Ebbe aztán jól beletenyereltem!

 

A dolog egészen jól indult!

bableves

 

Nem képzeltem magam egy testépítő bajnoknak.

 

Jól beletenyereltem ebbe a fogyásos vesszőfutásba! Úgy döntöttem, hogy a közeljövőben, kerülni fogom azokat a helyeket, ahol konyha, hűtőszekrény és egyéb élelmiszerekkel kapcsolatos dolgok találhatóak! Ez most HÓT komoly! Tervet szőttem, és megvalósítom, még ha maga Mária jön le az égből, akkor is!

Kedden meglátogatott egy kedves barátom, aki hozott nekem a főztjéből egy kis kóstolót. Ezt felénk bablevesnek hívják, amiben volt minden ami kell, sonka, ilyesmi. Finom volt! Mivel ebédidőben hozta, amikor lehet rosszalkodni, megettem volna még egy tányérral is!

Ami ez után történt, leírhatatlan! Mint köztudott (vagy nem), a sikeres és tudatos teremtés alapköve, az izzó vágy! Mintha parázson ülnél és éget, mint a tűz és csak arra tudsz koncentrálni. Nem megy ki a fejedből a vágyott dolog! ( Most elárultam a “TITKOT” ) Moziba sem kell menned… 🙂

Szóval, egy megváltozott tudatállapotba kerültem tartósan. Tegnap elmentem kávét venni. A kedvencemet egy helyi kis bevásárlóközpontban árulják. Hol álltam meg? A zöldséges részlegnél, ahol volt bab, és minden olyasmi, ami egy zöldséges bableveshez kell.

Mivel az az egy tányér kóstoló felkorbácsolta bennem az égő vágyat, az álomból valóságot teremtettem, mert nem csak vizualizáltam, hanem tettem is érte. Nem lehet jó érzés álmodozva éhen halni!

Ma, beteljesült az álmom! Megfőtt a paszulyleves ami zöldségesnek indult, de megvicceltem egy kis kolbásszal! Mi baja lehet, gondoltam? Finom lett, és nem egy, hanem két tányérral toltam be! Teljesült a vágyam!

Utána önelégülten pöffeszkedtem, mit akinek ötöse van a lottón. Mindez, jót tett az emésztőrendszeremnek is, mert most különös folyamatok zajlanak ott. A sok rost, bab stb. Lelkifurdalásom nulla. 🙂 Lehet, hogy ez baj?

A lényeg, hogy beleköltözött egy utazás a fejembe! Előfordulhat, hogy nem valósul meg olyan gyorsan, mint a bableves de a változások korát élem, és az élet mindig tart meglepetéseket. Főleg ha fókuszban tartjuk a dolgokat, és van terv!

Na meg itt van tudod, ez a “cucc”, az én fő motiváló segítőm, ami egyensúlyban tart…

Bármilyen napszakban olvasod ezt, legyen az örömteli, neked is!

 

érezd jól magad

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

 

Találatok: 6

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny