlenül.

A Cucc és a rendszeresség is nagymértékben hozzájárul a gyorsan javuló testi állapotomhoz is. Nem lehet másképp.

Persze vannak különböző praktikák, amelyeket bevetek még. Egy párat már meg is osztottam a másik, már újra bimbózó blogomon.

Kattint IDE ha érdekel >>> Talán lesz aki elkezdi használni a saját boldogulása érdekében. Jobb az utcán örömteli, mint savanyú emberekkel találkozni.

Folyadékbevitel: 2600  ml 
Folyadékkiadás:  2350 ml
Testsúly: 109 Kg
Cucc PD: 4 szem
Cucc BD: 0 szem

Vízhajtó: 1 szem


2019.07.04.

133 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Ma ebben a nagy melegben egyedül a mérleg nyelve tetszett. Nem sok mindenhez volt kedvem.

Folyadékbevitel: 3950  ml 
Folyadékkiadás:  4380 ml
Testsúly: 110 Kg
Cucc PD: 4 szem
Cucc BD: 0 szem

Vízhajtó: 2 szem


2019.07.05.

134 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

Ma jobb napom volt sokall. Nem érzek sehol nyomást. Stagnál az állapotom ami jó, mert kell neki egy kis pihenő. 11 kiló az mínusz 11 liter. Nem akarok úgy legyengülni, mint tavaly.

Folyadékbevitel: 3750  ml 
Folyadékkiadás:  4570 ml
Testsúly: 109 Kg
Cucc PD: 5 szem
Cucc BD: 0 szem

Vízhajtó: 2 szem


2019.07.06.

135 napja, hogy elkezdtem szedni a készítményt!

A mai napon kicsivel már többet álltam és ücsörögtem is, de nem dagadt be a bokám és a lábszáram. Érzem még bennük a feszülést, mert van bennem plusz víz. Pár napja még alig jött fel a zuhany papucsom. Ma már simán landolt benne a lábfejem. Minden apró siker, nagy siker nekem!

Folyadékbevitel: 3600  ml  (ezeket az adatokat majd holnap pótolom)
Folyadékkiadás: 3370  ml
Testsúly: 109 Kg
Cucc PD: 4 szem
Cucc BD: 0 szem

Vízhajtó: 1 +1/2 szem


Ezt az oldalt itt befejeztem. Folytatom a júliusi tapasztalataimban.

 


érezd jól magad

 

 

 

Üdv minden Földlakónak

Nagy Attila

 

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

Ha téged is érdekel, lépj velem kapcsolatba az űrlap segítségével:

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Találatok: 11

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny