Az alkohol, a cucc és én, valósága!

Mikre képes ez a valami!?

alkohol

 

Korábban, néha kapcsolatba léptünk egymással!

 

Az alkohol, az egy olyan készítmény, amely megváltozott tudatállapotba képes hozni az embert, és más élőlényeket is ezen a bolygón. Ez a világ legerősebb, leggyorsabban ható gyógyszere!

A túladagolása is lehetséges, ami már veszélyeket rejt magában, főleg hosszútávon! Kis zöld emberré válhatsz, akkora májjal, mint egy kostökzacskó, amiben a régiek a pipadohányt tartották… 🙂

A balesetem előtti időkben, én is össze-össze futottam időnként vele, és élveztem a gyógyító erejét, de mást is. Megtapasztaltam az elvonás heveny utóhatásait is, amiről nem szívesen írok. Hasonló cipőben járhatott az a személy is, aki közhírré tette azt a mondást, hogy “Nagy szerencséje van az embernek, akinek megadatott a hányás képessége!”

Ha egy pirula elég ahhoz, hogy kiállítsa a fejfájásod, nem veszel be egy egész levéllel. Ez igaz a nyugtatókra is, mert ha abból letolsz egy vagy két levéllel, akkor a talpad az égnek vágod, és testileg eltolod a bringát ebből a dimenzióból.

Egyik barátommal Svájcban dolgoztunk, és hétvégén átugrottunk Németországba vendégségbe. Olyan 300 km-t mentünk egy csülökpörkölt miatt, de megérte, mert finom volt.

Ahogy visszaértünk Svájcba, a haverom megállt egy török étterem előtt és rendelt 2, tányéros Döner kebabot üdítővel. Mondom neki, hát még most ettünk nemrég, már éhes vagy? – Mikor volt már az? mondta.

Már ha kihozták, nem hagytuk kihűlni a jó nagy adag porciót + hámozott sült krumplival ( nem gagyi pommes ), betoltuk. Rá a Bambit, és csak néztük egymást, a két gyagyás, aki túladagolta magát. Aznap éjjel nem is aludtam rendesen.

Szóval, mindenből csak módjával, ahogy mondták az elődeink. Jóból is megárt a sok. Még a pénzből is megárt a sok, ha olyan kezekbe kerül, akinek a pénztárcájában, még ott lapul az ősember.

A “cucc” megismerése előtt, néha még összefutottam az alkohollal, de tényleg csak egy futókaland volt, mert mankóval a kézben, százszor is átgondolod hol az a bizonyos határ.

Úgy valamikor januárban, megittam 1-2 sört a vízhajtás miatt, de amióta szedem a cuccot, eszembe sincs! Egyszerűen, nem igényli a szervezetem és Kész! 

Most így húsvétkor jutott eszembe, hogy holnap reggel, hány ember örülne ha bevehetne 2-3 pirulát, mert a “cucc” még arra is jó! Ez ugyan nem személyes tapasztalat, de a klubban megerősítették ennek az igazságtartalmát.

Ezért jó, hogy klubtag lehetek, mert egy 0,7 -s üveg Vodka árán beregisztráltam és azóta is újabb és újabb infók birtokában vagyok. Bármikor rendelhetek a cuccból, nincs időhöz kötve, meg ilyen, kötelezővásárlásos marhaságokra.

Aztán még, ért egy másik nagy meglepetés is, aminek nagyon megörültem és azok is, akik szintén így jártak. A “cucc”, nem csak egy egyszerű étrend kiegészítő. Másban is segít, ami még egy lapáttal tesz a kazánomra! A vonatom, személyvonat 2. osztályról váltott, gyorsvonat 2. osztályra.

De, az utazásnak itt nincs vége, mert léteznek, sokkal fejlettebb közlekedési eszközök is! Amint megtudtam, fel is kerültek a listámra. Szóval, egyre jobban szeretek meglepődni!

Aki eddig, velem együtt meglepődött, azoknak mind bővült a listájuk. Neked van listád?

Kellemes húsvétot kívánok, és holnap olvasd el még egyszer ezt a cikket. Mentsd el a linket! 🙂

 

érezd jól magad

 

Üdv minden Földlakónak!

Nagy Attila

 

Megköszönöm ha megosztod, mert lehet, sőt biztosan igénylik mások is, de nem tudnak róla!

Ne felejtsd el, hogy a tested az egyetlen hely, ahol lakhatsz. Nem mindegy, hogy kunyhó, vagy palota!

 

Találatok: 4

Facebook hozzászólás

Author: fenyleny